selamlar ben serkanın yakın arkadaşıydım çok görüşürdük rahmetli ile msyi o kendi çabalarıyla almıştı sonrada kendisi bağladı çalıştırdı ankaraya kadar gitti.sonraki süreç baya bi uzadı yaklaşık 3-4 ay ankarada kaldı fakat mi-16 mekanik işi içi kalmış olabilir bi kaç sefer zaman söylendi o zamanda araç alınamadı en son beraber gelmeyi düşünüyoduk benim bildiğim konu bu yönde.Çalışır sistemede silindir kapağıda takmak sonra msyi düzgün şekilde bağlamak zor olmasa gerek aracı![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Tabiki oraya koyduklari icin al cal kardesim demiyorlar.
Benim oturdugum yerde markete bile gittiginde 2 tane acma borek cogrek tarzi bisi alisin kagit torbanin icine koyarsin ve kasada sorarlar kac tane die.
Senin dediginede inanip ole yazar kasaya yazarlar, adam asla acip bakmaz kac tane die.
Insanlar cok guveniolar birbirlerine, ne guzel keske bizdede ole olsak ama baya baya zor gibi gozukuo.
pek yazılcak bşy kalmamış
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
rahmetlinin kaç defa fikir değiştirdiği hakkında bilgin varmı? veya buraya getirdiği bloğun çürük olduğu hakkında? veya hurdacının olur diye verdiği kapağın olmadığı hakkında? veya bunun gibi Serkan kaynaklı bir çok aksilik hakkında? ölmüş bir insanın arkasından şunları konuşmak bence oldukça boş ve yanlış..
Şu an itibariyle sıkıntısız şekilde msefi.com a login olabiliyorum ve megamanual açılıyor. Opendns kullanıyorum. Normal dns kullanan biride deneyip sonucu yazabilir mi?
Цzgьn : Benim babam boю vaktini bilgi sahibi olmadэрэ юeyler hakkэnda oraya buraya yazэ yazarak цldьrmьyor,insanlarэ karalamэyor,bizde saygэ yaюla deрil kiюiyle olur buda sana +1siteye girmek istiyorsan artэk dilediрin gibi girip bilgi edinebilirsin buda +2
Bugьn sabah Rahmetlinin babasэnэ arayэp acaba bilmeden istemeden bir yanlэюmэ yaptэk diye sormak istedik.Konuюtuk dertleюtik.Bizim iзimiz зok daha rahat.Юimdi o *** atanlar MERT OL sunda зэkэp bir цzьr dilesin,hala inanmayanlarda varsa babasэ bizzat gцrьюmekte istiyor. 05384861616 buyrun buda telefon numarasэ.
Diрer konuya gelelim.Zaten bir sьredir Al ile dealer lэk dэюэnda baюka konulardada gцrьюьyorduk.Bazэ noktalarda ters dьюtьk site kapandэ ama artэk Tьrkiyenin ban э aзэldэ.
herseyide benden beklemeyinmustu ulas bana
O sorunu babası ile değil kendi ile çözeceksiniz. Onunda elbet zamanı gelecek.
Kişisel sataşmanıza ve ortaokul veledi tarzı benzetmenize cevap vermeye gerek yok. O sizi ve zihniyetinizi yeterince yansıtıyor zaten.
Sorumluluğunuzu kabul edip düzeltmek için çaba göstermiş olmanız bile sizin adınıza olumlu bir gelişme. Umarım bundan sonra bu tip şeylerin altında değilde kendi tasarımlarınızın doğru işlerinizin altına imza atarsınız.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
![]()
Benim kimseyle kisisel bir kavgam yada sorunum yok,olmadi.Ne yazdigini bir daha oku,okuki ogun geldiginde bugun telefonda soyledigin gibi ben oyle yazmadim demezsin.Simdi kal saglicakla benim yapacak cok isim var.
Okuma yazmanız yoksa okuduğunuzu anlayamıyorsanız diye telefonda ne yazdığımı size de okudum. Genede anlamamışsın. Yazdığım kelam hala orada..
Yazdığın her mesaj kişisel olarak saldırı amaçlı iken burada inkar etsen kime kaç yazar? Bırak bunları Gökhan. Bak ben senin isminle ilgili lowlevel espiri falan yapmıyorum. Daha yaratıcı birşeyler bulabilirdiniz diye tahmin ederken nelerle uğraşır hale geldik. Konu ilk açıldığında "biz bu işin buralara kadar varabileceğini bundan insanların zarar görebileceğini öngöremedik, dolayısı ile bir hata yaptık, MS sorumluları ile durumu düzeltebilmek için zaten görüşüyoruz" demiş olsanız ne bu konu bu kadar uzardı ne de bu duruma düşerdiniz. Ama hala aynı noktada aynı yerdesiniz.
Daha evladının acısı kor ateş gibi yanan insanı böyle bir konuyla rahatsız edip buralarda iyi birşeymiş gibi yazıp çiziyorsunuz. Kusura bakmayın. Benim elim Serkan kardeşimin babasını böyle saçma salak bir konu için aramaya elim varmadı. Müsait oldukları bir zamanda kendilerine hem taziye hemde başsağlığı için ziyaret edeceğim ama onunda bu konu ile hiçbir alakası yok.
Ben yazdığımın arkasındayım. Serkan'ı kısa zaman tanıdım ama özünün sözünün bir olduğunu bilecek kadar tanıdım. Saygısı ile terbiyesi ile pırlanta gibi çocuktu. Bana söylediklerini bugün gibi hatırlıyorum. Ve ona inanıyorum. Sizin ne söylediğiniz umurumda bile değil. Allah Serkan kardeşime gani gani rahmet eylesin.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)