msden baska beyın olmza mı bulent abı alır baska beyın olursa cok dertlestık abımlee![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Mustafa dostum,rover da ms2 var.Mengü kardeş yapmıştı kendisi zamanında teslim edemediği için tatsızlık olmuştu bir ecu içindeki lehimleri sevmemiştim.Ne yalan söyleyeyim bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım.Endişem 1,5 bar da sorun çıkmıyordu acaba basıncı açtıkça sorun çıkartırmı tabi buna sevgili dostumuz Sami RAMAZANOĞLU karar verecek olmaz der ise mecbur değişeceğiz.Hatta anlık takip için Mengü den ekran aldım.
abi tesisatın baya elden geçirildi zaten kasım abinin dükkanda bundan önce sorun olmadıysa bundan sonrada sorun olmayacaktır süpriz bir problem olmadıkca.sonuçta ne marka olursa olsun bu tür projelerde nezaman ne olacağı belli olmuyor. Sami abi son noktayı koyacaktır.şimdiye kadar değişin demediyse zaten değişmeye gerek yok![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu yolun sonu 205 den biraz bahsedermisin ne parçalar kullanmışlar motoru ney vs vs. Bizde 8v olarak yolun sonu bi 205 yaptık kemalle 304 derece egzantrik pipercams komple yay şapka set.11.5 sıkıştırmaya sahip piston.kapak port polish.4.42 defransiyelli şanzuman trde başka 205de yokturayrıcada itb koyduk.ilk zamanlar msle ilgili şu sorunlarımız oldu tesisatta zayıflık ek vs vs varsa ateşleme sapıtıyor lanet duruma geliyor araç.en son tesisatı yeniledik bi kaç kere araç sahibinden dolayı beyin yandı vs vs şu an araç eksik yazılım ve düşük kompresyonla(segmanlar gidik) 200 hp lik dyno çıktısı olan rc ve vtecle aynı yürüyen bi araç.
Ayrıca konuyu hortlatıyorum çünkü benim projemdede beyin lazım ve bi noktaya varamadımben parasına göre değil ihtiyacıma göre beyin arıyorum.atmosferik kullanılıcak bir araçta hangisi mantıklı ? performans olarak baktığımızda semi seq mi full seqmi daha tepkili ? ateşleme cop olucak düşündüğüm beyinler ms2-ms3-sprint 500 bunların 3ünden hangisi beni tatmin edicektir.önemli olan yolda kalmamak devasal gaz tepkimesi ömürlük kullanılabilincek malzeme
![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
29 Haziran 2008 Ankara Ulusal 3. Ayak - Foto Galeri - Drag Türk
sana bılgı verırmı fotoyu ekledıgım lınkdekı tarıh ??? uzerındekı parcalar mı16 324 derece kentcams eksantrık yay sapka ıtıcı kol. alcara racıng 12 cr pıston yanlıs hatırlamıyorsam pıston markasını.fıdanza volan subabların markasını hatırlamıyorum subablarda guzel bır markaydı 45 lık weber karburatör vardı msd 6al ateslemesene 2005 de bu parcalar uzerındeydı ulusalda yarısıldı bu arabayla uzunca bır sure
sanzımanın olcusunu hatırlamıyorum fakat olculerı gayet kısa ve guzeldı artı sahıbı yurtdısından 205 e 4 ceker yapmak ıcın sanızman bıle getırmıstı
sonra 2009 yılında aynı setup msd 6al sokuldu karburator sokuldu ıtb takıldı ms baglandı sonrasını ögrenmek ıstermısın ıcler acısı ms baglandıgı gunden berı arabanın sorunları bıtmedı ve sahıbı sınırlendı arabayı kapalı garaja cektı ölece yatıyor
ben sımdı ms ıle dusuncelerımı tecrubelerımı sadece kendı arabamda degıl farklı farklı 4 5 arabada denedım ugrasıtıgım arabalar ninemden buyukbabamdan kalma arabalar degıl kısa fılıtre eksozlu arabalar degıl anladınmı hepsı lımıtlerı atmosferık olarak zorlamaya calısan arabalar o yuzden bana kımse bız sunu yaptık ms le oldu demesın ınanmıyorum zaten ısı bılen kımsede ınanmaz..... ms le olur nasıl olur bılıyormusun senın fazla bısıyde gozun yoktur afr tuturmaya calısıyım dersen belkı olur onun dısında ms beyın felan degıl ..... varsa tanıdıkların bu ısle ugrasan ms haltec aem gıbı ecuları karsılastırın bakalım ugrasıp sorun cıkarıp sureklı kafamı kurcalayacagına 1 sefer yapar 300 500 fazlasını verırım keyıfle kullanırım...
et giren yere dert girmez.
Abi lütfen birakin şu ms tu kaka muhabbetini 500 üncü kez dönüyo bu muhabbet egzantrik alirken yok 383 dereceymiş yok 500 dereceymiş şanzıman ayarlarken 2. Vites 39 dişli olcak yok ayna mahruti 17 77 olcak yok pistonun etegİnin cidarı şöyle coatingli olucakmiş vs. vs. vs. Her boku en ince ayrintisina kadar araştirip draglarda 1. Siralara oynayan arabalar yapan adamlar neden ecuyu en amatöründen tercih eder
Nekadar ekmek okadar köfte ms in sikintisiz çalişabilmesi için msin en ufak ayrintisina kadar profesyonel biri tarafindan toplanmasi gerekli sifir tesisat sifir soketler sifir sensörler gerekir en önemlisi krank sensörü bunun yaninda aracin çok iyi şaselenmiş olmasi gerekiyo bunlarin biri ikisi bazen hepsi olmuyo ozaman sikintilar baş gösteriyo yolda kalmalar paf küf teklemeler bigün düzgün obür gün başka gaz yemeler vs.
