CRX için neler yapılabilir?

Konu: CRX için neler yapılabilir?

1. by_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

by_vtec said:
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

4500 € satıyor bunu 3000€ alırız, keyfimize bakarız
    sende varya madem elınde ımkan var ne ugrasıyon d16 falan,al bunu arkana bıle bakma,tr de yokkı anasını satayım,olsaydı coktan altımdaydı..
    GÖKHAN
    532 225 48 10

hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..

2. coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

coder said:
    Alıntı by_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende varya madem elınde ımkan var ne ugrasıyon d16 falan,al bunu arkana bıle bakma,tr de yokkı anasını satayım,olsaydı coktan altımdaydı..
    abi karar verin b16dan d16 oldu..
    RESPECT YOUR ELDERS

3. by_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

by_vtec said:
    yok yok d16 oldugu falan yok,bu resımdekı arac ee8 crx vtı uzerınde b16a1 motor var 150 hp,ımkanın varsa bunu al dıyorum,kendı aracına swap falan yapmaya ugrasma..
    GÖKHAN
    532 225 48 10

4. tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuner faruk said:

5. coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

coder said:
    yok yok d16 oldugu falan yok,bu resımdekı arac ee8 crx vtı uzerınde b16a1 motor var 150 hp,ımkanın varsa bunu al dıyorum,kendı aracına swap falan yapmaya ugrasma..
    Aynen abi bu daha mantıklı olacaktır, herşey ucuz gibi görünüyor ama el emeği çok pahalı swap desen temiz 6,7 € tutardı, böyle daha iyi olacaktır, yetişirse 2012 macaristan drag yarışlarına belki.Yetişmezse 2013 turbolu bir şekilde olacaktır.. Allah izin verirse 2013 yazında herkesi beklerim
    RESPECT YOUR ELDERS

6. by_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

by_vtec said:
    turboyumu satıyor arabayımı bellı degıl turbonun resımı daha cok
    GÖKHAN
    532 225 48 10

7. coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

coder said:
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç almadan önce hepsine bakmıştım burdakilerin (del-sol hariç) bu aracta arkadaşımın dediğine göre acayip bi ses geliyordu ama öyle böyle değil.
    RESPECT YOUR ELDERS

8. by_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

by_vtec said:
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen abi bu daha mantıklı olacaktır, herşey ucuz gibi görünüyor ama el emeği çok pahalı swap desen temiz 6,7 € tutardı, böyle daha iyi olacaktır, yetişirse 2012 macaristan drag yarışlarına belki.Yetişmezse 2013 turbolu bir şekilde olacaktır.. Allah izin verirse 2013 yazında herkesi beklerim
    hayırlısı olsun ne dıyelım,tam olarak nerde yasıyorsun,orada ne araclar var,hangı motor kac lıra,kım takar kaca yapar bılemedıgımız ıcın ezbere konusuyoruz..
    GÖKHAN
    532 225 48 10

9. coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

coder said:
    hayırlısı olsun ne dıyelım,tam olarak nerde yasıyorsun,orada ne araclar var,hangı motor kac lıra,kım takar kaca yapar bılemedıgımız ıcın ezbere konusuyoruz..
    Eyvallah abi yardımlarınız için, ilgilenmeniz yeter.VT aldığımda yine başınızı ağrıtacağım
    RESPECT YOUR ELDERS

10. by_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

by_vtec said:
    uzaklardada olsa crx vti yıne bızımdır..
    GÖKHAN
    532 225 48 10

11. DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DaRkNeSs- said:
    avrupada b16a1 kodlu 150 lik makinalar var link verdiğin resimdeki araç da çok diri duruyor.alınabilir yüklenebilir
    bu arada dip not
    japon amcalar her zamanki gibi uyuzluk yapıp jdm modellerinde crx sir olarak 160 bg lik makinayı koymuşlardı yanlış hatırlamıyosam,japonya dışına özel sipariş harici seri olarak çıkmadı malesef.