Neyse ben kalp kırmadan iletişim kurmak herkes için hayırlı olur mesajı vermeye çalışıyorum sivri dille cevap veriyorsun benim hoşuma gitmedi eminim aynı uslubu sana karşı kullansalar seninde hoşuna gitmez ettiğin hakareti editlesen kimse seni ayıplamaz bişeyde kaybetmezsin.
Dr.Ecu
ya onur hala neyi savunuyosun - Karamurat benim - die çıkıyosun yok boardı kopyaladım yok 10 tane yaptım sadece boardı üretim tamir ediyorum felan senin arabandaki ms v3.0 2.2 yi nerden buldunda kopyaladın onu geçtim kendi arabanı sen yapmadın burda ms kopyalıyorum tamir ediyorum imkan sunuyorum diyosun hala sitedekinlere yalan yanlış bilgi vermeye gerek yok sen kopyalamış bile olsan adamın senin evindeki boardlarla alakası yok bunu bildiğin haldede burda yalan sölemenede gerek yok
adamlar 2003 yılından beri ms üretiyorlar o zamandan beri kimsenin aklına gelmemişmi sitedeki shematiclerden bakıp board üretmek k-efi e-ems pro bak bu adamlar yapmış bowling and gpio ile anlaşmışlar üretime geçmişler sıkıntı warmı yok sen megasquirt die üretip yurtdışına ihrac edersen bence adamların sadece siteyi banlamalarına dua etmek gerekli dava açsalar hiç iç açıcı olmaz
Hırsız ev sahibinden üstün çıkar derler ya aynı o hesap. Ben hayatımda bu kadar pişkin bir insan daha da görmedim. Azıcık yüzü kızarır insanın. Yok arkadaş yok. Çok ilginç biraz daha pişkinlik yaparsa arkadaş fındık fıstık ve yem vermek serbest olacak.
Mengü kusura bakma ben senin yüzünden banladılar sandım, fakat kim yüzünden banladıkları belli oldu, seni zan altında bıraktığım için özür dilerim.
Ben babalar gibi gittim diyautotune'dan aldım microsquirt, ms2 işlemcisi ve bosch driverlar geldi. 460 dolar tuttu , takıldı gümrüğe, gittim %20 bayıldım aldım.
Bu arada smd cihazlar , chipset vs. gibi ürünleri benim şirketin laboratuarında söküp takabiliyoruz, smd lehim ve chipset için gereken boncuk lehim elimizde var ise her türlü smd yi , 2 ve 3 katmanlı pcbyi tamir edecek ekipman şirketimde mevcut. Dışarı çalışmıyoruz, ama ihtiyacı olana yardımcı olmaktan zevk duyarım.
mengu bunu tıcarete doken veya dokmeye calısan sensın neden yapmadın ? boardu eger malıyetını ucuza heldebılseydın yapmıycakmıydın burda herseyını yapıp satmıycakmıydın neden bu projenden vazgectın maddı ımkan yuzundenmı ? yoksa sonucların bu sekılde olucagını dusundugun ıcınmı ? sadece buna cevap ver yeter
bişey yazıyoruz siliniyo başka arkadaşlarınki kalıyo ne güzel
yine bi honda örneği vericem
http://wikitest.pgmfi.org/twiki/bin/...ary/EasyRtpV10 ben bunu imal etsem kii çocuk oyuncağı hepimiz için satsam pgmfi org tryi banlar mı adam bana neler yapmam gerektiğini tarif etmiş sağolsun bana bir de yazılım sunmuş free yazılım bile sunmuş hatta real time destekliyo eğer daha gelişmiş kullanacaksak lisanslı yazılımı da satıyo biz de parasını ödeyip alıyoruz
bu adamlar ne yapıyo ms i demonte satıyo yazılımı free bi de vems var o ayrı bi konu (bi diyot yandı diye yurtdışına yolluyosun yapıp sana geri yolluyolar )
be adam bunu satıyosun kim monteleyecek işi bilen adam e işi bilen adam bunu yapamaz mı alayımız yapar yapabilir eee şart koştuğun şey ne benden board alacaksın ne alaka yaa bana işlemci geliştir onu sat alıyım
yazılım lisans geliştir sat alıyım
ama adam bize demonte board satıyo be adam erinme de toplayıp ver şunu içini açana da garanti verme diyautotune neden banlanmıyo demekki bu olay ticari
kimse boardun peşinde değil ebayde kendilerinden daha ucuza hem de monte şekilde satan birilerinin peşinde o zaman sen de sat
haa gelelim diğer yaklaşımlara 1500 tl 120 usd muhabbetine
1500=
yurtdışından ms alırsan getirtirsen gümrük ödersen ecu montajını yaparsan harness yaparsan sonra roleboard yaparsan sonra araca tesisat yaparsan soketlerini alırsan sensorlerini alırsan bunları mekaniker ve tornacı gibi insanlara para ödemek koşuluyla monte edersen sonra aracı çalıştırır tune edersen bi de diyelimki bozuldu buna destek verirsen biyer kiralayıp bu işi yaparsan her araca ortalama 5 ila 7 gün ayırırsan bu iş 1500 tl olur kardeşim daha ucuza maal edecek adam benim desin buyursun haa kira falan ödemeyip bu işleri sağda solda yapan adamların rakamları daha düşük olabilir belki hadi birileri bunu inkar etsin
120 usd =
hani nerede 120 usd bana açık arttırmada olan kii başlangıcı world kartın paypala 3 taksit yapmasıyla arkadaşlar arasında geliştirilmiş bir ödeme yöntemiydi sonra gelen pmler ve rakamın 180usdlara çıkması sonucu talebin artışı görülüp satılmaya başlandı satan da alan da ben değilim belirtiyim ve komik bi durumdurki tr usd ye ve birçok ülkeye ms satmaya başladı 180usd demonte şeklinde 300 küsür usd monte şeklinde ki trde de 400 tlye satılmaya başlandı
bi fiyat neden bu kadar düşer çünkü adam kendi üretti
bunu trden dünyaya bunun satılmasından rahatsız olan gavur kardeşlerimiz de tryi banladı
durum bu
girmek isteyen arkadaşlar nasıl girer
inndir.com gibi siltelere İp değiştirme prog kullanır girer buna laf söyleyen adam youtube da girmesin o da saçma sebeplerle kapalı
yani konu tamamen ticari isteyen denesin lokasyon x ülke yazsın onlardan daha pahalıya satsın x ülke banlanacak mı
aslında bu yazdıklarımın hepiniz farkındasınız sadece farklı amaç güden insanlar var o kadar
ECUTECH İstanbul
hanı ben arsız ılan edıldım asılsız yasal olmuyan ıs yapıyormusum ???? öle degılmı
anlat bakalım dürüs insan orduda görevlisin rütben var di mi
Saxo Vts Turbo with msIIextra v3.0 fully loaded.
Her araca megasquirt takılır tesisatı yapılır
bu ne
maaşına ek yapmaya çalışmanın nedeni nedir bu yasal mı
siteye ben her araca ms yapıyorum diye ödediğin bi sponsorluk ücreti mi var sanayide ya da bi yerde ödediğin bi kira kaç liraya yapıyosun bu işi anlat
ayar yapabiliyo musun
abi güzel yazmışsında zaten hazır kurulu p&p şeklinde megasquirt yok mu? adamlar hem ben işçilik vermiim kendim uraşırım hobim bu diyen kişiler için demonte halde de satıyorlar. Yazılardan okuduğum kadarıyla board vs burda yapılıp oraya buraya üstüne kar koyularak satış yapılmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)