User Tag List

Sayfa 557/1195 İlkİlk ... 574575075475555565575585595676076571057 ... SonSon
22691 sonuçtan 10.565 ile 10.583 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

pug207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar diskleri ve balataları değiştiridm 1 gün sonra BRAKİNG SYSTEM FAULT diye arıza verdi aracım Ve ESP ABS FAULT'diyor .. Bugun sabah aracı çalıştırdıgımda direksiyon sertleşti hidrolik çalışmıyor ...

Daha önce başına gelen veya bilgisi olan varmı abs beyni filanmı cortladı yoksa ?
    Dünya kadar malın olacağına,fındık kadar turbon olsun

RC_Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede aynı yazı günde 15 kere çıkıyor hem balatalarım hemde hidrolik yağım bitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pug207 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar diskleri ve balataları değiştiridm 1 gün sonra BRAKİNG SYSTEM FAULT diye arıza verdi aracım Ve ESP ABS FAULT'diyor .. Bugun sabah aracı çalıştırdıgımda direksiyon sertleşti hidrolik çalışmıyor ...

Daha önce başına gelen veya bilgisi olan varmı abs beyni filanmı cortladı yoksa ?
    ESP ABS Fault bende olmuştu eğer sildiğin halde tekrar çıkıyorsa abs beynin gitmiştir bende öyle olmuştu tamirine 400-500 tl civarı bir rakam sıkışmıştı...

Braking System Fault fren hidroliğiyle alakalı olabilir onuda bir kontrol ettirirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hallettik abs beyninin soketine gelen kabloda temassıklık varmıs saolsn ustafalar baskı balatyı değiştirken hafiften sıyırmışlar kabloyu---------------

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hataların %95 i usta hatalarından kaynaklanmakta malesef
    Dr.Ecu AntaLya

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet neler yapiyosunuz nerelerdesiniz? Kimseden ses cikmaz oldu? Beyler forge'un tampon altina kadar inen filtre borusunu yaptiracak bi yer buldum birebir aynisini 200 tl'ye, isteyen olursa topluca yaptiralim? Bu arada 1 haftaligina gaziantepteyim, antepte kimse varmi bizden?

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet neler yapiyosunuz nerelerdesiniz? Kimseden ses cikmaz oldu? Beyler forge'un tampon altina kadar inen filtre borusunu yaptiracak bi yer buldum birebir aynisini 200 tl'ye, isteyen olursa topluca yaptiralim? Bu arada 1 haftaligina gaziantepteyim, antepte kimse varmi bizden?

bro, o koca uuuupuzun boru bizim kazık spect süspansiyonlarla en ufak çukurda turboyu kaputtan fırlattırıverir valla herkezda coil yok

valla cok isterdim aslında ama daha muayneyi yaptıramadım yaw :S

nerde yaptırıcaksın bro, anteptemi antalyadamı? bu arada hayırdır napıyosun orda

eibach prokit 5cm ile takaslı vogtland 3,5cm yay aranıyor arkadaslar haberiniz ola..
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bro, o koca uuuupuzun boru bizim kazık spect süspansiyonlarla en ufak çukurda turboyu kaputtan fırlattırıverir valla herkezda coil yok

nerde yaptırıcaksın bro, anteptemi antalyadamı? bu arada hayırdır napıyosun orda

eibach prokit 5cm ile takaslı vogtland 3,5cm yay aranıyor arkadaslar haberiniz ola..
    Bro Haberleşelimde şu cihazı vereyim bana dert oldu walla.... Muane işini halledek senin cumartesi yaptıralım başkan

))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bro Haberleşelimde şu cihazı vereyim bana dert oldu walla.... Muane işini halledek senin cumartesi yaptıralım başkan

