Aracı yakından gördük , bindik , inceledik..
Çok keyifli cok güzel bir araçOk gibi duruyor , masallah Ati...
Aracı yakından gördük , bindik , inceledik..
Çok keyifli cok güzel bir araçOk gibi duruyor , masallah Ati...
bi resimde benden olsun cihanın eski arabası sıkıntısız gidiyordu maşallah alan kişide memnun kalmıştır eminim hiç video görmedim ama bu denememiş anlamına gelmez tabi belki video cekmemiştir ama yürürü ciddi olmalı çünkü 120-130 hp de bile bu arabalar nasıl feci giderken bahsettiğiniz 200 hp de şahlanır tekrardan maşalllah![]()
beyler polemık olsun dıe yazmadım kendı gorusum bana saçma gelen sıze mantıklı gelır herkes yanı tarz seylerden hoslanıcak dıe bı kural yok... böle mevzular hep gecıo şu araba şu beygır vsvsvs arabanın şeklı hıc 210luk bı araba gıbıde durmuo bana öle geldı allah kaza belas vermesın sahıbıde bol bool gazlasın
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
eyüp sağolasın knka daha 54se009lu fotograflarını çekicez) araç 210 hp gibi durmuyo tabi dynoda zaten fotograf çekerek güç ölçüyolar ya
![]()
Arabayı gece halı saha macına gittiğimde canlı görmüştüm PENDİK'teGeceydi ama genede diri duruyordu
![]()
Hp si hakkında bilgim yok![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
maşallah güzel araç fotolarda cok güzel![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Maşallah araca.Bir kaç hafta önce akraba ziyareti için Sapanca'ya gittiğimde dünya gözüyle gördüm.Gerçekten güzel araç
Şahsen benim zevkim unom var yüklü de değil tesisatım da var.İlerde yüklü bir araba alsam dahi tesisatsız araca binmemZevk meselesi cünki seni 2 adet oval tatmin ederken belkide beni 2 cvr12 4 adet oval tatmin edior.İki oval sinek vızıltısı gelior
Düşünce meselesi araca gelincede çok hoş duruor.Şahsi fikrim jantlar değişmeli maşallah
![]()
AP Type-R
maaşallah allah kazadan beladan korusun çok guzel 106 ya turbo haram beygir diolar ama bilmiorum![]()
![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Von Konya Modifiye Center gepostete Videos: Blow Off ! | Facebook
Bi videosuna denk geldim
maşallah proje çok guzel,bu aracı yolda tutabılene aşk olsun gidişini ve lastik sarısını dusunuyorumda muazzam kazasız belasız
www.gokhanaydogdu.com.tr // Tuning Car Photographer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)