User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: S2000'e gecis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    '89 doğan L al
    US'de tek olursun

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak söylenilenler bir yana (honda sorunsuzluğu vs), F22 lerin kronik problemi timing chain tensioner dir. OEM fiyatı $100 civarı olan bir parça çokta pahalı değil, biraz elin yatkınsa kendin de değiştirebilirsin kaput açıkken elin girebileceği rahat bir yerde, k serisi gibi acılı bir süreç gerekmiyor. Ucuza kaçıp tct yayını değiştiren de var ama ben önermiyorum

TCT sesini şu videodan tanımlayabilirsin, 0:55 den sonra net olarak duyuluyor.

BORKED

100.000 mil'in üzerinde bir araç alacaksan subap ayarı ve zincirini kontrol ettirmen gerekir her Honda'da olduğu gibi. Bunda da elin yatkınsa ve sabırlıysan gerekli alet edevatı alıp kendin yapabilirsin bir sürü DIY videosu mevcut. Eğer servise yaptırmak istersen cebinde bu söylediklerim için $700 işçilik parası ayır minimum.

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Challenger al simsiyah ver atesi yuru , ben abd de kaldigim zamanlarda hep onu kullandim ama gel gelelim ulkemizde gereksiz masraf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phantom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    '89 doğan L al
    US'de tek olursun
    hahahahahaha buna yarıldım iste

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen yine de fiyat belirtip tansiyonu yükseltme
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende alıcaktım 7500 dolara çok ufak kazalı beyaz bulmuştum kısmet olmadı. Sana tavsiyem olabildiğince iyi bir araba alman çünkü sanırım California'da SMOG baya baş ağrıtıyor. Ohio'nun gözünü seviyim yılda 54 dolar okadar ne muayne ne başka bişi
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmo makina cok sikinti yapmaz. Yalniz, Amerika'da torksuz bir araba pek zevkli degil bence
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

Kaanb34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak söylenilenler bir yana (honda sorunsuzluğu vs), F22 lerin kronik problemi timing chain tensioner dir. OEM fiyatı $100 civarı olan bir parça çokta pahalı değil, biraz elin yatkınsa kendin de değiştirebilirsin kaput açıkken elin girebileceği rahat bir yerde, k serisi gibi acılı bir süreç gerekmiyor. Ucuza kaçıp tct yayını değiştiren de var ama ben önermiyorum

TCT sesini şu videodan tanımlayabilirsin, 0:55 den sonra net olarak duyuluyor.

BORKED

100.000 mil'in üzerinde bir araç alacaksan subap ayarı ve zincirini kontrol ettirmen gerekir her Honda'da olduğu gibi. Bunda da elin yatkınsa ve sabırlıysan gerekli alet edevatı alıp kendin yapabilirsin bir sürü DIY videosu mevcut. Eğer servise yaptırmak istersen cebinde bu söylediklerim için $700 işçilik parası ayır minimum.
    Valla varya soluksuz okudum cok tesekkurler

Kaanb34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben amerikan arabasi sevmiyorum hos bu mal amerikalilarida sevmiyorum ayri mesele s2k benim hayalimin arabasi elimde boyle bir firsat varken degerlendirmeye calisicam insallah duzgun bir parca duser elime kronik rahatsizligina ogrenmis olduk tamamdir

richierich
    Misafir
    Alıntı Kaanb34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben amerikan arabasi sevmiyorum hos bu mal amerikalilarida sevmiyorum ayri mesele s2k benim hayalimin arabasi elimde boyle bir firsat varken degerlendirmeye calisicam insallah duzgun bir parca duser elime kronik rahatsizligina ogrenmis olduk tamamdir
    hocam kim ne derse desin, kimseyi takma. almak istedigin araci, surmek istedigin araci al sen.

benim de amerikadaki ilk arabam s2000 di. biliyorum amerikalilari salaklar araba surmekten anlamazlar. ver ellerine dumduz araba, saga sola donmesin, kadraninda maksimum 45 mil yazsin gitsin bunlar gerizekalilar

her neyse simdi soyle bir sey var arabayi almadan once iyice bir mekanige baktir derim. arabanin her detaylarina baktir. ustaya 20-50 dolar arasi verdin mi adam her turlu inspection yapar sana. benim onerim ap2 alman olacaktir.

modifiye kismina gelince ca'da egzoz muayene falan diye bir sey duydum. nedir ne degildir bilmiyorum. benim s2000'de nvidia n1 vrdi cok gurultuluydu. uzun yolculuklar sirasinda kafam patliyordu surekli. o yuzden varex tavsiye ediyorum. hic olmazsa ayarlarsin. yoksa gercekten cok sikinti cekersin ben cok yasadim. arabada telefonla konusamiyorum o derece.

hava filtresi, duz boru varex son susturucu, headers sana yeter ilk baslarda. sonra camshaft falan takarsin subarularla roll de yurursun

ozel plaka almayi da unutma efsaneler arasina gir sonra s2k ile baslasin plakan

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı richierich Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerika'da yasayip bilmeden konustugunuz icin boyle dusunmeniz normal. yanlis anlamayin kucumsemiyorum ya da kotulemiyorum sizi. amerikada o tur araclarin coklugu var burada. ne bileyim bir s2000 ya da bir 350z o kadar populer ki milletin agzi aciliyor. hatta cogu insan s2000'nin ne oldugunu bile bilmiyorlar. o yuzden zevk meselesi diyebilirim. amerikan araclarinin da ne kadar teneke oldugunu corvette haricinde soyleyebilirim.

Hani hepimizin bildigi, her sokakta en az 10tane olan 350z mi bu herkesin agzi acik baktigi?

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde ben bu s2k ları gördükçe bu fiyatlara bu temizlikte ülkeyi resmen terkedesim geliyor

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hani hepimizin bildigi, her sokakta en az 10tane olan 350z mi bu herkesin agzi acik baktigi?
    Valla her sabah uyanınca arabamın çevresinde 1 tane m6, 1 2012 sti, ve 2 tane e92 m3 gören biri olarak bana 350z hiç cazip gelmiyor. s2000 de aynı şekilde.

richierich
    Misafir
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 tane 350z olur ama bir tanesi yapili olursa bakan oluyor sonucta. yalniz s2000 ben pek goremiyorum nadiren goruyorum. onlar da yapili olanlar oluyor zaten. stoklar tek tuk. ama amerika turkiye gibi de degil, bunuda hesaba katalim.

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla her sabah uyanınca arabamın çevresinde 1 tane m6, 1 2012 sti, ve 2 tane e92 m3 gören biri olarak bana 350z hiç cazip gelmiyor. s2000 de aynı şekilde.
    anlamaz amerikalilar oysa ki anlayamazlar...
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)