Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı
Ahah. İzleyecek birşeyim yok, çok çok gülerim sadece. (Diğer arkadaşlar üzerine alınmasın lütfen.) O dediğin hiç olmadı. Yakıtın %100 verimde verebileceği güç belli, o zaman da bu sınırların içerisindelerdi şimdi de. Hatta 1 litre motordan 250 bg güç aldılar desen, onada mümkün derim. Hiç olmasa örneğin doğru olsaydı keşke. :) Ben tükürdüğümü yalamaktan gocunmam. Tam aksine yeni birşey öğrenirsem yada yanlış bildiğim birşeyin doğrusunu öğrenirsem sevinirim, hatta özellikle kaynak göstererek yapılan karşı yorumlar görmek isterim hep. Sabahın köründe yazdım çünkü 8'de Fluid mech. sınavım vardı sınavdan önce mesajı görünce dayanamadım, daha da yazacaktım da vaktim kalmamış, olduğu kadarıyla attım mesajı. Yoksa 'suyla çalışan araba yaptı' tanımının yanlış olduğunu da, elektrolizin enerji anlamında hidrojenin yakılmasından daha külfetli olduğunu da muhtemelen hocanızın yaptığının, saf hidrojen yakmak değilde normal yakıta takviye hidrojen beslemesi yaptığını da yazacaktım.
Tırnak içindeki ifade için haklısınız, konuyu açan siz olduğunuza göre, özür dilerim o ifade için. Onun dışında olayın imkanlılığı kısmını tartışmaya açığım. Çünkü söylediğimin hazarfen yada başka şeylerle alakası yok, benim söylediğim %100 kullanımın, kağıt üzerinde mümkün ve hatta mükemmel olduğu ancak pratikte imkansıza yakınlığı ve fiyat performans eğrisinin kabul edilebilir olmayacağı.
Sataşmaya gerek yok sanıyorum, çoklu alıntı yapmaya çalışırken sizin mesaj arada kaynamış. Fizik prof.u falan mısınız da fizik anlatamıyoruz size ? Diğer kısımlara cevap yazma gereği duymuyorum..