guzel tuyoyarın olsunda gıdıp bır deneyelım. Bırde bende bıtane yedek beyın var onuda goturup denıycem. Hayırlısı gelısmelerı buraya yazarım.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
arkadaslar tekrar merhaba.
beyinde bir sorun cıkmadı. istanbulda 1 tane daha 21 turbo vardı ilker abi sağolsun onun sayesinde ulastık sağolsun oda cok yardımcı oldu.
beyinleri değistirdik, map sensörlerini değistirdik, potansı değistirdik vs değistirebileceğimiz suphelendiğimiz ne varsa değistirdik.
malesef sorun devam ediyor. tekliyor dehset derecede egzos patlatıyor.
ayrıca diğer sağlam 21 turboda motor ısı sensorunun fisini cıkardıgımızda sadece arıza lambası yakıyor calısmasında bir değislik olmuyor. bunuda benim sensöre 5 volt gelmiyordu diye denedik.
bu sorunu nasıl cozucem önerilerinizi bekliyorum lütfen yardım edin![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
arkadaslar yokmu baska fıkrı olan beyın enjektorler atesleme sıstemı bujıler map sensoru potans hersey saglam oldugu halde bır araba baska neden asırı zengıne duser bogulur tekler ????
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Dğzelmedimi araban ??
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Abi harici olarak olcmedik ama hortumlari kontrol ettik geri donus acik gelistede fiskirti ustumuz basimiz benIn oldu.
de motor ariza lambasi yaniyor. valla herseyi yaptik eger elektrik tesisatindan da degilse motorumu acicaz artik napcaz bilmiyorum mekanik bisey olabilir mi diye dusunuyorum ama mekanik olarakda aklima hic bisey gelmiyor belki sente.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Şimdi aşırı zengin çalışıyor ve tekliyor, arada patlatıyor diyorsun. Eğer aracında standalone ecu olsaydı Trigger Angle'a bak derdim. Fakat senin aracın standart. Bence öncelikte senteyi kontrol et. Ayrıca krank sensörünü kontrol et, krank sensörü , krank tekerinden uzaklaşmış ise bunları yapabilir. Eksantrik kasnağında sensör varsa onu da kontrol et.
Patlama oluyor diyorsan bunlardan olur.
Araç ateşleme bobinli mi yoksa distribütörlü mü?
durum bnmkiyle hmn hmn ayni.bende senteden şüpheleniyorum.gidip kontrol ettiremdm daha ama.
http://www.techturkey.com/forum/asir...sacmaligi.html
Konuyu takip ediyorum inş kıza zmnda sonuclanir.
1 2 denem isteyeceğim senden
egerki MAf sensorun Varsa fişini çekermisin AYnı şekilde hiçbirsey dğeişmiyormuş gibimi davranıcak ?
Map senssoru vars lütfen aynı şekilde fişini sökerek denermisin lütfen
1 de VArmı bilmliyorum özür dilerim ** o2 sensor varsa söküp denermisin suanda ?
Hiçbirii olmaz ise TPs is söküp dene lütfen
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Distribütörlü ise distribütör içindedir krank sensörü, onu kontrol et. Ateşleme sıran doğru mu? Bir de tevzi makaran varsa değiştir.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Bir de distribütör sökülüp sonrasında motor sente'de değil iken takıldıysa ateşleme erken veya geç olur ve backfire yani patlama olur.
Sen distribütörü sök, motoru senteye getir ve bu motordan anlayan usta ile 1. piston üst ölü noktada iken distribütörü kitabına uygun şekilde tak.
Araba devirleniyor mu yoksa 2000-3000 deviri geçiyor mu?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)