))

varmı tanıdık bro, catoutu sökmeden yaptırabileceğimiz

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bro sikinti yok boruda saseye baglanti noktalari var tam camurluga inen noktada tam sabit duruyo yani boru.bu arada sakin 3.5 luk yay falan takma leylek gibi ben kislik spec yaptim 3 cm yukselttim araci resmen arabadan sogudum dondugumde direk dusurucem ))) doner donmez goruselim arayi uzun tuttuk bu seferr...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varmı tanıdık bro, catoutu sökmeden yaptırabileceğimiz
    Başkan cat out sökmeden geçirmiolar tanıdık warda benide geçirmediler direk düz boru takılcak basit o iş ....
    k04 ü taktık bu arada bi ara binelim :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bro sikinti yok boruda saseye baglanti noktalari var tam camurluga inen noktada tam sabit duruyo yani boru.bu arada sakin 3.5 luk yay falan takma leylek gibi ben kislik spec yaptim 3 cm yukselttim araci resmen arabadan sogudum dondugumde direk dusurucem ))) doner donmez goruselim arayi uzun tuttuk bu seferr...
    way bro iimiş ozaman. ama şu ara sınıntılı, birazdaha bekliyim ben yaza doğru yazlık spect de takarız olm 5liktede cok vuruyo süspansiyonlar yaaa.. kaputtan fırlicak bigün süspansiyonlar diye korkuyorum. arkalar birazdaha yüksek duruyoya onlar aynı çukura düştüğünde okadar vurmuyo.. önlere 3,5 arkalara 5 taksak ama cidden sıkıldım dan dun dan dunn.. cok heveslendim bi ara coil alıcam diye hiçbiyerin elinde kalmamiş cok aradım bulamadım, simdide almaya para yok adamlara geldiyse bile aynen dediğin gibi çok uzak kaldık bu aralar.. görüşelim gelde kanka toplaşalım.. özleştik..

özgür bro yaşıyomusun? ocak bitti ugricaktın yanıma

Başkan cat out sökmeden geçirmiolar tanıdık warda benide geçirmediler direk düz boru takılcak basit o iş ....
    k04 ü taktık bu arada bi ara binelim :P
    kardesim benim orjinal orta susturucu duruyo onu takarım gecerim sorun diilde taktırmaya vakit yok bide downpipe i sökmek gerekicekmi acep yaa :S hay arkadas ne dertmiş.. catalitiğin cover'ı downpipe görünmicek kadar daraltsak göremeseler gecermiyizki buluşalım bi arada bakalim k04'e dynoya cıktınmı? kaca patladı proje?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    way bro iimiş ozaman. ama şu ara sınıntılı, birazdaha bekliyim ben yaza doğru yazlık spect de takarız olm 5liktede cok vuruyo süspansiyonlar yaaa.. kaputtan fırlicak bigün süspansiyonlar diye korkuyorum. arkalar birazdaha yüksek duruyoya onlar aynı çukura düştüğünde okadar vurmuyo.. önlere 3,5 arkalara 5 taksak ama cidden sıkıldım dan dun dan dunn.. cok heveslendim bi ara coil alıcam diye hiçbiyerin elinde kalmamiş cok aradım bulamadım, simdide almaya para yok adamlara geldiyse bile aynen dediğin gibi çok uzak kaldık bu aralar.. görüşelim gelde kanka toplaşalım.. özleştik..

