.....................şşş
özgün abiyle iletişime geç, ecufast farkını yaşa![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Aracımda Murat' ın yaptığı MS ile yürüyen bir Zetec E var. Gayet memnunum, tek marş yaz kış, yağmur çamur tam gaz yarım gaz faketmiyor. Hatta beyin yerlerde geziyor yinede birşey olmuyor. Sağolsun Murat her zaman tam destek veriyor. Bir sıkıntı yaşamadım.
Dostum piyasadaki beyinler belli halltech aem dta omex vems megasquirt vs. Vs. Krank dişlisi ve bobin muhabbeti v2.2 ms1 beyinde war maddi sıkıntı yok dediğine göre bu beyine bulaşmanı tavsiye etmem onun haricinde yukarıdaki tüm beyinler senin tüm isteklerini eksiksiz olarak karşılar hepsiylende ayni hp yi ayni torku alicağını garanti ederim kullanici olarak en ufak bi farklılık da hissetmezsin aralarindaki fark kalite ve maddiyat en iyisini alirsin taktirir ayarlatirsin ve unutursun bidaha setup değiştirmediğin sürece ayara vs birkere düzgün takilip ayarlandiktan sonra yaptirtmazsin ama ms de durum buşekilde değil 3.57 veya microsquirt bile alsan sorunsuz çalişmasi için extra bağlantilari tesisati vs. si son derece düzgün yapilmasi gerekiyor ozaman sikintisiz kullanabilirsin yoksa kendi kendine isinip yanabiliyo yada bazen çalışmama gibi arızalar yapabiliyo yok ben düzgün yaparim yada yaptirtirim dersen yukaridada dediğim gibi senin setupinda yukaridaki tüm beyinler ayni işi görür
Bütçe'den arttırayım felan dersen yani bütçe tarafı biraz ağır basarsa MS'den mantıklısı yok
ama kasayım güzel bir beyin alayım benim gibi acelesi yok diyosan VEMS AEM HALTECH seçmen yararlı olur hem kullanan fazla olduğu için adının duyulmadığı kaliteli beyinleri o setup'da kullanmaya gerek yok
full seq bir tık daha iyi ama semi seq'in de bir farkı yok bizim tarafda ( prof. lar tabi şimdi bana liste çıkartmasın ahanda bu var şu var diye kullanmıcam sonuçda)
diğer tarafdan pro beyin takmak snn için gereksiz hatta MS'i kaliteli bir şekilde ayarlarsan senin için fazla bile olur MS'in üzerinde boost controller , nos controller , TC felan zilyon tane şey var senin kullanmayacağın
kısacası piyasadaki en dandik en ucuz MS bile senin işini fazlasıyla görüyor sadece kaliteli ve sorunsuz olması senin için önemli olan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)