User Tag List

Sayfa 535/1195 İlkİlk ... 354354855255335345355365375455856351035 ... SonSon
22691 sonuçtan 10.147 ile 10.165 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler gunaydınnn... herkez suskunlarda? hayırdır?

bugün motor yagı arastırırken soyle bisey gördüm..
    castrol edge 5w-30 için bmw benzinli motorlarda kullanılmamalıdır.

"Castrol Edge 5w30 Tam sentetik motor yağı
    Uzun süreli DPF ömrü ve yüksek teknoloji modern motorlarda aşınmaya karşı güçlü koruma.
    En yüksek standartlarda motor temizliği sağlayarak çevreye zararlı emisyon değerini düşürür.
    Motor supaplarında oluşan tortulara karşı koruma sağlar.
    Performans seviyeleri: ACEA A3/B3, A3/B4, C3
    Onaylar : MB -Approval 229.51, BMW longlife-04 (BMW benzinli motorlarda kullanılmamalıdır.) "

olay nedir acaba? bizim araclar içinde problem yaratırmı acaba? sonucta PSA-BMW ortak üretimi bir motor kullanıyoruz.. :S sizin motor yagı tavsiyeniz nedir?
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polo GTı lar gibi 5/50 kullansak nasıl olur..bilginiz varmı ?
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    numaralarla hareket etmeyin,

markaların özel teknolojiler kullandığı özel yağlar var.. Marka çok önemli olduğu gibi onunda modelleri var..

Almanya da mobilin bir yağını 100k km kullanıyorlar ve 400€ kadar 10 litresi..

Castrol çok balon bir yağ markası Türkiye de.. Volkswagenleri mahfettiler geçtiğimiz senelerde..

Ben kutuları yurtdışında doldurulan yağları öneriyorum..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

pug207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler gunaydınnn... herkez suskunlarda? hayırdır?

bugün motor yagı arastırırken soyle bisey gördüm..
    castrol edge 5w-30 için bmw benzinli motorlarda kullanılmamalıdır.

"Castrol Edge 5w30 Tam sentetik motor yağı
    Uzun süreli DPF ömrü ve yüksek teknoloji modern motorlarda aşınmaya karşı güçlü koruma.
    En yüksek standartlarda motor temizliği sağlayarak çevreye zararlı emisyon değerini düşürür.
    Motor supaplarında oluşan tortulara karşı koruma sağlar.
    Performans seviyeleri: ACEA A3/B3, A3/B4, C3
    Onaylar : MB -Approval 229.51, BMW longlife-04 (BMW benzinli motorlarda kullanılmamalıdır.) "

olay nedir acaba? bizim araclar içinde problem yaratırmı acaba? sonucta PSA-BMW ortak üretimi bir motor kullanıyoruz.. :S sizin motor yagı tavsiyeniz nedir?
    Walla ben sürekli 10 60 kullanıorm gayet memlunum özel ve performans için güzel bir yag özellikle aracınızda yag eksiltme gibi bir problem warsa tamamen bu sorunu ortadan kaldırıyor ....

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyeye uyduk aldık bakalım hemen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pug207 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla ben sürekli 10 60 kullanıorm gayet memlunum özel ve performans için güzel bir yag özellikle aracınızda yag eksiltme gibi bir problem warsa tamamen bu sorunu ortadan kaldırıyor ....
    kardesim ben numara degistirme yanlısı degilim, bu konuda ayrıca hassasım acıkcası.. koca fabrikalar 5-30 tavsiye etmiş bizde uyalım bence.. yag numarası degistiripte motoru kucaklayan cok kisi var malesef

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

markaların özel teknolojiler kullandığı özel yağlar var.. Marka çok önemli olduğu gibi onunda modelleri var..

Castrol çok balon bir yağ markası Türkiye de.. Volkswagenleri mahfettiler geçtiğimiz senelerde..

peki bu yagı kac binde bir degismemiz gerekiyor? ben genelde 5000-6000de bir yag degistiriyorum aracımda.. (stage 3 gt)

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fantaziye gerk yok ben 0/30 mobıl kullanıyorum 10/60 iddalı bence
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Altına imzamı atarım. Bu çok doğru. Bazı markalarda bu farklı alt isimlerle ayrılıyor ama Türkiye'ye Premium seviye yağ pek getirilmediği gibi mevcutların da kalitesi çok iyi değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum 10/60'ı neden kullanıyorsun aracında neler var bilmiyorum ama 10/60'tan dolayı motor patlatan çok gördüm. Özellikle 10/60.. Öyle 5/40 10/40 vb. değil.

Nedense piyasaya(daha çok sanayilere) bir 10/60 fırtınası esiyor şu aralar. Herkesin dilinde 10/60 yağ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mesela hangi markalar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu üçlü motor yağı konusunda çıtayı bihayli yukarıya çıkartır..

pug207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum 10/60'ı neden kullanıyorsun aracında neler var bilmiyorum ama 10/60'tan dolayı motor patlatan çok gördüm. Özellikle 10/60.. Öyle 5/40 10/40 vb. değil.

