Gelmeyi çok istediğim bi organizasyondu, kaçırdığım için çok üzüldüm, resimlere bakılırsa çokta güzel geçmiş.. Malesef bi gün öncesinde aracıma vurdukları için yamuk yumuk arabayla katılasım gelmedi heves kalmadı![]()
Gelmeyi çok istediğim bi organizasyondu, kaçırdığım için çok üzüldüm, resimlere bakılırsa çokta güzel geçmiş.. Malesef bi gün öncesinde aracıma vurdukları için yamuk yumuk arabayla katılasım gelmedi heves kalmadı![]()
.
anlkrky@hotmail.com Batu![]()
Çok güzel bi gundu sabahtan gittik döndüm öğleden sonra bidaha gittik emegi gecenlerin emegine gelenlerin ayagına sağlık tanıdıklarla görüşmek siteden görüştüklerimizle yüzyüze tanısmak güzeldi![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Organize edenleri tebrik ediyorum gerçekten iyi iş çıkardılar![]()
Katılımcılarda harikaydı insanlar yıllardır bu anı bekliyormuş resmen
Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler , ben en çok videoları merak ediyorum buğra duy sesimizi![]()
ayrica vm plakali gri a4 Q tek kelimeyle mukemmel hatta ötesi .. serkan insallah okursun bunu , eline,emegine saglik insani hayran birakacak bir arac yapmisin tekrar 1001 kere masallah. ayrica verdigin degerli bilgiler icinde tekrar tessekkur ederim![]()
!! Yngwie J. Malmsteen !!
Araçlar olsun katılımcılar olsun harikaydı.. Biraz daha fazla araç olsa neredeyse otopark kapanırdı.. Sonradan katılım fazla oldu.. Böyle bir organizasyon'da emeği geçen herkese çok teşekkürler.. Sadece dizilimi beğenmedim![]()
Mükemmel bi organizasyon olmuş gerçekten,airride golf,T polo,VM a4,carrado vs.vs.vs hepsi birbirinden güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)