mersine araç almaya gitmiştim ..ardğım aracın sahibi anlatmıştı ne kadar doğru bilmiyorum..bu şekilde bi kaç dükkan daha varmış bu şekilde dolu..ismi tam hatırlayamıyorum ama dondurmacı ali demişti galiba öle bi adamın vefad eden oğlununmuş araçlar :S adamında portakal tarlalarımı ne varmış otarafta tanınmış biriymiş....altını çizerek söylüyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem anlatılan bu..
arkadaşlar çevrenizde mazda mx5 görürüseniz haber veririmisiniz.
Çoğunun gümrük araçları olduğunu düşünüyorum. Hatta o Porsche izmir gaziemir gümrüğünde çok uzun süre bekledi ama emin olabilmem için küçük bir detayını görmem lazım.
Mersindeki araçlar Dondurmacı Halilin araçları o öldü arabalarıda öyle kaldı bide miras meselesi var sanırım araçlara felan elleyemiyorlar baya karışık bir durum varvigor için konuşmuştum zamanında satışında sıkıntı olduğu için alamıyoruz araçları yoksa alacaktım onu... 1 2 sene sonra maliye el koyar o araçlara sanırım... ihaleleri takip edin
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
rx7 lere hiç şaşırmıyorum o kadar çok hurdaya ayrılmış terk edilmiş rx-7 gördümki..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
güncel!!! mazda mx5 arkadaşlar![]()
yazık ya şunlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)