Allah başka keder vermesin :) durumdan bizi haberdar edersen sevinirim.
Printable View
Allah başka keder vermesin :) durumdan bizi haberdar edersen sevinirim.
sormak istediğim birsey var. bu boğaz kelebeği tam kapalı mı olması lazım yoksa biraz acık mı kalmalı?? açısı için bilgi verebilir misiniz?
Kİmse yok mu???? :))
çok manidar bir cvp oldu :)) tşk ler :)
nerelerdesiniz yahu :)
şimdi beyler bana güzel bir elektrikçi lazım neden diceksiniz en son senelerdir aynı elektrikçi ile çalıştığım için başka elektrikçiye gitmedim bu elektrikçimlede 205 yüzünden kavga ettik daha da ona gitmem neyse
Torpidosu falan takılması lazım birde ufak tefek sislerin elektrik işi işte ufak tefek torpido ile bigünlük falan işi vardır yoktur böyle bir elektrikçi lazım nasıl yapalım napalım istanbul içinde var mıdır güzel bir elektrikçi tavsiyeleriniz önemli hafta içide kısmetse MS sisteme geçiş yapıcam bunun içinde magicten muratla irtibat sağlamayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum...
Pug'cu kimse kalmamız herkes kaybolmuş
vallahi aracı bahçeye çektim yatıyor :) ben yemin ettim artık kimseye elektrik işini bile yaptırmıcam :) illallah ettim. iyileri muhakkak vardır ama herkez çakal olmuş. özenerek iş kalmamış vallahi. bu nedenle de güzelim aracı heba edemem. maddi değil ama manevi değeri büyük aracımın :)
geçen gün 5 posta yıkadım. cilaladım. iç dış daldım araca. sonrada koltuklara çarşaf srdim güneş görmesin diye "çarşaflı GTi oldu :) foto çektim ama evdeki pc den yükleyemedim. şirket den de yükleyemiyorum. kısmet :)
Ben Ms e şimdilik geçmeyeceğim. arasıra dalgalanma var ama genel olarak iyi çok şükür sistem. resim işine tekrar göz atacağım inşallah :)
Evet ben MS sisteme geçiyoum hazırlıklarımız tamam ama şöyle bi durum var.Kasnaktan değilde kranktan alıcaz dönüşü ve bunun içinde galiba üzerindeki volan uymuyormus.
306 GTi volanı koyucaz bunun için ekstra yapılması gereken bir işlem gerekiyor mu yoksa direk oturuyormu?
Sevdiğim bi abim baskı balata ile koyulduğunda sıkıntı olmaz dedi doğru mudur ?
Evet doğru.
vayy geçişi yapacaksın desene hayırlı olsun kardeşim. :) benimde bir sorum olacak. bu 407 nin fren diski ve klaper i bizim arçalara uyuyormuş diyorlar daha iyi fren için. bu nasıl oluyor? yani disk sadece büyüyor. yavaşlamaya etkisi nedir diskin büyümesi? sadece disk ve klaper mi değişyor veya sistem komlemi değişiyor?
aynn bakalım bugün elektrik işlerimiz bitti artık MS hazırız