Günlük kullanıma şahsen S2K tercih ederdim yakıt,parça,bakım açısından ama şu da bir gerçek ki E46'nın rahatlığı onda yok..Hayırlısı olsun.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Her S2000 dediğinizde marka fanatikliği olarak görüyorum. Aynı seviyede değiller.
M3 alıp arabaya hiç ellemeden rahat rahat binersin.
Ha 4-5 sene binicem diyosun Allah korusun kazasız belasız kullanırsan belki 5 sene sonra boyasız s2000 fiyatı 200 milyar falan olurOzamanda m6 cabrioyla falan karşılaştırılır
![]()
S2000 soyle bir araba , al irzina gec gazla yanla hatta patla cikaracagi masraf bir baski balata bir lastik takimidir.Zaten gayet mekanik teknolojiden elektronikten uzak oldugu icin bozulacak bir aksamida yok.Motoru yuruyeni tas gibi.Bir teybi var bozulacak o da cogunda bozuk cd okumuyor
M3 le ayni attraksiyona girersen smg debriyaj balatasi ilk once senin irzina gecer,sonra 2000 euroluk m power fren disklerini balatalarini yenilersin,smg arizalari desen bitmek bilmez.En ufak aksami 1000 eurodan acar dunyanin 4 yaninda parcasini ararsin..Vanoslar ne durumda Allah kerim. Yag pompasi zaten bebek muamelesi gormek zorunda aksi takdirde ***** erken kmlerde motor yapmalar vs basliyor.
He yalniz motorundan eminsen(iyi bir yerde yapildiysa veya sandik atildiysa) ve sanzimanda manuelse m3 ten cokta korkmaya gerek yok.Yakiti falan s2000 den aman aman fazla degil.Uzun yolda 8 litrelere cok rahat iniyor.Seyahtlarde 19 janta ragmen rahat.Sonuc olarak m3 donanimi olsun prestiji olsun baskadir.S2000 ise poor guys ferraridirAma sorun sikinti istemem yagini suyunu koyarim konforunda cani cehenneme dersen senin araban s2000dir...
Yalniz s2000 almadan once bi yarim saat trafikte vakit gecirmeni tavsiye ediyorumBen buhran geciyordum acikcasi dur kalk yaparken.heyheyler geldi actim ustunu buz gibi havada ahuahah
olaya çok degişik bi açıdan bakıcamboy kilo ne alemde? Ben s2000'de tente kapalıyken 15 dakikada klostrofobiye yakalanıyodum
kaldı ki sürekli kapalı ortamda çalışıyorum.. m3'de daha dogrusu e46 kasada böyle bi sorun yok.. BEnim boyum 190 küsür..
Tango-1 never dies.
he serkandı benim adım.seninki neydi.sana göre süt bana göre çikolata.fikrime müdehalemi ediceksins2k e46 m3 yanında çöptür bence.bukadar.
insanları hondadanr nefret ettiriosunz
şu hondacılar nezaman dünyanın en iyi arabasının honda olmadığına inanıcaklar. yok nünberg de bilmem kaç sn yapmış
pistte dolaşılıyo dimi s2k larla.
typer malzeme kalitesi agresiflik kalite hissi olarak s2kdan çok üstün.s2k typer kadar agresif ve duyarlı bi motora sahip değil.benim için s2k sadece binmek istediğim bi araç.yanına oturucakmışımda bilmem ne![]()
biriside yazmışki typer s2k nın yanında arabamı diyehe babam he he
![]()
,
bu forumdaki sonucu dikkate alma bence,
azina kadar hande fani var burda.
bende marka fan'iyim;
Almanlarin dunya uzerinde urettigi kotu herhangibisey gormedim duymadim bilmiyorum
bide dikkatimi ceken bisey var erkeklerin cok ilgisi var ciyik veya sekibon model araclara hana Allah muafaza art niyeti olan vardir:
filmin adi pasif matkap makita![]()
Tabiki m3sadece tarzi icin s2000 i begenmek sacma oluyor bazen
Ben mini GP-s2k konusu acmistimda bu biraz agir olmus
Ama bazi arkadaslar ztn ufaktan dokundurmus ben
Direk soyleyim bari paran varsa ztn m3 binersin ama diosanki su bozulurmu bu bozulurmu aklinin kosesinden bile geciosa s2k al
Yoksa 2 arabanin uzaktan yakindan alakasi varmi bnce yok
Team PAŞAOĞLU
yol tutmaz etmez kıyaslanamaz bile demişsin ama o kadarda fark etmiyormuş dimi? o pistle ilgili bilgin olmadığından böyle konuşman normalsenin büyülendiğin m3 o pistte geliştiriliyor ahah
yol şartlarına en yakın pist olduğu için o örneği verdim sonuçta somut örnek verebileceğin tek konu pist süresidir.
