sti tmic çok çok para hemde. O yüzden hazır coolerın varken değerlendir derim.
sti tmic çok çok para hemde. O yüzden hazır coolerın varken değerlendir derim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Vf 35 Turbo ile Tmic kullanarak daha verimli doldurursun Turbonu. Dediğim gibi Turbo upgrade yapmadığın sürece Fmic yaptırmak gereksiz olur senin. Vf35 ile devam edeceğine söylediğine göre düzgün Sti Tmic alıp takmak bana daha mantıklı geliyor.
Turbonun egsoz tarafına baksan anlarsın Downpipe varmı yokmu. Spiralsiz düz boru şeklindedir. Spiral varsa zaten üstünde dediğim gibi hemen alalım Down pipe çok önemli.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bunu satan arkadaşımdır fiyatta elimizden geleni yaparız düşünürsen
Subaru Yedek Parça Emme Manifoldu 800 TL
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Fmic ile doldurman daha verimsiz olacak yavaş dolacak.
+ Cooler borularını yaptırman,silikon ve kelepçe alman gerecek bunlar sana Tmic'den daha pahalıya gelecektir.
Yada üstündeki cooler ile devam edecen ama buda soğuk hava üfleme durumunu riske atacağından sakata gelebilirsin![]()
sende kalan parça varsa safc falanbu arada abi kız style 2006 dizel focus var istersen
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bizim bi daire başkanı var araba onun ilanda yazdıgı gibi
Ford Focus 1.6 TDCi Ghia 2006 Model 26.900 TL Sahibinden satılık ikinci el
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
vf35le kaç basmayı dusunuyosun?Orjnal tmic seni tatmin etmiyebilir ben ise kesinlikle fmic den yanayım keza 220 lı kmlerden sonra araban durur gıbı olur tmic yuzunden scoop bu suratlerden sonra yeterıkadar hava almıyo
beyin konusunda ise satılık varsa apexi power fc al kesinlikle ki yigit y de var diye biliyorum
basıncınla dogru orantılı olarak enjektorlerın yetmeyebılır unutma
fmic sadece bıraz turbo lag yaşarsın
tmic takıcaksan kesinlikle sti tak
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)