User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
168 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: megasquirt yardım

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bu güzel olmuş ancak 1-2 şey eklemek istiyorum, MS 3 şuanda extreme arabalar dışında fiyat açısından MS2 kadar mantıklı kalmıyor, yakın fiyatlara haltech v.b. var
    Ancak 8 silindir seq + stage inj. v.b. işler girecekseniz güzel hayalleriniz var ise MS3 ideal ama onun dışında MS3 pahalı kalıyor..
    He birde illa seq. sürücem derseniz MS3 almak zorundasınız

birde MS1 zaten pek kalmadı kullananları görünce ben şaşırdım ..
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısaca şöyle bir özet geçersem yanlış olmaz heralde ?

1-ms1 den uzak dursan iyi edersin
    II veya III tavsiye olunur

2-sen bu işlerden anlıyormusun?
    kablo, lehim, tesisat, montaj, elektronik şeması, araştırma
    biraz ingilizce , araç elektroniği, ecu programlama vs vs
    anlamıyorsan-> hayal kurma, kendini zorlama git hazır ecu al

3-sabırlımısın ?
    sorun çıkabilir ama çözümü var
    ms: tak çalışsın, sür yapışsın tarzında birşey değil
    iki günde off puff yapıyorsan uzak dur
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavuz364 canım bak ms1 kullanan gorunce sasırdım seklınde yada arkdasınız yorum yapıca tesekkur butonu tesekurculuk saksakcılık aynıdır

ben nededım... bılmıyordum benım gıbı aydınlatıcı yazan yoktu ben 2 bucuk 3 sene once taktım bunu kım bılıyordu 3 sene once bunları ? kımse bılmıyordu bunları???? degılmı benım tarzımda yazan olsaydı ne yazdım dıger konuda almazdım adını bıle aklıma getırmezdım dedım bırak su saksakcılık mode on sekıllerını artık halla kullanan varmı halla bısıy beklıyen varmı ms1 den dıe kardesım bız görduk bı cacık oluycanı son kez dusundum daha buna para harcamanın anlamı yok dedım

kaldıkı bak gökı var onda ms2 vardı basına gelmeyen kalmadı ms yuzunden onunda ms2 de bak oda söktü attı neyın pesındesınız ben sıze ms 2 ıle de bır cok ornek verırım yeter artık darlamayın bunaltmayın ms1 ıde aynı ms2 sıde aynı ms3 ude pahalı bu bu kadar basıt
    et giren yere dert girmez.

JDM VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @kop42

sizin bence anlamadığınız bişey var. MS işi sıkıntılı derken aslında işi bilen kişiler yaptıktan sonra kayda değer mevzular sıkıntılar olmaz diyor ms hakkında yorum yapanlar.

özgün abi bile ms'e kötü demiyor eksik vs. diyor, ondan daha mı iyi biliyoruz en basitinden? adamın işi bu, ecu sistemleri..

2-3sene önce ms almışsınız, o zaman tam çözülemediğini düşünenlerdenim. talihsizlik denk gelmiş size.

ms bağladık zaten bende aracımı günlük kullanıyorum obejktif şekilde + - herşeyini yazıcam.

işin özü kimse ms sıkıntısız demiyor, sıkıntı çıkmasının etkenleri var diyor, kimi toplanmasından kimi map'inden, kimi bilmem nesinden dolayı diye..

yanlış anlamayın ama sizi koyu vti'cilere benzetiyorum yorumlarınızdan dolayı hani f-h-e'la typerla yürüyebilirim mantığında ki vti'cilere

dipnot: ms'i yaparken kemale dedim kendisi samimi arkadaşımdır, bu beyin işinde sana güveniyorum yapamıycaksan hiç başlama, kendinide benide yorma ticaretimiz ayrı arkadaşlığımız dostluğumuz ayrı diyeyapamazsa yazarımda zaten..
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz şaka mısınız ya ben anlamadım... Neyin peşindesiniz.. Burada herşey ortada ve sizin dışınızda bazı şeyleri herkes kabul ediyor...
    Siz 3 sene önce almışsınız tamam güzel ama sizin hiç bilginizin dahi olmadığı (MS2 nin yenilenmiş firmware v.b.) konu hakkında bilgiler vermeniz yanlış..

Ayrıca bizim dediğimiz olay elektronik bilgisi v.b. bilgileri olan insanların sorunsuz yapabileceği... Diğer insanların sorun yaşamayacağı konusunda birşey söyledik mi ???
    Öyle birşey söyleyen olmadı.. O yüzden daha neyin iddiasıdır bu ??

