User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: YARDIM:Corsa C 1.7 Dti Uzmanlık Sınavı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala arıyoruz sorun guncel
    nickime kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim teklif hala geçerli uzayan senemiz için 10.750 son
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günceldir...
    nickime kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaz pedalı
    Akışmetre
    Tesisat
    Klima basınç sensörü
    Hepsi denendi sorun güncel
    nickime kadar..

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir bu konu birde Aöf konusu görünce içimi huzursuzluk kaplıyor . Umarım çözülür..

oabayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BthnKrkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sorununuzu yetkili servis çözecektir. Bende gtc cdti varken. Söküp takılırken ana söketlerden birinin içindeki turuncu silikon katlanıp sıkısmıs. Araba calısıyor ama hiç cekmiyo ve 3-5 arıza kodu veriyodu. Samsun reisteki elektrik ustası aldı pc yi karşısına hangi soketten nerden ne gectiğini ölçe ölçe gelip soketteki sıkıntıyı buldu. Toplam 60 tl vermiştim. O dönemde istanbuldan ismi lazım olmayan bir usta bile gelip bakıp beyine nok atmıştı
    ismi lazım olmayan ustanın ismini paylaşırmısın?
    leyleğiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir bu konu birde Aöf konusu görünce içimi huzursuzluk kaplıyor . Umarım çözülür..
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
    nickime kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim arabada aynısı yapıyordu soğuk havalarda yapmaya başladı 1 2 hafta çözüm bulamadan bindik. Arıza ışığı yakık şekilde 3. vites 35le gittim geldim.
    En son biri dedi ki kalitesiz mazot almısşsın filtreyi tıkamış ,soğuk yiyince içinde su birikmiş donmuş dedi .Yeterli mazot gelmediğinden araba kendini korumaya alıyor dedi.
    Ucuz çözüm olduğu için deneyek dedik filte değişti Total den depo fulllendi. Yarıya indikçe bi daha fullendi 2-3 sefer tekrar ettik.
    En sonunda geçti sıkıntısız biniyorum.
    Tabi geçiş evresinde 2-3 sefer aynı boku yedi.
    Üniden 3. vites 35le 20 dk lık yolu 1 saatte gittim
    90 la gidiyorken araba gaz kesip istop etmesi kadar berbat bir şey yok aman dikkat olun bu evrede yavaş kullanın

(araç ford ranger fikir olsun diye yazdım)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim arabada aynısı yapıyordu soğuk havalarda yapmaya başladı 1 2 hafta çözüm bulamadan bindik. Arıza ışığı yakık şekilde 3. vites 35le gittim geldim.
    En son biri dedi ki kalitesiz mazot almısşsın filtreyi tıkamış ,soğuk yiyince içinde su birikmiş donmuş dedi .Yeterli mazot gelmediğinden araba kendini korumaya alıyor dedi.
    Ucuz çözüm olduğu için deneyek dedik filte değişti Total den depo fulllendi. Yarıya indikçe bi daha fullendi 2-3 sefer tekrar ettik.
    En sonunda geçti sıkıntısız biniyorum.
    Tabi geçiş evresinde 2-3 sefer aynı boku yedi.
    Üniden 3. vites 35le 20 dk lık yolu 1 saatte gittim
    90 la gidiyorken araba gaz kesip istop etmesi kadar berbat bir şey yok aman dikkat olun bu evrede yavaş kullanın

(araç ford ranger fikir olsun diye yazdım)
    Denemeye değer öneri için teşekkür ederim. Filtreyi değiştirip depoyu fulleyelim bakalım umarım olur
    nickime kadar..

yukcell88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen uç örnek belki ama;

2007 chevrolet captiva'mız şirket aracı, şirket ortaklarının altında, sağa sola gitmeye kullanılır. Hor kullanılmazdı, yola gider gelirdi araç.

