Downpipe 63mm kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok güzel verim alıyorum düşük devirde bayılma vs. yok![]()
Bugün güncellettim yazılımı sonunda, Levent tarafında ki Efe Peugeot'ta hallettik.
Üyelerden ADMISE R1 Tamer sağolsun çok yardımcı oldu, Peugeot Türkiye'nin sözünü dinlemedim ama napalım![]()
özgür hayırlı olsun sonunda zor da olsa yaptırabildin
bahsettiğin kişi efe'nin servisindemı çalışıyor ?
Evet Tamer orada çalışıyor servis müşteri kabul kısmında. Daha önceden Honda Cem'de idi.
Servis içerisinde de 207 RC sahibi mekanik bir arkadaş var ilgiliydi baya oda, bundan sonra oraya giderim bakım ıvır zıvır için.
tesadüfen gezinirken buldum fena çatırdıyo,şeytana uyup takıcam hks'yi
http://www.youtube.com/watch?v=i6cXVz84wVE
Cut out yapıncada catır cutur patlatıyor diye biliyorum ben hem polise karşıda rahat oluyosun
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
cut out'un sesini beğenmiyorum hiç traktör gibi,egsoz takmayı planlıyorum hks bakıyorum 63 lük.bakalım nasıl olacak![]()
Bugün halelttik yazılım Ecufast'ta, beklediğimden daha iyi oldu Alper ve Özgün'e tekrar teşekkürler.
Çarşamba günüde downpipe'ı taktırıcam inşallah
Way arkadas gorsem inanmam.. noldu bro sana bi andabaktin stok kalmadi etrafta kafayi kirdin dimi puhahahahhaa
![]()
bende magnex slashcut var 7" cikis ama giris kacti bilmiorum.. bi arkadasimda suan oda askerde uzuuuunca bi suresi var henuz bildiim.. bakalim bu aralar izin mizin olurda gelirse bi denemek lazim bro... C2de kullaniodum ben cok guzeldi sesi kalin ve tok, bosta yokus assagi misir patlatio gibi patada putada guzeldi valla ozledim bak, cutout bi dikis tutmadi zaten yaaaa bende
![]()
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)