3000€ para b16 swap yeter mi? bence yetmez d16a9 n\a değer mi değmez mantıklı olan çıtır turbo dediğin gibi 0.5 bar.. üfle gitsin stok type-r ile yürürsün
3000€ para b16 swap yeter mi? bence yetmez d16a9 n\a değer mi değmez mantıklı olan çıtır turbo dediğin gibi 0.5 bar.. üfle gitsin stok type-r ile yürürsün
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
d16a9 motor 3000 euro gommek bence mantıksız,o paraya b16 koyar arkama bıle bakmam..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
d16a9 motorda n\a boşa para harcamak yapabileceklerin piston headers conta port polish kelebek emme beyin chip düz boru egzoz güzel cai ne bilim kısa şanzuman aracı hafifletebilirsin.. bunlar yazarken kolay ama yaparken 3-5 liradan çok büyük paralar açıyor sana motoru açıp kapamak sadece 1000 lira gibi düşün extra malzemeler ile elindeki para bakmışsın azalmış gel gelelim sonuca ilk haline göre çok çok iyi olacağı kesin ama yürüdüğü araba yine vti gti tditype-r zor anca 1.5 2 boy gerisinden takip edersin cam car olursun
yani şu saydıklarımı yapıyorsun verdiği güce bakıyorsun yapılmş örnekler var 150 bilemedin 160 hp alırsın zor ihtimal ee zaten bir b16a2 160 hp yada ne bilim stok motora 0.5 hp üflersen ne bilim darkness can abi daha iyi bilir ama 180-190 hp alırsın die düşünüyorum.. o zaman kasa hafifliğinden yürürsün tayya-r ile
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
benım kendı şahsi fıkrım,crx ıcın en ıdeal motor b serısı olan,d serısı bır crx ıle b serısı bır crx arasında bence cok fark var,o zevkı aldıktan sonra vazgecmek zor..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Haydaa, çık işin içinden çıkabilirsen.. b16a2 swap diyorsunuz yani.. Peki bu motor kodu hangi araçlarda var? eglerde var mı?
RESPECT YOUR ELDERS
d16 da benm aracım sanırım en yüklü olanlardan birisi piston volan subap polish kelebek kısa vs var tahmini 150-160hp arasında ama yürüdüğü araclar vtecler egzantrik koysam belki typer ile yururum ama gereksiz masraf her an sorun cıkartabilir yaglama problemi en buyuk sorun zaten bence o sekilde toplu para varsa b16 koymak en mantıklısı yada butceyi biraz daha aşıp k20![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Aslında hiç uğraşmadan dizellerden çıkan turbo ile ufak ufak üfleyip keyfimemi baksam? ama @Günkut inat etti bana b16 swaplatacak![]()
RESPECT YOUR ELDERS
bu proje tr de mi avuturyada mı yapılacak?
avusturyada ise boşa konuiuyoruz koy bi b16 geçsin
o paraya her türlü temizinden bi makina bulursun
daha sonra yapacağın ise ilk başta stock b serisine 0.5 basmak olsun 220-230 civarı bi güç çıkar 900 kg bi arabayla kpro lu type-r geçersin diye tahmin ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)