185 bin bandını aşınca oldu olan. 150 binden sonra ara sıra turbo kapatıp şişen, kontak kapat aç ile kendine gelen araç artık gaz pedalını adam yerine koymaz oldu. Şanzıman da kendini korur hale gelince 1200-1400 d/dk'yı geçmeyip üstelik 3. vitese de geçmemeye başladı. (otomatik)

Kayseri Opel / Chevrolet Servisi İnciroğlu'na gittik; bize "aracın turbosunun bitik olduğunu, değişeceklerini" söylediler. Turbosuz bir aracın sadece hantallaşacağını, devir ve vites yükseltmemek gibi bir saçmalığa bürünmeyeceğini düşünebilen ben soru yönelttim : "Turbo değişimi sorunu düzeltmezse turbonuzu iade alıp eskisini takacak mısınız?" El cevab: "Hayır, öyle bir şey yapamayız, biz sorunu o şekilde tespit ettiysek turboda illa ki problem vardır, turboyla düzelmezse başka sebepleri neler diye araştırırız" oldu. Ne dediğimizi söylemeye gerek yok elbette.

Sonrasında Yeni Sanayii sitesinde bir Opel'ci bulduk Chevrolet yapmam dese de durumu anlatınca araca bakacağını bildirdi. Ertesi gün arayıp "Aracın egzantrik millerinin aşındığını, değişmesi gerektiğini, turbonun da sadece checkvalf'inin kırıldığını, onu birleştirebilirlerse birleştireceklerini, yoksa yenisini temin edeceklerini" bildirip, İnciroğlu'nun turbo değişim maliyetinin %60'ına tüm sorun çözüldü ve bakım vb. yapıldı.

Yazım biraz uzun oldu farkındayım ama detaylar sizin işinize yaramasa da belki bir başkası nasiplenir.

Şimdiden geçmiş olsun.

Eğer Kayseri'deki ustaya ulaşmak isterseniz; durumu anlatmak, fikren de olsa destek almak için Op-Kay'a ulaşın. Nette telefonları mevcut.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yukcell88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen uç örnek belki ama;

2007 chevrolet captiva'mız şirket aracı, şirket ortaklarının altında, sağa sola gitmeye kullanılır. Hor kullanılmazdı, yola gider gelirdi araç.

185 bin bandını aşınca oldu olan. 150 binden sonra ara sıra turbo kapatıp şişen, kontak kapat aç ile kendine gelen araç artık gaz pedalını adam yerine koymaz oldu. Şanzıman da kendini korur hale gelince 1200-1400 d/dk'yı geçmeyip üstelik 3. vitese de geçmemeye başladı. (otomatik)

Kayseri Opel / Chevrolet Servisi İnciroğlu'na gittik; bize "aracın turbosunun bitik olduğunu, değişeceklerini" söylediler. Turbosuz bir aracın sadece hantallaşacağını, devir ve vites yükseltmemek gibi bir saçmalığa bürünmeyeceğini düşünebilen ben soru yönelttim : "Turbo değişimi sorunu düzeltmezse turbonuzu iade alıp eskisini takacak mısınız?" El cevab: "Hayır, öyle bir şey yapamayız, biz sorunu o şekilde tespit ettiysek turboda illa ki problem vardır, turboyla düzelmezse başka sebepleri neler diye araştırırız" oldu. Ne dediğimizi söylemeye gerek yok elbette.

Sonrasında Yeni Sanayii sitesinde bir Opel'ci bulduk Chevrolet yapmam dese de durumu anlatınca araca bakacağını bildirdi. Ertesi gün arayıp "Aracın egzantrik millerinin aşındığını, değişmesi gerektiğini, turbonun da sadece checkvalf'inin kırıldığını, onu birleştirebilirlerse birleştireceklerini, yoksa yenisini temin edeceklerini" bildirip, İnciroğlu'nun turbo değişim maliyetinin %60'ına tüm sorun çözüldü ve bakım vb. yapıldı.

