User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Yaptığım Benzin-Benzinlik Testleri

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka sen önce aracındaki setup'u bi adam akıllı öğren... senden önceki eleman napmış netmiş, ondan sonra alacağın benzin belli olur, senin aracında bilinen tekşey egzantrik olduğu, onun dışında ne gibi bi yazılım var bilinmiyor, ama yinede 97 al derim sana... yada bitane wideband tak, hangi oktan alman gerektiğini ve nereden alıp almaman gerektiğini öğren
    arıyorum istanbuldaki adamı söylemiyor.benim arabada egzantirik yokki olm boğaz kelebeğinin kirlenmesinden dolayı rlantide dalgalanma oluyor boğaz kelebeği temizlenince 1100 dd duruyor rolantim egzantirik yok 3 kg ciğer var

Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzantrik mi varmış arabasında
    kankacım ankaraya geldiğimde konusmustuk biliyorsun zaten chip filtre speclerim
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de aklımda hep aynı soru var 95 ile mi daha uzun yol 97 ile mi diye bir türlü test yapamadım gitti..
    abi bende en cok bunu merak edyorum ama deneme fırsatım olmuyor denersen veya deneyen olursa burda paylaşırsa sevinirim kendi adıma.

97 az gider km olarak diye 95 kullanıyorum genelde shell - po kullanıyorum ama km de nasıl bir fark cıkıcak bunu cok merak ediyorum
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AKpetlerin cogunlugu lukoil oldu.
    ankarada istanbul yolunda var sasmaza giderken sagda
    Sağolasın kardeşim, hiç aklıma gelmemişti.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arıyorum istanbuldaki adamı söylemiyor.benim arabada egzantirik yokki olm boğaz kelebeğinin kirlenmesinden dolayı rlantide dalgalanma oluyor boğaz kelebeği temizlenince 1100 dd duruyor rolantim egzantirik yok 3 kg ciğer var

kankacım ankaraya geldiğimde konusmustuk biliyorsun zaten chip filtre speclerim

abi bende en cok bunu merak edyorum ama deneme fırsatım olmuyor denersen veya deneyen olursa burda paylaşırsa sevinirim kendi adıma.

97 az gider km olarak diye 95 kullanıyorum genelde shell - po kullanıyorum ama km de nasıl bir fark cıkıcak bunu cok merak ediyorum
    rölanti 1100 yine fazla olm....

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyisi lpg. en .oktan yerden alsamda aynı menzile sahibim, performans farkı var ne bişey

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende geçen şunu farkettim bp 97 aldım 1 depoya 680 km yaptım miniyle.Sonra hemen totalden doldurdum 97'yi aynı güzergah ve sürüş tarzı ile 540 km yapabildim güç bela..Ve 680 km içinde cuma gecesi köprü trafiği+1 kere rolling var (5 kere sıktım en az).Araç stok mini s.Bazen trafikte beklerken direksiyondan bile vibrasyonu anlayabiliyorum motor sarsıntılı çalışıyor bariz,sanırım o yakıttan uzak durucaz

essad
    Misafir
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende geçen şunu farkettim bp 97 aldım 1 depoya 680 km yaptım miniyle.Sonra hemen totalden doldurdum 97'yi aynı güzergah ve sürüş tarzı ile 540 km yapabildim güç bela..Ve 680 km içinde cuma gecesi köprü trafiği+1 kere rolling var (5 kere sıktım en az).Araç stok mini s.Bazen trafikte beklerken direksiyondan bile vibrasyonu anlayabiliyorum motor sarsıntılı çalışıyor bariz,sanırım o yakıttan uzak durucaz
    Corsa 1.3cdti varken mazotu Bp'den alırdım ancak benzin konusunda kesinlikle katılıyorum.. rolantide ve klima açınca araba dengesini arada sırada kaybediyo, direksiyondan vibrasyon rahatlıkla anlaşılıyor.. Luk-oil'i libadiye'den 3-4 defa aldım. gayet memnun kaldım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)