Yanlış yazmıyosam kuvars aliminyum malzame olması lazım, önler 1.5 arkalar 2 cm yaptım cok memnunum... Benımkını in sırf malzemesi 350 tl tutmustu,tornayla 500/550 civarı... Bundaki sır iki tane 1 malzeme kalitesi 2 spacer a yük binmemesi... Tornacı sağlamsa düzgün oturtur hiçbir sıkıntı olmaz hem yol tutuşu hem görüntü olarak çok güzel...
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Bugün denedik spacer, poryaya oturuyor ama fatura kısmı çok kısaydı universal olduğu için, güven vermedi bana takmadım.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Peugeot 207 1.6 THP GT 2007 Model 27.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 133235684
Antalya'da galeri sahibi arkadaşımın kendi kullandığı aracıdır.
Gidip görülebilir. Detaylı şekilde aracı size anlatır. Güvenilirdir.
Herkes bayram tatiline çıktı herhalde..
Reklam gibi olmasın da tatilde okursunuz
ISSUU - DDTC MAG Agustos by ddtc mag
208GTi - İstanbul F1 Park
208 GTi / İstanbul Park / Orçun İnce - YouTube
Arkadaşım ve co-pilot olarak bana destek vermişti. Çizgileri öğrenmek için çok güzel video olmuş.
Abi sargı olarak kullandığım ürün Bauhausta metrekaresi 5-10tl ye satılan bi tarafı alüminyum folyo iç tarafı siyah sünger gibi olan malzeme. Adı aklıma gelmiyor.
Ucuz ve fiyatına göre etkili bir ürün. Boyutlarda kesip cırtladım resimlerde görüldüğü üzere.
GTi gidişine baktığımda yavaş gibi geliyor videoda. Ama pistte aynı anda da bulunduk start-finish düzlüğünde beni geçmişti ve arka arkaya gitmiştik. Tabi yağ sıcaklığı su koyuncaya kadar bana
Viraj kabiliyetinin çok iyi olduğunu söyledi kullanan pilot arkadaşlarım. Ama video da söylendiği gibi 3. vites ölü.
DS3'te aksine 2.vites ölü 3. viteste muazzam deliriyor araba.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Adaş Mehmetin yan dükyandaki arkadaşlar taktı 8000k olması gerek yanlış hatırlamıyosam şimdilik iyide yağmurda imkan yok göremezsin 4300k ok aklımda bakıcam onlara.
Yalın bro saol,plakayı yamuk yapıştırmış olabiliriz bro)
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)