Evrim için 3 ay hiçbirşey hacı..![]()
Evrim için 3 ay hiçbirşey hacı..![]()
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
yahu haftasonu vaktim yoktu konuya bakmadım neler olmuş meğer.. ya pişman oldum
arkadaşlar aşkolsun ben GRU nun derdindeyim arabam iyi olsun diye kastırıyorum ama siz tabi GRunun iyi gitmesini istemediğiniz için (ne de olsa bayan rakip işinize gelmez) yardım konuma taş koydunuz hangi beyni alcaama yardım etmiyosunuz![]()
hadi mutlu mutlu yardımlaşalım sakin olalımhepimizin amacı isteği belli
![]()
Real women use 3 pedals
Turbo Rover 25
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
BENİ İZLE
Video : https://www.youtube.com/watch?v=CADT...ature=youtu.be
Övgü'cüm sana reçeteni yazdık. Dtafast eczanesinden alabilirsin. En son da Dr.Ecu gelir son kontrollerini yapar, yardır yardır gazlarsın
Bu arada unutmadan Haltech'in Sprint 500 diye bir ecusu daha var, onu da kullanabilirsin.
Sen bize bütçeni bir açıklar mısın , ne kadar para ayırdın guru'na?
@Gürsel
Ben Övgü'leri mi karıştırdım yoksa bu benden jantları alan Övgü mü? Eğer öyle ise benim telefonda konuştuğum erkek kimdi. Yoksa... yoksa................. AMAN ALLAHIM....![]()
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Mertol abi evet, ne yazık ki aynı Övgü'den bahsediyoruz
deeermişim![]()
Bizim jant aldığımız Övgü sapına kadar erkek, erkek doğmuş bir kardeşimiz. Adamın tek günahı adının Övgü, soyadının ise Gülşen olması. Onun dışında delikanlı bir kardeşimizdir...
vaz geçtim son postum mostum değil ......................
yaa hep çamur at izi kalsın hep çamur at izi kalsın başka bi nane yok biri ayıp olmasın die sölemiyo benim arkamı topluyo biri de güzin abla misali benim yaptığım arabaların sahiplerinin dertlerini dinliyo
söleyin arkadaşlar dökün eteğinizdeki taşları bende cvplarımı tek tek veririm içiniz rahat olsun ne müşteri kaygım war nede başka bi endişem siz beni düşünmeyi bana bırakın kendi işinize gücünüze bakın walla iyicene eğlenceli olmaya başladı bekliyorum
R yok sürekli D yazın bekliyorum
eveeetttt sonuçllara bakılırsa onurdan baska ms kullanıpda msden memnun olmayan yok diger 8 kişi ms kullanmayanlar sanırsam.
subi & suzi
sana kımse bısıy demıyorkı ? sen sureklı defans halındesın sureklı bı gardını almısın kımseyı dınlemeyıp sureklı kafandakılerı yansıtmaya calısyorsun dısarıya bız baska seylr soluyoruz sen baska seyler soluyorsun sana kımse satasmıyor farkındamısın ama sen sureklı bırılerın malına bılgısıne bısıyler soleyıp cekılıosun sonra zevk alıyorum eglencelı oluyor dıyorsun
sana anlatılmak ıstenen en basından berı ne bılıomusun
ms e kımse *** atmıyor bak denılıyorkı..cıddı arabalarda ms yetersız kalıyor neden dıye soruyorlar işlemci hızı olsun uzerındekı kompanetlerın trastör kondansatör gibi parçaların bellı bır ısıya geldgı zaman hem kasa yapısı sogutma seklı hemde parcaların kalıte yapısından dolayı bazı aksaklıklar oldugu ve buzaman ıcındede sorunlar cıkarıdgını söluyorlar veya anlatmak ıstyorlar istiyoruz.ms sureklı guncellenıyor sureklı bısıylerı degısıyor su oluyoır bu oluyor neden wems de olmuyor sadece frımware update yapıyorlar ? donanım olarak herhangı bır yenılıge gıtmıyorlar cunku bu tarz sorunları aşarak bır ecu yapmıslar kıl tüy aksaklıklar cıkmasın diye ve bu konuda bahsi gecen araba içinse konu sahıbı nedemıs ben bı sefer alıcam bırdaha ugrasmıycam tunerım ayarını yapıcak bende rahat rahat gazlıycam demıs ona ıstanden burda dedık ms senın ısını çözmez baska eculara yönel diye birisi acsaydı konu arkdas benım arabam karburatörlu enjektore cevırdım ve bu manıfoldumdakı sensorlerımı tps mı enjektorumu surebılcek malıyetı dusuk benı kasmıycak onla sureklı ugrasabılcegım bır sey arıyorum dıe konu acılsa ms yazardık bunu ayırt edemedın ve sureklı sandınkı bız ms e *** atıyor ben kendı arabamdan örnek verdım özgun yazdıgı arabalardan örnek verdı gürsel kendı arabasından örnek verdı modlanmıs arbalarda bellı bı sure sonra yetersız kalıyor kasıyor denıldı tartılmaya baslandı sen sandınkı bız senın musterını alıyoruz elınden mse *** atıp senın yaptıgın ısı onaylamıyoruz kımse kımseyı ılgılendırmez her koyun kendı bacagından asılır ha ben ms alırken dedımkı ya aem fıcden krutuluyum ems e gecıyım maddı durum kasmadan ne yapabılırım ms aldım memnun kalmadım herkezın kendı fıkrıdır beklentısı farklıdır sonra arastırdım omex wems gıbı eculara baktım ozgune danısdım kıyaslama yaptım yanlıs secım oldgunu anladım sen kendı araban ıcın doru secım olarak goruyorsundur oda senın fıkrın burası nıe var ozgun bu topıgı nıe acmıs kavga edelım bırbırmıze dusman olalım dıye degıl sen fıkrını sölersın ben sölerım arastırılır paylasılır ozgun o kadar araba yapmıs kac kısının arabasını yazmıs o bılmıyormu kardesım benyazarım sonuca gıderım paramı alırım gerısı benı ılgıendırmez ama adam dıyorkı bunun busu var sunun şuyu var bılgısını saklamıyor veya herkez bana gebe kalsın demıyor ozgunu gecenın 3 unde ara kafama su takıldı de nıe aradın demez ama sen bı kasıntı yaptın ılk ben yaptım vs dıebırısı yazmıs 6 yıl once ılk ms mı topladım dıye
R yok demısın ıster yap ıster yapma ıster ıstersen daıma ılerı gıt ama at gözluguyle bakma
et giren yere dert girmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)