Ben sizin adınıza da birşey söylemiyorum, tamam MS1 den ağzınız yanmış evet haklısınız ancak sizin yapmanız gereken şey zaten o beyini satmak yada MS1 e lanet etmek.. Ama MS2 yi en son ne zaman kullandınız ? bilginiz var mı MS2 hakkında ?

Konuyu uzatmanın da bi anlamı yok... Söylediklerime cevapta beklemiyorm..
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavuz364 canım bak ms1 kullanan gorunce sasırdım seklınde yada arkdasınız yorum yapıca tesekkur butonu tesekurculuk saksakcılık aynıdır

ben nededım... bılmıyordum benım gıbı aydınlatıcı yazan yoktu ben 2 bucuk 3 sene once taktım bunu kım bılıyordu 3 sene once bunları ? kımse bılmıyordu bunları???? degılmı benım tarzımda yazan olsaydı ne yazdım dıger konuda almazdım adını bıle aklıma getırmezdım dedım bırak su saksakcılık mode on sekıllerını artık halla kullanan varmı halla bısıy beklıyen varmı ms1 den dıe kardesım bız görduk bı cacık oluycanı son kez dusundum daha buna para harcamanın anlamı yok dedım

kaldıkı bak gökı var onda ms2 vardı basına gelmeyen kalmadı ms yuzunden onunda ms2 de bak oda söktü attı neyın pesındesınız ben sıze ms 2 ıle de bır cok ornek verırım yeter artık darlamayın bunaltmayın ms1 ıde aynı ms2 sıde aynı ms3 ude pahalı bu bu kadar basıt
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @kop42

sizin bence anlamadığınız bişey var. MS işi sıkıntılı derken aslında işi bilen kişiler yaptıktan sonra kayda değer mevzular sıkıntılar olmaz diyor ms hakkında yorum yapanlar.

özgün abi bile ms'e kötü demiyor eksik vs. diyor, ondan daha mı iyi biliyoruz en basitinden? adamın işi bu, ecu sistemleri..

2-3sene önce ms almışsınız, o zaman tam çözülemediğini düşünenlerdenim. talihsizlik denk gelmiş size.

ms bağladık zaten bende aracımı günlük kullanıyorum obejktif şekilde + - herşeyini yazıcam.

işin özü kimse ms sıkıntısız demiyor, sıkıntı çıkmasının etkenleri var diyor, kimi toplanmasından kimi map'inden, kimi bilmem nesinden dolayı diye..

yanlış anlamayın ama sizi koyu vti'cilere benzetiyorum yorumlarınızdan dolayı hani f-h-e'la typerla yürüyebilirim mantığında ki vti'cilere
    ben hc bır markanın fanetıgı olmadım sızn amaclarınız ıcın ms sıze uygundur ama sert setuplarda hıc bır etkısı yok ben de sıkıldım vtı cılar gıbı aynı seylerı solemekden

yavuz 36küsür aklıma gelmedı alıntı yapmadıgım ıcın senden

sen haklısın kardesım bız şakayız ılerlıyen senelerde görelım ms kullananlarından yorumlarını sonra tekrar konuyu hortlatırız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sert setup dediğiniz bende 12.2 cr wössner piston var 86mm'den 87mm'e büyüttük çapı,kapak işli, gerisi klasik şeyler yazmıyorum, yani bi egzantriğim eskik. itb demeyin girmedim girmem o işe

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Ecudan anlamam etmemde, 2 tanesi itb li olmak üzere 3 tane ms ile çalışan 106 gti biliyorum.
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu allah askına uzatmıyalım bak ben cok kısıyle konustum ms ı kullanıp sokenler baska ecuya gecıpde oha dıyenler duydum ben klavyeyıde sevmıyorum benım ısım net basıda laf yarıstırmakda degıl bırgun ankaraya yolun duserse gıderız bak senı kullanan ksılerle tanıstırıım sokenlerle kendı kulaklarınla duyarsın hanı ben oturupda net basında yorum yapanlardan degılım uzatmıyalım herkezın arabası yurusun herkez sonu mutlu bıten mekanlarda kalori yaksın

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

göki zd den bahsediyor isen, beni ilgilendiriyor diye bir konuya açıklık getireyim.gökhan da görürse yazar sanırım. bağlantıyı ben yaptım. birincisi ms2 değil ms3 yaptık gökhana. beyin konusunda hiçbir sıkıntısı olmadı. aracının tesisatında yer yer sorunlar vardı. bunlar düzeltilerek montajı yaptık gazladık, ön ayar yapıldı. hatta launch yapılıp videolar çekildi. herkes memnun idi.

fakat sonradan aracındaki eksikleri giderip tam ayar yapılamadan göki şahsi nedenlerle mi nedir bilemem aracını söktü vs vs vs.

