ama artık gerçekten final olsun,yeter be artık fc kangoo fc kangoo![]()
sayın kolaylı artık binek bişeyler bekliyorum dediğimden beri fc 5 defa şekil değiştirdi![]()
ama artık gerçekten final olsun,yeter be artık fc kangoo fc kangoo![]()
sayın kolaylı artık binek bişeyler bekliyorum dediğimden beri fc 5 defa şekil değiştirdi![]()
Maşallah kardeşim ALLAH nazardan saklasın FC'Yİ !!!![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Uzerınde Cok Emegım Var Sıfır Aldım UGrastık Yaptık Cok Sekıl Degıstırdım AMa Artık Omerınde Konu Baslıgında YAzdıgı Gıbı Fınal YAptık Yeter Bız Kangooda Istedıgımız Sevıyenın Dısına Bıle Cıktı Artık Baska Arkadaslarımızın YApmasını Beklıyorum...
Yok Kanka Yeter Yapmak Isteyen Olursa Kangoo Her Turlu Herseyınde Yardımcı Olurum.
Eyv Kardesım Takmıstık Omerın PArmaklarına Bıraktık Oda Fotografladı Sagolsun
Eyv Cok Tesekkur Ederım![]()
Eyv Sagolasın Kardesım
Daha Da FArklı Planlarımız VArdı Yapmadık Bılıyosun Yapsaydık Hepsını NE Olucaktı Bılmıyorum .
Tesekkurler
Eyv Kardesım Sagolasın
Tesekkurler
Otosanda Calısmıyor Arkadas![]()
Kanka Ben Sana Anlatmıstım Durumları Artık Omerle Konustuk Bıtırdık Fc Kangoo Yu Omer Bugun Bu KOnuyu Acıp Fınal Yazdıgında Icımden Bıseyler Kopup Gıttı Benle Butunlesmıstı Bu Araba Ama Artık Yeter HALK FArklı Seyler Beklıyor Bızden
Bıze Yakısanı Yaparız Gene
Yok Huseyınım Artık Sızden Beklıyorum Bıseyler YApın Destek Oluyım FC KAngooyu Eskı Arsıvınızdekı Resımlere Bakarak Anıcaz FC (.)
Eyv Kanka Canlı Gorenlerden Bırısın Bısey Soylememe GErek Yok Otoban Aklıma Gelıyor
Tesekkurler![]()
kardeşim ben böyle kangooyu değil tr'de dünyada görmedim allah kaza bela vermesin nazarlardan korusun mustafamm..
MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH KEM GÖZLERDEN KORUSUN!!!!![]()
Kangoo alasım geldi.maşallah abim. Noktasın.
Maşallah kanka son fotolar bomba olmuş. Eser abiye katılıyorum artık FC final budurBinek bişeyler daha şık olacak daha fazla kangoo sahiplerini üzme
Koca bir Maşallah FCye...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah..
Enkei li halini canlı da gördük..
Cok basarılı arac..
Allah nazardan saklasın..
Ufak bi ayrıntı,daha önceden de sölemiştim mustafa hatırlarsan..
Ön far&sinyal leri komple karartman cok yakısıcaktır emınım..
Tekrardan Allah kaza bela nazar vermesin..
Maşallah..
Valla maşallah sınıfında tr de tek bi arac her yönüyle![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Onu Bılmıyorum Istanbuldan Alındı Arac Suan Izmıtte Cok Samımı Arkadasımda
Eyv Kardesım Sagolasın
Eyv Kanka Yaptık Bee Fc Kangoo Ekol Oldu Bu Bıze Yeter FINAL
Eyv Kanka Sagol Onceden FArlarım Senın Dedıgın Gıbıydı Bı KAc Arac Yaptı O Farlardan Ben Degıstırdım Gene Karatma Var Ama Sınyallerımı Turuncu Kapak Yaptım Daha Gusel Olduguna Inanıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)