aynen öyle yeni nesil motor şart ew10 ;))
Printable View
bilmem banada değişik geliyo ilk defa yaptım böle bişeyi şimdi belki apachi falan diyebilirsiniz ama meraktan sırf yerini değiştiicem sonra şimdi bu şekilde muaneye giricez bakalım
şimdi diceksiniz ki bu şekilde muane evet benımde aklıma yatmadı ama muamelecim ben hallederim dedi :)
Ben Belki 1 - 1.5 Senedir 205 GTI Hiç Görmedim Yolda, Gecenlerde 1 Tane Junior Gördüm Öyle Kornalaştık.
Sanayide herkes bana soruyo satarsın artık napıcan falan diye en sonunda en son sanayide geldi 25 yaşlarında velet satarsın napıcan hurdayı uğraşılmaz en sonunda kovdum hala sanane falan diyo dedim kardeşim git yaa sana mı sorucam sonra çekici gidip geldiğim onlar soruyo satarsın kaça satcan abi satmıyorum yaa satsam bu kadar zahmet çeker miyim kim verir emeğin sinirin stresin karşılığını
bundan bir kaç ay önce tekirdağ tarafından istanbul tarafına doğru bi tane yeşil 106 GTi ve bir tane de beyaz 205 GTi gazlıyordu ama cidden iyi yürürleri vardı ve tam büyükçekmece Atirusun ordan geçtiler ve bir daha görmedim o beyazı çok bakındım hep acaba grürmüyüm diye ama yok görmedim.
Sonra çatalcada siyah bir 205 Gti'ın pert olduğunu duydum bir ara nette'de satılıkmış ciddi hasar almış araba var mı blenler