Herhangi bir sorun yoktu yani. belirtmek isterim.
    http://www.techturkey.com/forum/vide...l-goki-zd.html
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yaklaşık 2006 dan beri ms2 li aracımla 3 -4 sene civarı turbo 1 1.5 sene civarıda atmosferik itb li olarak kullandım geneline baktığım zaman gayet memnundum sıkıntılarım yokmuydu kıyamet gibiydi

daha ilk topladığımda ana bunun içinde bitane ateşleme transistörü war benim araba 4 silindirli nasıl çalıştırıcam oldu daha sonra bitane transistöre 30 dolar kargo parası verip getirtmiştim daha sonra krank sinyali sürekli kesiliyordu montajı yaparken iki kere yandı similatör ile denerken 2 yada 3 kere similatörün entegresi yandı en az 3 kere ateşleme transistörü yandı ilk bağladığımda sabahları 4 -5 sefer kontak aç kapat yapmazsam araba çalışmıyodu çalıştıkdan sonrada stop ediyodu bla bla bla bla böyle gidiyodu

ama ozaman değil ms2 kullanan ms1 bile kullanan yoktu internette arattığımda bulduğum tek yerli konu bitane porche ye megasquirt bağlanıyordu onuda bikere buldum bidaha göremedim sanırım merruse abi yapmıştı daha sonra internetten yabancı sayfaları okuya okuya çoğu sıkıntısını ve arızasını çözdüm satıncaya kadarda gayet memnun olarak kullandım

herkesin ortak hem fikir olduğu nokta ms çok çok çok iyi bir beyin değil hatta vasat bile denilebilir tek iyi yanı fiyatının uygun ve kolay erişilebilir olması onun haricinde sorunsuz sıkıntısız bir beyin kesinlikle değil

ama şöyle bi durum war ankarada en çok şahin kullanılıyo die örnek veriyorum adam geliyo abi biz turbo yaptık buna megasükit bağlatıcam diyo zaten komple turbo için 2000 3000 lira gibi bi rakam ayırmış sen diyosunki abi bak

ms1 v.3.0 war istediklerini yapıyo ama gaz yemesi ateşleme ayarları vs biraz sıkıntılı fiyatıda 1000 tl ( beyin + tesisat + ayar + lunch shift light vs.) bide bunun ms2 olanı war onunda fiyatı 1400 tl bunun işlemcisi hızlı vs. anlatıyosun adam yok abi ben yavaş olanını istiyorum diyo sende yapıyosun sonra arıza vs. olduğunda ms boktan beyin oluyo abi sen bunu zaten biliyodun zorlamı satıyo bu adamlar beyni silah zoruylamı montaj yapıyoruz............ arıza olabilir sonuçta insan yapısı ama en nihayetinde giderilebilen arızalar mesela krank sinyali bozuluyo anakartın üzerindeki potansları değiştirdiğinde gideriliyo yada bobin soketine su geliyo ve kısa devre oluyo doğal olarakda ateşleme transistörünü yakıyo yada yollar kavruluyo beyin içinde ateşleme çıkışlarında kalın kablo kullandığında bu sorun kalmıyo zil teli ile 11 amper çeken hattı bağlantı yaparsan en ufak bi arızada yolların kavrulması gayet doğal en çok olan arızada abi bu araba bi düzgün çalışıyo bi gitmiyo bi 6000 de kesiciye giriyo bi 8000 de vs. tesisata bi bakıyosun bildiğin zil telinden çekilmiş orası burası sağa sola deymiş aşınmış yada kopmuş oluyo abi bunu kim bağladı diyosun ya biz internetten aldık bizim orda bi elektrikçi arkadaş bağladı ondan sonrada yine ms suçlu çıkıyo

ms in fiyatı ve yapabildikleri ortada tutupda draglarda 10sn ile koçacak olan insan yada ben takarım sıkıntısız sorunsuz sürekli sağa sola giderim aklıma bile gelmez diyen kişiyede tavsiye etmiyorum çünki bi arızada yolda kalmak kadar rezil bi durum yok ve bu duruma müdahil olucak insanlar çok az eğer maddi olarak durumunuz el veriyosa vems bile değil oda şahıslar tarafından toplanıyo ve birçok arıza veriyo direk halltech aem motec vs. gibi beyinlere yönelin ama durumunuz çok müsait değilse alınabilecek megasquirt ya ms2 v3.57 yada microsquirt dir onun haricinde ne ms1 ( kullanışsız oluşundan ötürü) nede ms3(fiyatından ötürü) alınmaz