Nedense piyasaya(daha çok sanayilere) bir 10/60 fırtınası esiyor şu aralar. Herkesin dilinde 10/60 yağ..
    Kendimde sanayici oldugumdan sanırım oo fırtına bendede esiyor şunu söylemem gerekirse daha önce bmw m3 aracım wardı motorda terleme yapıordu 10/60 özellik olarak terlemeyi kesiyor ve araca performansına bir katkısı oluyor. Sonraki aracım subaru sti vardı gayet 500 / 550 hp civarı oldugundan performance acısındna 10/60 tercigh ettik sonucta arac sıcaklıgı oldukça fazla...

Şu anda 207 gt Aracım ve stage 4 olarak kullanıorm aynı şekilde aracımda terleme yapıordu onları kesti ve yag eksiltme gibi sorun yasıordum oda tamamen ortadan kalktı ve yag sıcaklıgı olarak baktıgımda 90 ları geçmio yani illa bu yagı kullanın demiorm sadece aracınız terleme yag eksiltme gibi sıkıntılar yaşıorsanız tercihiniz bu olsn diorum ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendimde sanayici oldugumdan sanırım oo fırtına bendede esiyor şunu söylemem gerekirse daha önce bmw m3 aracım wardı motorda terleme yapıordu 10/60 özellik olarak terlemeyi kesiyor ve araca performansına bir katkısı oluyor. Sonraki aracım subaru sti vardı gayet 500 / 550 hp civarı oldugundan performance acısındna 10/60 tercigh ettik sonucta arac sıcaklıgı oldukça fazla...

Şu anda 207 gt Aracım ve stage 4 olarak kullanıorm aynı şekilde aracımda terleme yapıordu onları kesti ve yag eksiltme gibi sorun yasıordum oda tamamen ortadan kalktı ve yag sıcaklıgı olarak baktıgımda 90 ları geçmio yani illa bu yagı kullanın demiorm sadece aracınız terleme yag eksiltme gibi sıkıntılar yaşıorsanız tercihiniz bu olsn diorum ...
    Terleme nerelerde oluyordu daha çok?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 Plus geliyormuş.. Şekli şemalini bilmiyorum.

206'daki gibi bir yaklaşım olacaksa 207 Minus ismi daha mantıklı..

FlyingFinish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW Longlife 01 benzinli için. Servisler Edge Professional kullanıyorlar. Azcık daha farklı. M3 makinası ile 207 nin makinası o kadar farklı ki. Kıyaslamamanızı tavsiye ederim. Biz N53, N54, N63, N73 dahil edge professional BMW LL01 kullanıyoruz. Ama S makinalara (S85, S65 vs. ) TWS Motorsport kullanıyoruz. Yazdığım motorların hepsi güzel makinalar. Yanlız S ler farklı. Üreticinin tavsiye ettiği yağı kullanın. Dışarıda dolan yağ konusuna katılmıyorum. Yağ aynı yağ. Teknik olarak farklı olduğu analizler sonucu tespit edilmişse ona birşey demem. O da mümkün değil bir çok otomobil firması garanti kapsamındaki araçlara konulan bu yağlara onay veriyor. Zaten garanti onların başlıca giderlerinden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FlyingFinish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW Longlife 01 benzinli için. Servisler Edge Professional kullanıyorlar. Azcık daha farklı. M3 makinası ile 207 nin makinası o kadar farklı ki. Kıyaslamamanızı tavsiye ederim. Biz N53, N54, N63, N73 dahil edge professional BMW LL01 kullanıyoruz. Ama S makinalara (S85, S65 vs. ) TWS Motorsport kullanıyoruz. Yazdığım motorların hepsi güzel makinalar. Yanlız S ler farklı. Üreticinin tavsiye ettiği yağı kullanın. Dışarıda dolan yağ konusuna katılmıyorum. Yağ aynı yağ. Teknik olarak farklı olduğu analizler sonucu tespit edilmişse ona birşey demem. O da mümkün değil bir çok otomobil firması garanti kapsamındaki araçlara konulan bu yağlara onay veriyor. Zaten garanti onların başlıca giderlerinden.
    Zaten m3 le m5le vb makinelerle kimsenin kiyasladigi yok.. mini r56 motoru gt rc motorlariyla ayni onlari kiyasliyoruz. Zaten bmw psa ortak yapimi bir motor kullaniyoruz. Bmw kullanmayin demis benzinli araclarda, mini r56dada kullanilmiyormu dolayisi ile 207lerde onu sorguluyorduk kardesim..

FlyingFinish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten m3 le m5le vb makinelerle kimsenin kiyasladigi yok.. mini r56 motoru gt rc motorlariyla ayni onlari kiyasliyoruz. Zaten bmw psa ortak yapimi bir motor kullaniyoruz. Bmw kullanmayin demis benzinli araclarda, mini r56dada kullanilmiyormu dolayisi ile 207lerde onu sorguluyorduk kardesim..
    BMW-MINI yetkili servis atölye şefiyim ve 207 RC kullanıyorum aynı olduklarını gayet iyi biliyorum. LL04 dizel için LL01 benzinli için. Buradan yola çıkarak sorgulanan şeyin cevabı LL04 benzinli için LL01 i dizel için kullanmamak iyi olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)