30bin k mı one ya ılk defa duydum10-12k duydumda :S
30000 nası geceleri sislere taksak nası olur ?gece bi foto çekebilecek kimse varmı 11000 üstü kullanan..
belli k ların üstünde dijital fotoğraf makinaları o ışık tonun tam olarak resimleyemiyor. yani 30.000k gibi bi xenon un gerçek göz ile görülen hali resimdeki ile aynı çıkmaz. çıkıyorsa 30.000 k değildir![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şahan zaten orası benım evımın orası cok merak ettım gelıp bı test yapmak ısterım musaitsen
KA Style
30bınlık ıcın bısı demıorum ama o saxodakı 6.000 ıcın dıorum.
30bınlık xenonlar satıslarda var ama aydınlatma konsunda zayıf oldukları ıcın show carlarda kullanılması tavsıye edılıyo...
KA Style
Hazır yeri gelmişken ben de sorayım başka topic açıp kalabalık yapmadan...
Benim VTi'a orj. far takıcam kısmetse ona xenon düşünüyorum ama ***** bizim farlar H4 yani hi-low olarak alıcam... 1. sorum kaç K almalıyım sizce ? Araç metalik gri ve açıkcası merceksiz far olduğu için ne polislerle papaz olmak ne de diğer sürücüleri rahatsız etmek istemiyorum... 6 ya da 8k alıcam da hangisi daha iyi olur ? 2. sorum Hi-Low tek ampül olduğu için kısa xenon+uzun halogen mi kısa xenon+uzun da xenon mu alayım ?
Teşekkürler...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Cemin verdiği tablomsu resme göre 4300 ve 6000 idealidir bence. Siste hiçbişey göstermediğini bizzat biliyorum yüksek K lıların. Survivor Umuttepe![]()
Ne kusuru estafurullah... Renk olarak 6k mı yakışır benim arabaya 8k mı ona karar veremiyorum... Bir de ***** merceksiz fara takılıcak değişik bir görüntü olarak kısmetse![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)