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbıden sokucem erkut *** atmak ıcın yazmıyorum cıddı her marş yapısımda sınırlerım bozuluyor.

erkut pekı sana sorular sorayım..

soguk havada ms lı bı araba kac marş da calısyor ? motor sogukken

motor su sıcaklıgı bellı bı dereceye gelene kadar patırdama yapıyormu ?

motor ısısı 90 yag sıcaklıgı normal 1 2 3 kesıcıye gırene kadar basıyorsun arabada tık yok ama araba cıdden 1 saat kadar çalıısın bellı bı ısısımı var nedır anlamadım araba normale donmeye baslıyor ?

yaz ıcın ayrı kıs ıcın ayrı bı harıtamı yapmak lazım

coolent temp sensorunu sureklı guncellemek kalbre etmekmı gerekıyor ılk marşlar ıcın

neden sureklı misfire de kalıyor (bujı ve kablosunu defalarca degıstırdım sogukken missfire)

dıyelımkı ms2 ye gectık lounch yapıcaz baska ıvırını zıvırını kullanıcaz 24 mhz lık bı ıslemcı bu kadar ozellık kullandgımız zaman kac mhz e dusucek ?

daha aklıma geldıkce yazarım

ama ben baska bır ecuda bunları yasıycagımı sanmıyorum yaz kış ayarı sureklı kalıbre ıstemıycek tek marş basıp keyfıne bakıcaksın ben ıstyorumkı burda bana ıyı bakılsın arabanın uzerındekı herseyı stabıle calıstırsın gostergelerım ok gıbı dursun araba sogukkende sıcakkende aynı seklınde calısmaya devam etsın cok sey ıstemıyorum erkut bunları karsılayamıyor neden
    yaaaa erkut hala anlamıyorsun ayarla felan alakası yok kardesım benım beyındekı sorunların ben örnekler verıyorum sana dıyorumkı böle böle sorunlar cıkartıyor sureklı neden anlamak ıstemıyorsun?????

moruk pıste burdakı kımse ılk defa cıkmıyor kımse ılk defa araba kaldırmıyor kımse ılk defa arabaının ust kapagını acmıyor

sana farklı seylerı soluyoz sorunlardan bahsedıyoruz bunlar bunlar oluyor dıyoruz sen hala onlar ayarlanır dıyorsun kardesım son kez dıyorum ayarlasanda sidik zoruyla ittirsende gücü yetmıyor ıste
    onur senin aracın tek sorunu zaten yazmışlar ama işlemcinin ms1 olması ms2 ye geçermisin bilmiyorum ama en son çıkan 3.2 versiyonu ile gayet stabil çalışan bi işlemci soğuk ve sıcak marş olayları tamamanen ayarsal patırdama ise ms1 in yine saçma olan krank paterninin girişinden kaynaklanıyo bi exel sayfası war oraya bir iki değer giriyosun sana krank paternini çıkartıyo oda hiç bi zaman düzgün tutmuyo kaçtane ms1 li araba yaptıysam hemen hemeh yüzde 70 inde ilk marşda ve soğuk gaz verme esnasında patlama oluyo ama ısınınca geçiyo bu sorun ms2 de yok ayriyetden ms2 nin krank sensörü girişlerinde filtreleme özelliğide mevcut onunda birçok defa faydasını gördüm missfire olayıda yine o krank paterninin hatalı olmasından kaynaklanıyo mesela 20. dişte senteye gelen bi araçta 10 - 18 - 40 - 48 olarak ayarlanıyo ama cranking advance ayarını değiştirdiğin anda bu değerler bir yada iki rakam oynuyo yada yanlış sayıp bir diş kaçırdığın anda missfire kesilmiyo

lunch için yazdığın ms1 içinde ms2 içinde geçerli değil kim söylediyse muhtemelen firmware yüklerken oluşan bi hatayı lunch un üzerine atmış yaptığım çoğu arabada lunch war ve bu şekilde bi sıkıntıları yok

