Forumdaki deneyimli arkadaşlar sayesinde , tek seferde doğru değişikliği yapabiliyor olabilmemden ötürü , öncelikle schumi ( Şuayp ) , ve ömeRC ( Ömer ) e sonsuz teşekkürler....
Bu akşam stock hava filitresi ile ilgili ne varsa söktüm..
Filtre kutusu..
Filtre kutusunun altındaki , ahtapota benzeyen kocaman plastik parça.
Eektrikli motor.( Manifolttan bu motora gelen hortumu körledim )
Siyah topa benzer hava tüpü.. ( Benzin buharını dönüştüren ?? bir ekipman sanırım )
Hazırladığım krom boruyu monte edip , ucuna simota karbon filtre koydum.. Biraz ufak ama herbi tarafı kapalı sadece önü açık , yağmurlar tamamen bitene kadar büyük açık bir filtre koymak istemedim..
Filtrenin yeri çok iyi oldu , sol lastik davlunbaz uzantısının üzerine kuzu gibi yatırdım

, ayrıca dışarıdan fresh air alan sistemin tam altına denk gelmeside ayrı bir güzellik oldu..

..
76mm HKS nin sesini bastıracak kadar filtre böğürtüsü veriyor , pisikolojiktir ama sankim daha iyi yürüdü... Gölcük ten İzmit e 20km dip gaz geldim , ilk kez bu arabaya gazlamak hoşuma gitti

.... Depodaki 95 oktan bitsin diye ışık yandıktan 40km sonra benzinliğe gidip 97 oktan shell aldım , ve buraya kadar çok güzel olan herşey resetlendi

, Arabayı çalıştırıp 50 metre ilerledimki ANTIPOLLITION FOLD hatası verip arıza ışığı yaktı.... Devirlenmesinde sorun yok , 7250 çeviriyor , gidişinde hissedilir bir düşüşte olmadı...
Sanıyorum , benzin buharını dönüştüren yada her ne halt ediyosa işte , topa benzeyen hava tüpünü sökmekle hata ettim , sebebi budur diye düşünüyorum , yarın servise gidip bilgisayara bağlatacam , o nesneyide yanıma alıyım büyük ihtimalle ondan olsa gerek , 206RC performans problemi topiğinde bu parçanın sebeb olduğunu okumuştum , ama 30km sonra yeni benzin aldıktan sonra yapması aklıma şu sorularıda getirdi , deponun dibinden pislik mi geldi , aldığım benzin mi pisti.. Yarın kesinleşir paylaşırım...