yok be tool benden önceki sahibi arabanın içine izolasyon malzemesi döşemiş. Herşeyin temizlenmesi lazım çok işi var![]()
yok be tool benden önceki sahibi arabanın içine izolasyon malzemesi döşemiş. Herşeyin temizlenmesi lazım çok işi var![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
valla bekliorum ne cıkıcak yarın görücez
Havalar buradada düzelsin ısınsın güneş açsın. Benimde yapıcak işlerim var.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Neyse bu alemde yanlız değilmişim..
Gazan mubarek olsun arkadaşım :P
ya tugral bu konuyu nasil yeni goruyorum bilemedim![]()
ben göğüsü hic sökmedim onu senden ogrenicez valladun torpido kapagini sokup fazla kablolari temizledim klima tesisatinin oldugu yere dogru kafami soktum da icinde kayboluyordum
![]()
söktükten sonra detayli fotograflar isteriz
kolay gelsinn şans diliorum antipasin zimparan boyan eksik olmasin gerisi gelir zaten![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
dün workshopmanualdan ogrendim nasıl sokuldugunu hava yarın güzel olucak insallah o zaman bol fotolu bi söküm yapıcam.
bekliyoruzve kolay gelsin
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
Hocam workshopmaunel nedirGoogle amcaya sordum ama bişi çıkmadı. Bu aralar yapım aşamaların olduğu site arıyorumda acaba öle bişi mi ?
yok ya kullanım kitapcığı arabanın
valla pazar günü tshirtle calıstım bu aralar havada bulut var kapalı olunca calısma isteğim kacıyorŞöyle güneş acsın da gene coşayım
![]()
hava sıcakta güneş yok işte
Hazır konsolu sökmüşken kaplatı ver bence=))Warya seni inanılmaz takdir ediyorum ben olsam benceremez daralır abanırdım konsola..Oda dağılırdı muhtemelen=))
onur inan yaparken sökerken ellerim kirlenirken yada biyerimi keserken acaip zevk alıyorum. Yani kafam rahatlıyor derdi tasayı sıkıntıyı bi kenara atıp sadece arabamla uğraşmak acaip haz veriyor bana. Hatta beni izleyenler imrenip arabalarıyla uğraşmaya başlıyorlarSaat 10:00 da başladım kolamı cöreğimi böreğimi aldım bıraktığımda saat 15:00 falandı ve yorulduğumu oturunca anladım
Bu arada kaplama olayı aklımda. Şu geçenlerde sohbette bi muhabebt olmuştu -ER- nikli arkadas flok kaplama yapmıştı . Ama önerileriniz varsa kendim kaplama işinede el atabilirim düşünceleri söylerseniz sevinirim
Flokda olur ama asla alcantre yada nubuk gibide duramaz bence...En olmadı suni deri...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)