özgür bro yaşıyomusun? ocak bitti ugricaktın yanıma

kardesim benim orjinal orta susturucu duruyo onu takarım gecerim sorun diilde taktırmaya vakit yok bide downpipe i sökmek gerekicekmi acep yaa :S hay arkadas ne dertmiş.. catalitiğin cover'ı downpipe görünmicek kadar daraltsak göremeseler gecermiyizki buluşalım bi arada bakalim k04'e dynoya cıktınmı? kaca patladı proje?
    Bro cok iyi bilirim o 5 cm eibachlari icim gidiyodu her cukura girdigimde arabanin bi yani kopuyo gibi ses geliyodu allahtan kurtuldum :-D bu arada k04 lu kardesim tanisamadik seninlede en kisa zamanda goruselim tanisalim.aracini merak ettim.turboyu direk big turbu k04 mu kullandin yoksa hybrit mi yaptin? Intercol dv egsoz ne kullandin? En onemlisi yazilimi kim yapti? Detayli acikalrsan sevinirim.sorunsuz sikintisiz binersin insallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bro cok iyi bilirim o 5 cm eibachlari icim gidiyodu her cukura girdigimde arabanin bi yani kopuyo gibi ses geliyodu allahtan kurtuldum :-D bu arada k04 lu kardesim tanisamadik seninlede en kisa zamanda goruselim tanisalim.aracini merak ettim.turboyu direk big turbu k04 mu kullandin yoksa hybrit mi yaptin? Intercol dv egsoz ne kullandin? En onemlisi yazilimi kim yapti? Detayli acikalrsan sevinirim.sorunsuz sikintisiz binersin insallah.

bro, jantlar çatlıyo benim yaaa :s en ufak çukurda daaaaannn duuuuuuuuuuunnn.. bozuk yola girdinmi zangır zangır :S ilk fırsatta coil şart

bu arada yazılım ege turbo by stelios turbo hybrid. diger açıklamaları ibrahim yapacaktır

bendeki rc turbosunuda gödersemde k04 mü yaptırsam yaw en hybrid'inden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bro, jantlar çatlıyo benim yaaa :s en ufak çukurda daaaaannn duuuuuuuuuuunnn.. bozuk yola girdinmi zangır zangır :S ilk fırsatta coil şart

bu arada yazılım ege turbo by stelios turbo hybrid. diger açıklamaları ibrahim yapacaktır

bendeki rc turbosunuda gödersemde k04 mü yaptırsam yaw en hybrid'inden
    Al bro valla coil sart bizim araclara.turbo nerede yapildi kim yapti? Hybride pek sicak bakilmiyo o yizden soruyorum.detaylarida bekliyor antalyaya dondugumde araci yakindan inceliycem.kanima giriyosunuz bende yapicam az kaldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al bro valla coil sart bizim araclara.turbo nerede yapildi kim yapti? Hybride pek sicak bakilmiyo o yizden soruyorum.detaylarida bekliyor antalyaya dondugumde araci yakindan inceliycem.kanima giriyosunuz bende yapicam az kaldi
    owwwww hadi hayırlısı... ne zaman geliosun yaw çıkalım çok sıkıldım evde otur otur..

bu arada şöyle bi haber aldım ki forge nin senin yaptıralım dediğin borunun düz 6mt lik hali yaklasık 25-30 TL arasında alüminyum, kestir büktür kaynattır olsun 50-60 TL. ama sorun aynısı olacak sekilde büküm yerlerinin tespiti. bitane orjinal osla elimizde yanyana koyar ona göre büktürürüz. max 70-80TL ye hallederiz heralde bro.

turboyu izmir ege turboya yolladı orda yapıldı diye biliorum.

hybrid neden tavsiye edilmiyo bu arada? ne gibi sorunlarla karşılaşılmış ki?

ben paşa paşa rc turbosuyla devam ediyim en iyisi rc turbolu gt 'den 251 ps almış stelios, stage3+ stock engine.

yapılanlarda şöyleki;

100 RON fuel (bizde yok 97ye devam)
    Upgraded full exhaust (cat out )
    207 RC/GTI Turbo (ep6dt-s k03 ok)
    Upgraded intercooler (Seat ibiza cupra ok)
    Upgraded intake and boost pipes (alüminyum ok)
    Upgraded air filter panel (aem dryflow ok)

sonuç:
    At 1.4bar overboost, holding 1.3bar to the rev limit, the engine produced

Maximum torque: 380 Nm @ 4250 RPM
    Maximum power: 251 PS @ 5600 RPM

100 oktan yok bizim 97lerde 95 kıvamında, bizimde olacağmız en fazla 220hp diye hayal kurmaktan alamıyorum kendimi

