Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
niiiiiiii haaaattt biiiii ziiiiiiii mangalaaa gö türrrrrr...![]()
hayırlı ugurlu olsun bro, allah kaza bela vermesin...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
nihat bro kıpır ne zaman teşrif edecek antalyaya?
http://www.techturkey.com/forum/dyno...-s2000-hp.html linki tıklayıp biraz okursan bro daha iyi anlayacaksın ne demek istediğimi![]()
yarın 3.35 bobınlerı ve evo 10 hks bujılerımı takıcam yalnız daha oncekı konulara baktım bulamadım :S hatırladıgım kadarıyla bujıyı kesınlıkle yetkılı servıste taktırın dıye yazanlar vardı ,bujı takmak zor degıl anladıgım kadarıyla tork anahtarıyla bellı bı agarlıkta sıkılarak takılıyo , bununla alakalı bılgı sahıbı olan varmı ? tesekkuler
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Duyduk duymadık demeyın.....Beklenen gün geldi çattı...Cooper yarın Antalya semalarında...Bende görmek,bende dokunmak istiyorum dıyorsanız jetonlarınızı hazırlayın ve yarın akşam ki Baştaş performance test sürüşüne sizde katılın,katılımcılara sürpriz kokoreçler,uykuluklar,kaşarlı patlıcanlar,beyın salataları ve sınırsız kokteyler..... Mangal team eksiksiz bekleniyorsunuzArabasına güvenen Rollıng yapmak isteyen 30r'cılar spec c'ler stage 2+,stage 3 cupralar arabalarınızla gelin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)