d serisi için 4-2-1 headers e amyant sargı ne kadar kullanılıyor
birde sargıyı uygularken yapılan işlemleri yazarsanız sevinirim
d serisi için 4-2-1 headers e amyant sargı ne kadar kullanılıyor
birde sargıyı uygularken yapılan işlemleri yazarsanız sevinirim
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
DC firması kendi headers'larına sargı uygulamasını önermiyor. Çatlayabilirmiş diye...
bence headersı saracağınıza kaputun arka kısmını yukseltin o fitilide sokun cennet gibi olsun kaputun altıpüfür püfür
evet fark ediyo ama headers kısmını sarmak ya da filtre kısmını sarmak fena olmaz fanın sıcağı headers sıcağıyla birleşince o bölge cehennem gibi oluyo
ECUTECH İstanbul
burdan bakabilirsinben kendim arkadaşla sarmışltım.
http://www.honda16.com/index.php?topic=371.0
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
kaputun cıvatalarını sokup araya pul yerleştiriosunuz bikaç tane ve çok abartmadan sıkıosunuz kaputun bastığı fitilide sokuosunuz ordan ciddi şekilde hava çıkacağı için alttanda hep yeni hava giriyor boylelikle içerde sıkışmıyor hawa
ozellikle yuklu motorlarda hayat kurtarıcı bişey![]()
bana bikaç arkadaş demişti ordan hava çıkmaz vs. falan headers ı ilk sardığımda nekadar duman varsa hepsi o aradan çıktıfaydalımı değilmi bilmiyorum ama bi hava sirkülasyonu olduğu kesin. motorun iç ısısı önemli.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
header sarıldığında yeteri kadar soğuyamayacağı için çatlamalar olabilir.. aşırı ısı ile malzemenin ömrü kısalacaktır.. DC sports'un web sayfası çalışır durumda olsa link'i atardım ama çalışmıyor.. günlük kullanım için tavsiye edilmiyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)