özgürlede konuşmuştum bunuda verdiği tepki şöyleydi : "çok beklersin"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    owwwww hadi hayırlısı... ne zaman geliosun yaw çıkalım çok sıkıldım evde otur otur..

bu arada şöyle bi haber aldım ki forge nin senin yaptıralım dediğin borunun düz 6mt lik hali yaklasık 25-30 TL arasında alüminyum, kestir büktür kaynattır olsun 50-60 TL. ama sorun aynısı olacak sekilde büküm yerlerinin tespiti. bitane orjinal osla elimizde yanyana koyar ona göre büktürürüz. max 70-80TL ye hallederiz heralde bro.

turboyu izmir ege turboya yolladı orda yapıldı diye biliorum.

hybrid neden tavsiye edilmiyo bu arada? ne gibi sorunlarla karşılaşılmış ki?

ben paşa paşa rc turbosuyla devam ediyim en iyisi rc turbolu gt 'den 251 ps almış stelios, stage3+ stock engine.

yapılanlarda şöyleki;

100 RON fuel (bizde yok 97ye devam)
    Upgraded full exhaust (cat out )
    207 RC/GTI Turbo (ep6dt-s k03 ok)
    Upgraded intercooler (Seat ibiza cupra ok)
    Upgraded intake and boost pipes (alüminyum ok)
    Upgraded air filter panel (aem dryflow ok)

sonuç:
    At 1.4bar overboost, holding 1.3bar to the rev limit, the engine produced

Maximum torque: 380 Nm @ 4250 RPM
    Maximum power: 251 PS @ 5600 RPM

100 oktan yok bizim 97lerde 95 kıvamında, bizimde olacağmız en fazla 220hp diye hayal kurmaktan alamıyorum kendimi

özgürlede konuşmuştum bunuda verdiği tepki şöyleydi : "çok beklersin"
    Bro ben arkadasin 207 yi merak ettim.turbo konusunda sikinti yasayan cok duydum o yuzden soyledim ayrica konusuruz bu konuyu.gelince ariycam seni.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla Kardeşim geldiginge görüşrüz bakarız arabayı deneriz intercooler forgenin çift çıkış universal intercoolu war s3 dumpwalle var eksoz domwpipe düz boru 65 freefolow hiç bir susturucu filan yok cat out var allah ne verdiyse yani :P yazılımı steellos yaptı turboyu hybrit k04 ege turbo tarafından yapıldı su 1 hafta içinde dynosunu koyucam zaten ama aracta anlamadıgımız bişey war yürüsüşü çok iyi ama turbo felaket dolduruyo ona karsılık bişey eksik gibi kalıyor sanırım yakıt pompası filan enjoktor bişey gerekiyor yalın zaten açıklamaları yapmış ...
    Turbo büyüdükten sonra en cok hosuma giden turbonun boşalma sesi wasgate sesi çok güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla Kardeşim geldiginge görüşrüz bakarız arabayı deneriz intercooler forgenin çift çıkış universal intercoolu war s3 dumpwalle var eksoz domwpipe düz boru 65 freefolow hiç bir susturucu filan yok cat out var allah ne verdiyse yani :P yazılımı steellos yaptı turboyu hybrit k04 ege turbo tarafından yapıldı su 1 hafta içinde dynosunu koyucam zaten ama aracta anlamadıgımız bişey war yürüsüşü çok iyi ama turbo felaket dolduruyo ona karsılık bişey eksik gibi kalıyor sanırım yakıt pompası filan enjoktor bişey gerekiyor yalın zaten açıklamaları yapmış ...
    Turbo büyüdükten sonra en cok hosuma giden turbonun boşalma sesi wasgate sesi çok güzel
    Kazasiz belasiz sikintisiz binersin insallah.turbonu merak ettim varsa eger elinde yapim asamasi veya geldiginde cektigin foto varsa koyabilirmisin?bizim araclara enjektor yakit pompasi falan gerekmiyor 300 hp belki daha fazlasi icin destekliyor bildigim kadariyla.gelir gelmez yanindayim kardesim gorusuruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)