sen bence bi mail at m departmanına, laa bırakın pisti biz yolda kullanıyoz bunu de, pistte iyi süre yapması önemli değil yolda tutunsun de. Yoksa o pistte geliştirmeye devam edecekler
Spy Shots: BMW M3 laps the Nurburgring - Top Speed
sende anket sonucuna bi bakta seninle beraber bu forum hondacı diyenlere kapak olsun![]()
m3 kullandım s2000 kullanmadım.. kullanım olarak inanılmaz keyifli, kasa olarak artık benim gibi bmw fanatiğine bile eski gelmeye başlayan bi kasası var e46nın.. her ne kadar eski olsa da, 40.000tl lik 318cabriodan ayırabilen insan sayısı az olsa da, çamurlukların genişliği vs öyle sinirli bakan bi araba da yok bence hala.. arbanın fotoğrafına bakınca sesini duyuyorum yemin ederim..
kendim alsam hangisini alırdım a gelirsek düzgün m3 cabrio düzgün s2000 den daha pahalı olucaktır diye tahmin ediyorum.. kullanım maliyetlerini de hesaplarsak çok sevmeme rağmen ben olsam m3 almazdım.. s2000 daha az korkutucu geliyo sahip olmayı düşündüğümde..
sen ne diosun maxibust ?
pistten anlamıyomuşum falan fıstık
ben büyüleniyomuşum m3 den .ben büyüleniymuyum dedim.s2k dan çok iyi dedimbana pist süreleri yazman saçma sapan.konu ne pist süresimi
adam yazmışki gündelik kullanıcam komplike bi araç lazım bana.s2k komplike bi araçmı
s2k ülkemiz yol şartlarında m3 kadar dengeli bir araçmı ? yol tutuşu m3 kadar iyi mi.
ben s2k bilmiyomuyumya güldürme üstüne birader.piste neden bukadar takıldın.ozaman arial atom alalım hepimiz
![]()
shashahsa yada cathram mıdır ne dir ondan
baba pistte çok iyi ya
![]()
,
Nurburgring pistinde 8:39 yapmis s2k m3 te 8:22 yapmis
bi önceki msj dada demişsinki fazla farkmyokmuş dimi![]()
hiç tartışmam bile seninlefark yok tabi 18 saniye fark hiç bişe
![]()
,
Bizim memlekette yol tutusu gazlayarak makasa girmek olarak algilandigi icin s2000 nin yol tutusu kotu olarak algilanabilir. Ama pist kosullarinda s2000 ve pist tecrubesi olan birisi s2000 nin ne kadar iyi yol tuttugunu pist makinasi oldugunu ispatlayacaktir.
He pratikte evet gazlayarak sokaklarda gezemezsin mutlaka game over olur.M3 o kadar dengesiz bi arac degil.Zaten agirligi belli aktarmasi vs belli.
Bu arada o kadar uzun duzlukleri olan pistte 17 saniye 100 hp fazlasi olan m3 icin aman aman bir rakam degil.Ama sonucta m3 te bir e 46 olarak algilanmamali. S2000 kadar pure mekanik makina olmasada sase ve suspansiyon ayarlari tamame m muhendisleri tarafindan hazirlanmis bambaska bir arac.
kesinlikle pistte kötü araç değil s2k aynen katılıyorum.
şunlarda var.s2k arkadan kopmaya başlayınca m3 e oranla daha dengesiz.ben m3 ün her şekline haline bindim
manuel coupe
smg
ve m3 csl
s2k da bindim.hatta 2 günlük sahibide oldumilgisiz alakasız 2 araba.ben hastayısım s2k nın yuarıdada belirttim bende arıyorum alıcam.ama allah adamı kör eder ya
s2k nere caabrio e46 m3 nere.birisi arabadır diosun diğeri keyifli alet.tabi burda lafım sana değil sadece 1 cümlene katıldığıımı belirtmek için alıntı yaptım kardeşim.
,
neyse sen destan yazıyosun sanırım ben çıkıyorum girince değerli yorumlarını okurum maxi..hayırlı pazarlar.
,
Yaw şu EP3 Tayyarcılar ayrı fanatikler gerçekten. Tayyarı da gören Bentley falan sanıcak. Tamam S2000 den geniş o kabul ama malzeme kalitesi derken koltuklar kıyas kabul etmez S2000 koltukları çok daha kalitelidir. İşçilik kalitesi desen S2000 de kullanılan malzeme kalitesi ve detay işçilik daha yüksektir. Tayyarda çıktığında teyp yoktu onun dışında donanım olarak ikiside aynı araba. Tayyarın nesi daha iyi S2000den onu anlamadım. S2000 özel üretim concept arabasıdır. Type R concept olarak hiçbir zaman çıkarılmadı. Normal civic üzerin attılar K20yi amortisörler değişti lastikler frenler değişti oldu tayyar. S2000 her zaman S2000 di.
IN BOOST WE TRUST
En doğru yorumu bu arkadas yapmış aracı alacak olan cocuk bildigin dev gibi adam en az 1.90 boy min 90 kilo var s2k nin icinde kısın napicaksin sen ?
Abim hergun mekanlardasin prestij istiyorsan paranda varsa m3 e binersin temizinide bulursun parasida ona gore olur aynen s2k gibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)