Mikser yerine blos kullanin bence.. bende alip kullanicam bunu kardesimin arabasina.. bildiginiz vakuma dayali kendi basina lpg karburatoru.. propanturk muydu neydi siteside var hatta..
Burdada lpg ile avansla alakali bi konu vardi, orda konusmustuk bu urunu.
If you have no LAG, you have no turbo..
karbüratorlu araçta lpg seçimi bence çok önemli dandik bir marka vardı söktük brc taktık çok farketti
bana kalırsa atiker taktırmayın bes para etmez brc veya lavato ıyıdır bırde duzgun ayar yapan karburatorcu veya gazcı olursa sıkıntısız olur ve karburatorude elden gecırtırsenız sıkıntısız bınersınız anadolu yakasında karburator ve gaz ayarı ıcın yerde onerebılırım
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
BRC veya Lovato taktırırn.Diğer yerli ucuz sistemlere göre gerçekten çok fark var.Baştan biraz fazla verirsiniz ama sonradan yok beyniydi yok ayarıydı uğraşmazsınız.
Ürün bu herhalde
Lpg Performans Mikseri, Pro-Kar Lpg Mikser, Propan Carbureteur, Blos Lpg Mikser | PROPANTURK
bilen kullanan varmı
2011 tarihli bir konu gördüm o tarihle aynı fiyat kim verir bu kadar para
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9075557/detay/
free-hifi
aynen bahsettigim urun o..
fiyat icin birsey diyemem, benimki sadece tavsiye.. ben deger diye dusunuyorum, diger turlu yakit cok fazla oluyor cunki..
kardesimin golf ornegin, benzind 9.2 litre yakarken lpg de 13.5 litre civarinda yakiyor..
11 litrelere inebilsek yeter diye dusunuyorum, ayrica bunun bence asil faydasi o emmeye uygulanan bant vs gibi emmeyi kisitlayan seylerin kullanilmamasi, boylece ustlerde cok olu devir olmamasi..
http://www.techturkey.com/forum/maka...ce-on-lpg.html
bu konuda biraz deginmistik, belki fikir verir..
If you have no LAG, you have no turbo..
BLOS sadece Mikseri olmayan araclar icin ideal bir cözüm. Mikser yerine BLOS kullanilabilir.
Polo GTI owner
bütün markalarda sorun yaşadım. bir tek zavollide memnun kaldım. hiç ayar kaçmadı. hep az yaktı. çabuk çalıştı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)