Yazım biraz uzun oldu farkındayım ama detaylar sizin işinize yaramasa da belki bir başkası nasiplenir.

Şimdiden geçmiş olsun.

Eğer Kayseri'deki ustaya ulaşmak isterseniz; durumu anlatmak, fikren de olsa destek almak için Op-Kay'a ulaşın. Nette telefonları mevcut.
    Abi yorumun için çok teşekkür ederim. Bilgi almak amacıyla soruyorum eğer ki sorun bu tip bir durum olsaydı beyin değiştikten sonra düzene girer miydi 120 km boyunca?
    nickime kadar..

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar Corsacı var konu çözüm bulmadı, facebookda, Fehmi Tekin var ona yazarmısın bu durumu belki o çözebiir, elinden çok 1.7 dti geçti, forumada üyede nickini hatırlamıyorum

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım olay . beyin mazotla mı çalışıyor ?

Allah sabır versin 4 aydır durum değişmemesi ilginç
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar Corsacı var konu çözüm bulmadı, facebookda, Fehmi Tekin var ona yazarmısın bu durumu belki o çözebiir, elinden çok 1.7 dti geçti, forumada üyede nickini hatırlamıyorum
    Fehmi abiyede ulaştım oda bilmiyor malesef
    nickime kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadığım olay . beyin mazotla mı çalışıyor ?

Allah sabır versin 4 aydır durum değişmemesi ilginç
    Yetkili servis abartı bir fiyat vermeseydi ben bu kadar beklemezdim araçlada arıza modunda il dışına çıkamadığım için böylece kaldık abi malesef arıza durumunda muayeneden de geçemedim bir eksiğimiz o vardı tam oldu
    nickime kadar..

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu corsa 1.7 dti larin hepsi lanetli araba. 2 tane aldim 2 side beni cok ugrastirdi.
    Soruna gelince bence bi yerlerde kisa devre var. Benim klima komressorunun ustundeki musur yerinden cikip sasi yaptiriyordu ve dedigin gibi gaz yemiyordu araba. Bazen gelip bazen gidiyordu vs vs.
    Gaz pedali 5v ile calisiyor corsalarda. Bence skinti dedigim gibi. Herseyi denemissin zaten
    Bu arada iyi sabir varmis sende. 3 aydir cozum bulamadim diyorsun ben olsam atese verirdim arabayi simdiye. Bu yonunden dolayi helal olsun diyorum

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen 5v ile calisan tum herseyi kontrol ettir birine kesinlikle burda bi kopukluk var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bu corsa 1.7 dti larin hepsi lanetli araba. 2 tane aldim 2 side beni cok ugrastirdi.
    Soruna gelince bence bi yerlerde kisa devre var. Benim klima komressorunun ustundeki musur yerinden cikip sasi yaptiriyordu ve dedigin gibi gaz yemiyordu araba. Bazen gelip bazen gidiyordu vs vs.
    Gaz pedali 5v ile calisiyor corsalarda. Bence skinti dedigim gibi. Herseyi denemissin zaten
    Bu arada iyi sabir varmis sende. 3 aydir cozum bulamadim diyorsun ben olsam atese verirdim arabayi simdiye. Bu yonunden dolayi helal olsun diyorum
    Çok şükür gidip gelme gibi kötü huyları yok haddini biliyor yetkili bayinin vermiş olduğu uçuk fiyatdan dolayı özel servise yöneldik özel servislerde sadece motor ve kaportacı var malesef tıs2000 programını arıyorum malesef onuda bulamadık, kafama göre bi ustada bulamadım erteledikçe erteliyor hepsi yorumun içinde teşekkür ederim dostum fazlasıyla gereksiz bi sabır var inşallah gün gelip bitmez
    nickime kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim biliyon demi teklif dip ölü olarak her zaman geçerli bi kat aşşa geldigin anda el sıkışırız
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler