hala arıyoruz sorun guncel
hala arıyoruz sorun guncel
nickime kadar..
günceldir...
nickime kadar..
Gaz pedalı
Akışmetre
Tesisat
Klima basınç sensörü
Hepsi denendi sorun güncel
nickime kadar..
Bizim arabada aynısı yapıyordu soğuk havalarda yapmaya başladı 1 2 hafta çözüm bulamadan bindik. Arıza ışığı yakık şekilde 3. vites 35le gittim geldim.
En son biri dedi ki kalitesiz mazot almısşsın filtreyi tıkamış ,soğuk yiyince içinde su birikmiş donmuş dedi .Yeterli mazot gelmediğinden araba kendini korumaya alıyor dedi.
Ucuz çözüm olduğu için deneyek dedik filte değişti Total den depo fulllendi. Yarıya indikçe bi daha fullendi 2-3 sefer tekrar ettik.
En sonunda geçti sıkıntısız biniyorum.
Tabi geçiş evresinde 2-3 sefer aynı boku yedi.
Üniden 3. vites 35le 20 dk lık yolu 1 saatte gittim
90 la gidiyorken araba gaz kesip istop etmesi kadar berbat bir şey yok aman dikkat olun bu evrede yavaş kullanın
(araç ford ranger fikir olsun diye yazdım)
Tamamen uç örnek belki ama;
2007 chevrolet captiva'mız şirket aracı, şirket ortaklarının altında, sağa sola gitmeye kullanılır. Hor kullanılmazdı, yola gider gelirdi araç.
185 bin bandını aşınca oldu olan. 150 binden sonra ara sıra turbo kapatıp şişen, kontak kapat aç ile kendine gelen araç artık gaz pedalını adam yerine koymaz oldu. Şanzıman da kendini korur hale gelince 1200-1400 d/dk'yı geçmeyip üstelik 3. vitese de geçmemeye başladı. (otomatik)
Kayseri Opel / Chevrolet Servisi İnciroğlu'na gittik; bize "aracın turbosunun bitik olduğunu, değişeceklerini" söylediler. Turbosuz bir aracın sadece hantallaşacağını, devir ve vites yükseltmemek gibi bir saçmalığa bürünmeyeceğini düşünebilen ben soru yönelttim : "Turbo değişimi sorunu düzeltmezse turbonuzu iade alıp eskisini takacak mısınız?" El cevab: "Hayır, öyle bir şey yapamayız, biz sorunu o şekilde tespit ettiysek turboda illa ki problem vardır, turboyla düzelmezse başka sebepleri neler diye araştırırız" oldu. Ne dediğimizi söylemeye gerek yok elbette.
Sonrasında Yeni Sanayii sitesinde bir Opel'ci bulduk Chevrolet yapmam dese de durumu anlatınca araca bakacağını bildirdi. Ertesi gün arayıp "Aracın egzantrik millerinin aşındığını, değişmesi gerektiğini, turbonun da sadece checkvalf'inin kırıldığını, onu birleştirebilirlerse birleştireceklerini, yoksa yenisini temin edeceklerini" bildirip, İnciroğlu'nun turbo değişim maliyetinin %60'ına tüm sorun çözüldü ve bakım vb. yapıldı.
Yazım biraz uzun oldu farkındayım ama detaylar sizin işinize yaramasa da belki bir başkası nasiplenir.
Şimdiden geçmiş olsun.
Eğer Kayseri'deki ustaya ulaşmak isterseniz; durumu anlatmak, fikren de olsa destek almak için Op-Kay'a ulaşın. Nette telefonları mevcut.
o kadar Corsacı var konu çözüm bulmadı, facebookda, Fehmi Tekin var ona yazarmısın bu durumu belki o çözebiir, elinden çok 1.7 dti geçti, forumada üyede nickini hatırlamıyorum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
benim anlamadığım olay . beyin mazotla mı çalışıyor ?
Allah sabır versin 4 aydır durum değişmemesi ilginç
Valla bu corsa 1.7 dti larin hepsi lanetli araba. 2 tane aldim 2 side beni cok ugrastirdi.
Soruna gelince bence bi yerlerde kisa devre var. Benim klima komressorunun ustundeki musur yerinden cikip sasi yaptiriyordu ve dedigin gibi gaz yemiyordu araba. Bazen gelip bazen gidiyordu vs vs.
Gaz pedali 5v ile calisiyor corsalarda. Bence skinti dedigim gibi. Herseyi denemissin zaten
Bu arada iyi sabir varmis sende. 3 aydir cozum bulamadim diyorsun ben olsam atese verirdim arabayi simdiye. Bu yonunden dolayi helal olsun diyorum
Çok şükür gidip gelme gibi kötü huyları yok haddini biliyoryetkili bayinin vermiş olduğu uçuk fiyatdan dolayı özel servise yöneldik özel servislerde sadece motor ve kaportacı var malesef
tıs2000 programını arıyorum malesef onuda bulamadık, kafama göre bi ustada bulamadım erteledikçe erteliyor hepsi
yorumun içinde teşekkür ederim dostum fazlasıyla gereksiz bi sabır var inşallah gün gelip bitmez
![]()
nickime kadar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)