Son olarak Kirmiziyla katildiğim nokta kim ne derse desin ne tecrube yaşamişsa yaşasin ms gayet kullanişli ve ucuz bir beyin kimsede tutup yillardir bu işin içindeki markalarla kiyaslama hatasi yapmasin ( halltech aem p28 neptune vs. Vs.) para çokomel parasi cok olan iyisini alsin az olan ms e devam
Birde pireye kizip yorgan yakilmaz ms den memnun kalmadiysan bide halltech denersin yok ondanda memnun kalmazsan söker karbüratöre devam edersin atlan deve değilya
mengu bazen sende sacmalıyosun ya ugrasılan tarıhlere bak potlarımı oku ıstersen ben ne yazmısım ecuyu sectık bılmıyorduk bu kadar problem lı oldgunu bılseydık takarmıydık demısmıyım daha oncekı postlarda demısım degılmı o yuzden sacma sapan gart alma pozsıyonlarına gırmeyın varsa klavyede degıl sanayıde tartısalım alalım 2 tane ecu benım arabam hazır baglıyalım bırde baska ecu baglayalım farklara bakalım hazırmısın dynoda vs de ?????????????????
bırakın msı savunmayı dıycemde ekmek yıyen adamlarsınız hala baska ecularla karsılatıryorsunuz yaaa yemın ederım bos muhabbet
ne kadar ekmek o kadar köfte kelımesıne bana kurma ıstersen benım ne kadar para harcadıgımı ne parcalar aldıgımı herkes ıyı bılır ama ben dıyorumkı ben ms aldıgımda benı bu denlı benım gıbı uyaran bırı olsaydı almazdam bı *** yedık aldık sımdı ne yaptım bu ısın adamı kımse danıstık sorduk aldık kafam rahat
heeee menguuu pireye kızıp yorgan yakan cok sahıt oluruyorum ben senın ms bagladın arabalara bazen gelıolar ras gelıyoruz sagda solda ama ben tutup burda yazmıyorum onları uyandırıyım senıdehadı selametle
heee son ekleyım bı yerde ozgun demıstı bırıne fıyat cıkartırıdı ms ın baglanması vs ı kac para tutuyor hesap yaptırdı bu konudaydı sanırım o paralara haltec alınıyor onuda son olarak ekleyımde para cokomel ılsıkısı bıtsın![]()
et giren yere dert girmez.
bunda gard alinacak bişi yok senin arabana ms yapilirken ben benim arabam dahil 4 tane turbo 106 yapmiştim hee şöylede bi durum war ozaman ne ben ne bir başkasi ms konusunda 1 yada 2 den fazla tecrubeli değildi onuda geçtim sanayide tartişalim takalim deniyelim benim arabam hazir diyosun 187 dolarlik ms in karşisine ne çıkarticaksin bi yazarmisin lütfen
Yukarida yazdiklarimin hiç birini sana atfen yazmadim peugeotdan anladiğim için parçalar peugeotla alakali yoksa senle bi alakasi yok hangi araç olursa olsun farketmez ayni şey 2000 dolarlik halltech alip 40 dolarlik benzin regulatörü takan içinde geçerli madem yapiliyorsa sonuna kadar kaliteli yapilir öle araçlarda bir elin parmaklari kadar
Ben zaten 6 7 aydir ms felan yapmiyorum bu saatden sonrada çok fazla uğraşabileceğimi sanmıyorum yeni tayin yerimde ışler acayip yoğun zaman ayiramiyorum ne sanayiye nede boş beleş insanlarla uğraşmakdan bıktım başıma ne geldiyse güler yüzümden geldi hep .....ikilen ben oldum burdanda hodri meydan yazacak kadarda yürekliyim gelsinler yazsınlar desinlerki ben mengüye parami son kuruşuna kadar bi seferde tak diye ödedim ama bana böyle yapti söyle dolandirdi düşünüyorum bir yada iki çıkar beyin yaptirip parayi bakkal parasi gibi ödiyenmi ararsin yolda ayarda kaza yapip sonra ben kaza yaptim para verememmi diyeni beyin yaptirip kaçıp telefonlara çıkmıyanlarmı beyni yakip gelip bu yanik mi diyeni 100 lira verip kaçanmi 500 kere ayar yaptirip bu olmadi diyenmi dolu yaaben kapora alip beyin getirtiyorum üzerine karimi koyup bağlantisini ayarini toplamasini vs. Yapiyorum mesela gittin pt51 aldin ama araba istediğin gibi gitmedi ne diyosun aldığın firmaya ben bunu beğenmedim bunu geri alin ben pt52 alicam diyebiliyomusun yok benden de kimse full iade bekliyemez sende biliyosun bi arabanin ms le doğru dzgün yürüyebilmesi için kaçgün akşama kadar sanayi havasının solunması gerektiğini
Son olarak ben yukaridada kirmizi ile belirttiğim kısma sonuna kadar katılıyorum ve ms le ne halltech ne aem hiçbirini kıyaslamam okadar saf yada yalancı değilim Hesap konusu bence yanliş kimse 2000 2500 liraya ms yaptirttim demesin msin fiyati belli beyin ayar tesisat extradan abi şu göstergeyi baglarmisin şunu takarmisin shiftlightmiş lunch muş vs. 1000 1500 en fazla olsun bide 4 bar map sensörü 1700 olsun o paralara ebaydan sadece beyin belki alınır 300 400 dolarlik 8. El 90 model halltech yada aem alinip yaptırılabilir sadece ayar için yukarida yazdiğim fiyatlar isteniyo o yüzden bence ms parasina ms yapilir daha da olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)