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konular sıktı artık dejavu dan başka bişey değil bu konu sabitlensın bidaha ms mi yoksa diğerlerimi konusu acılmasın her konuda fix kimse inkar etmiyo megasquirt bir haltech olamaz herkezin söylediği tek şey var nekadar ekmek okadar köfte ben bugün e30 a 300hp yapcaksam gidip haltech almam ms varken ama ms2 varkende ms1 takmam he 400 500+ lar işin içine gircekse yapılcak şey ortada ya ms3x alınır yada aynı kalitede hatta daha yüksek kalitede haltech vb beyinler alınıp takılır bunu inkar eden zaten yalan söyler ama konu megasquirt kötü bir beyinmidir değildir ben sorunda yaşadım hiç yaşamadıgım araçlarda olurdu tek ve ilk marşta çalıştıgıda oldu 1 hafta ugrastıgımızda oldu ama bu sadece beyın dandik demek olmuyo mekanik veya elektrik tesisatından olabilcek problemlerden kaynaklı olabiliyo vs vs vs diye gider bende yeri geliyo hay ziktim beyni diyorum ama elden gelen bişey yok patırdasada çatırdasada sabahları zor çalışsada bişekilde yürüyo

konunu özü şu

paran varsa haltech vb.

paran yoksa megasquirt

ms i ve yapanları kötülemeyin herkezin emeğine saygı duyalım bu işlerden sogutmayalım bir tuner kolay yetişmiyo

buyrun bude ms le yürüyen araçlar olmak istedikten sonra her türlü olur kasmaya gerek yok...

MS2

E30 swap m30b35 = 3.35i ecu Megasquirt - Car Videos on StreetFire

MS 1
    EKE30 vs AN240 - Car Videos on StreetFire

İSTANBUL PARK E30 TOPLANTISI TURBO 34EKE30 - YouTube
    BORKED

ms2 e21 turbo

2. April 2012 13:28 | Facebook
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ozaman değil ms2 kullanan ms1 bile kullanan yoktu internette arattığımda bulduğum tek yerli konu bitane porche ye megasquirt bağlanıyordu onuda bikere buldum bidaha göremedim sanırım merruse abi yapmıştı
    Ehehehe o rahatsız benim... Sanırım 5nci ya da 6nci ms im di o..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ms e en son geçenlerden biri benim herhalde,
    Rs'e Ms2 yi bladerk Erkut bağladı,hemen hopla zıpla yürüyüp gidemedik önce safc gibi kullandık şimdilerde ise ateşlemeyide halletti ve komple bir beyin halinde Türkiye şartlarında ilk beyinli Clio Rs i yaptık..Benim için en önemli olanı itb ye geçmeden beyin olayını çözmekti zorlu geçen kış döneminde kafamdan silindi ve önümüz açıldı..

Şimdilik ms le bir sorunumuz yok inşallah olmayacakta,özveri ile uğraşan Erkut kardeşime burdan teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şükür bizde bikaç günönce ms'i bağlayıp direk marşa bastık.

'' tek marş '' ayara cıkıcaktık sensör bozuk cıktı widebandın şansımıza.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şükür bizde bikaç günönce ms'i bağlayıp direk marşa bastık.

'' tek marş '' ayara cıkıcaktık sensör bozuk cıktı widebandın şansımıza.
    tek marş da çalıştırırım dedim hakkatende tek marşda çalıştı 15 afr, 900 devir sabit rolantide hemde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzgün işçilik ve bilgi olunca oluyormuş demek ki.. yazılımsal eksiklikleri ben bilmem onu ayarcılar bilir, fakat kop42 abiye anlatmak istediğim buydu, hee kendisi sıkıntılı dönemler geçirmiş soğuması cok normal tekrar geçmiş olsun ona da, atlatmış zaten, bi daha yaşamaması dileğiyle.

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende rover'da ms2 3.0v kullanıyorum bir sıkıntı yok ancak bu muhabbetten sonra acaba değişsem mi? demeye başladım.Peki başka bir ecu'ya geçiş yapmak için bütün tesisat değişmesi mi? gerekiyor yani her şey silbaştan mı?...

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende rover'da ms2 3.0v kullanıyorum bir sıkıntı yok ancak bu muhabbetten sonra acaba değişsem mi? demeye başladım.Peki başka bir ecu'ya geçiş yapmak için bütün tesisat değişmesi mi? gerekiyor yani her şey silbaştan mı?...
    ben degıstırdım bülent abi sıra sende
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)