Beyin arızası varsa, tamir yoluna gitmeyin, aksarayda rekor oto gibi opel parçacı lara bakın, 0 km beyinler tamir masrafından daha ucuza gelir.
Beyin arızası varsa, tamir yoluna gitmeyin, aksarayda rekor oto gibi opel parçacı lara bakın, 0 km beyinler tamir masrafından daha ucuza gelir.
bbm pin :2B244451
Abi önerin için sağolda beyin almaktan korkar oldum, aslında şu var beyinleri bozan bişey varsa bu aynı çünkü iki beyindeki kodlar aynı yeni aldığımız beyninde bozulma durumu olabilir ama şu an sensörlerden şüpheleniyorum ama sonucu ne olucak bilmiyorum 1.7 dti ile ilgilenen herkese sordum ama cevap yok. Herkes aracı bi görmek istiyor ama arabayı yürütemiyorum 60 60 arabayı silkeliyerek biryerlerede götüremiyorum çekicilerde işin düşmeye görsün zaten. Beyin ucuza gelir çıkmacıdan ama çalışmazsa buyrun cenaze namazına![]()
nickime kadar..
çürüsün mü araba günceli![]()
nickime kadar..
sıfır beyin alacaksın.
corsa da beyni bozan unsurlar, vibrasyon ısı ve mazot.
edu yu yani pompa beynini adamlar resmen motor bloğuna koymuşlar.
bu nedenle hem ısıya hemde hatrı sayılır bir miktarda vibrasyona maruz kalıyor. üstüne üstün pompa üzerindeki mazot ısı sensörünün gövdesi de zamanla çatlayıp mazot sızdırmaya ve bu mazot kablo içerisinden ta edu nun içine ulaşıyor. ben ilk pompa beynini söktüğümde içinde basınçlı mazot vardı, içi mazotla dolu demiyorum, "basınçlı mazotla" doluydu diyorum
sıfır beyni alacaksınız ve yerini değiştireceksiniz.
ben sağ amortisör kulesinin oraya koymuştum. siz de uygun bir yer belirleyip bu beyni oraya taşıyacaksınız. taşırken de kablolar kesilip uzatılacak. kesip uzattığınız yerlerde lehim ve makaron olacak. bu nedenle mazot gelse bile edu ya ulaşamayacak. ek yerlerinden çıkar dışarı. mazot hiç gelmesin derseniz de pompa üzerindeki çatlak sensörü değiştireceksiniz. 300küsür lira gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam.
If you have no LAG, you have no turbo..
çatlak olan avans sensörünü değiştirdim . beyinlerin yeride değişti . motor beyni motorun blogunun hemen arkasında kalan ses yalıtım malzemesının ustunde ,pompa beyni ise sigorta kutusunun altında .
beyinler sizin dediğinz gibi ısı titreşim ve mazottan bozuluyor tamam ama bunların hiçbirini görmedi 2.beyin![]()
bundan dolayı sadece 2 seçenek düşünüyorum ;
1)Beyni bozan elektrik aksamda birşey var
2)Sensörlerin birinde bir hata var
3.beynı almaktan korkar oldum artık . ve ustaların hepsi işin içinden çıkamadığı zaman beyin diyor malesef
Kardeşim bedava mezar var girer misin ?![]()
nickime kadar..
Sorun günceldir
nickime kadar..
Bence sorununuzu yetkili servis çözecektir. Bende gtc cdti varken. Söküp takılırken ana söketlerden birinin içindeki turuncu silikon katlanıp sıkısmıs. Araba calısıyor ama hiç cekmiyo ve 3-5 arıza kodu veriyodu. Samsun reisteki elektrik ustası aldı pc yi karşısına hangi soketten nerden ne gectiğini ölçe ölçe gelip soketteki sıkıntıyı buldu. Toplam 60 tl vermiştim. O dönemde istanbuldan ismi lazım olmayan bir usta bile gelip bakıp beyine nok atmıştı
çok teşekkür ederim öncelikle . çok haklısınız ama çorum yetkili servisinin tutumu hiç hoş değil bu konuda. paşam diyor ki sorunu tespit edip parça siparişini veririz . sorun hallolur . bende diyorum beyın değişti 110 km sonra aynısını yaptı araç başka bişey olmasın diyorum. çıkma beyin bu her an arıza yapması muhtemel diyorbir tane özel opel servisi buldum bakalım bu hafta sonu orayada bir götürücem . beyinciyi arıyorum beyin arızal olsa bile bozan bişey varsa garanti vermem ben beyine diyor
şaştım kaldım kısacası
nickime kadar..
Reiste bu isi yapan usta varsa helal olsun. Ben 2013 teyken aracimda sola cekme sorunu vardi frene basinca sola atiyo arac kendini . Gittim reise ,abs olmadigi icin normal dedisert frende tekerler kitlendiginde normal anlarim ama az bisey basinca bile sola savurmasida abs olmamasindanmis. Cok bilgililer
Reisteki usta cidden iyi idi. İşinide severek yapıyodu hatta o dönem 40K da astra g si vardı tertemiz. Arabanın işi bittikten sonra benim arabayla test turu atmıstı. Abartısız 15 gün boyunca kontrol etmediğimiz yer kalmamıştı. Ama dökümanda çok önemli hangi sokette hangi pin de ne gecmeli vs herseyi görebiliyor. Bana beyin al diyen oldu, selenoid valfi diyen oldu (almıstım onuda). Yazılımdan diyen oldu, turbodan, pompadan diyen oldu. 12V gecmesi gereken pinden 5V geciyordu ilginç şekilde.
Orjinal yazılıma döndük westgateyi taktık beyinler kontrol edildi hava akışmetrenin fişi çekik denedik arıza hala devam ediyor. Ustamızdan biri acil servis moduna almış araç kendini dedi ama o moddan nasıl çıkaracağını bilmiyorsorun hala günceldir işin aslı
nickime kadar..
Ben olsam önce gözle, sonra multimetreyle teker teker tesisatı kontrol ederdim. Sıyrılmış kablolar varsa sök tak yaparken birbirine değmeyi bırakıp bir süre zamanla kontakt yapıyo olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)