User Tag List

Sonuçlar: Sizce hangisi ?

Katılımcı sayısı
232. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • E46 M3 Cabrio

153 65.95%
  • S2000

79 34.05%
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
135 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: E46 M3 Cabrio vs. S2000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soyledıgınız bırcok sey dogru ama agresiflik konusuna katılmıyorum tork fakırı bır aracta nasıl bır agresıflık olabılır s2k 286 lık m3 kadar bıle agresıf degıl bence kesınlıkle fanatıklık yapmıyorum
    286lık lar zaten 321 den daha agresif devirlenmeyi daha çok seviyor o kesin ama S2000 ses ve devir olarak bence daha agresif. Agresiflikten kastım hız değil yanlış anlaşılmasın çıkardığı ses ve devir çevirme hissinden bahsediyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim memlekette yol tutusu gazlayarak makasa girmek olarak algilandigi icin s2000 nin yol tutusu kotu olarak algilanabilir. Ama pist kosullarinda s2000 ve pist tecrubesi olan birisi s2000 nin ne kadar iyi yol tuttugunu pist makinasi oldugunu ispatlayacaktir.

He pratikte evet gazlayarak sokaklarda gezemezsin mutlaka game over olur.M3 o kadar dengesiz bi arac degil.Zaten agirligi belli aktarmasi vs belli.

Bu arada o kadar uzun duzlukleri olan pistte 17 saniye 100 hp fazlasi olan m3 icin aman aman bir rakam degil.Ama sonucta m3 te bir e 46 olarak algilanmamali. S2000 kadar pure mekanik makina olmasada sase ve suspansiyon ayarlari tamame m muhendisleri tarafindan hazirlanmis bambaska bir arac.
    ben dedim o pistten anlamadığını hala diretiyosun kontrol ile yol tutuşu bile ayıramıyorsun ki. M3 ün kontrolü çok daha rahattır ayrı konu ama yol tutmuyor demek değildir. M3 ile s2000 in fren sistemi, hızlanmada ve top speed te s2000 e göre olan boy boy farkına rağmen o fark oluyor. ki 8 dk gazladığın bir pist. S2000 e göre bir çok avantajı olduğu için pist uzadıkça farkta büyüyor doğal olarak. 2dk içinde dönülen bir pistte 10sn farketmez yani

m3 ten büyülenmedim falan deme o kadar büyülenmişsin ki s2000 e çöp diyorsun. Demek ki M3 senin isteklerine daha iyi cevap veriyor ama bu s2000 çöp anlamına gelmez.

komplike bu arada karmaşık demek türkçede sanmıyorum ki konu sahibi karmaşık bir araç istesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maxi bırak hayatında acaba 22km lik pist görmüşmü arkadaş acaba. Nurburgring nedir biliyor mu. Fabrikalar o pistte rekor kırmak için birbirleriyle yarışıyorlar.
    IN BOOST WE TRUST

RADEON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence seçimi iyi yap ayrı dünyalar çünkü

her iki araçta bence çok güzel sk2 ıda severim ama burda m3 doğru tercih bence

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dedim o pistten anlamadığını hala diretiyosun kontrol ile yol tutuşu bile ayıramıyorsun ki. M3 ün kontrolü çok daha rahattır ayrı konu ama yol tutmuyor demek değildir. M3 ile s2000 in fren sistemi, hızlanmada ve top speed te s2000 e göre olan boy boy farkına rağmen o fark oluyor. ki 8 dk gazladığın bir pist. S2000 e göre bir çok avantajı olduğu için pist uzadıkça farkta büyüyor doğal olarak. 2dk içinde dönülen bir pistte 10sn farketmez yani

m3 ten büyülenmedim falan deme o kadar büyülenmişsin ki s2000 e çöp diyorsun. Demek ki M3 senin isteklerine daha iyi cevap veriyor ama bu s2000 çöp anlamına gelmez.

komplike bu arada karmaşık demek türkçede sanmıyorum ki konu sahibi karmaşık bir araç istesin
    ben ne diyorum m3 s2000 den daha iyi yol tutuan daha hzlı daha komforlu daha kaliteli vs vs vs hor konuda daha iyi bir araç.bakım olarak malzeme fiyatı olarak pahalıdır eet.

sen neden bukadar saplandın yol tutuşuna araba demek iyi yol tutan yada tutmayan olarak mı ele alınıyor kanınca

ben m3 ten büyülenmişim benim yerime de karar verebiliyorsun hyr dememe rağmen yok yomöyle diyorsun evliya falanmısın şeyh hazretleri.

bana göre s2k m3 cabrionun yanında çöp sana noluyo neden bukadar rahatsız oluyosun kendi kanaatim bu. cezası neyse çekmeye hazırım şeyhim.
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maxi bırak hayatında acaba 22km lik pist görmüşmü arkadaş acaba. Nurburgring nedir biliyor mu. Fabrikalar o pistte rekor kırmak için birbirleriyle yarışıyorlar.
    yok görmedim gördüğüm tek pist körfez pisti.

sen çok yarıştın sanırım o 22 km lik pistte

nürburingring senden sorulur baksana yazına.

komik olma.yaşına bak kurduğun cümleye bak 2 ye böl tam bir tezat

olayı piste çekmeyin asıl konuya gelin.m3 cabrio s2k dan her şarta üstün bir araçtır.

pist manyağıysanız atom alın cathram alın

hepsi şumayer kesildi arkadaş
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadas sitede son aylarda ctr fanatikligi bitti s2k fanligi aldi yurudu. bir arabayada objektif bakalim arkadas m3 cabrio ile tamam oldu,yakinda m6 ilede kiyaslanir olaylara kendi penceresinden bakilirsa daha sorunsuz daha az yakiyo denir

tamamen farkli araclar her bakimdan m3 cok ustun nokta. yol tutusu denmis gecen bi konuda 5ten sonra s2kda tirsilio diye. m3te cay icersin o hizda
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 10 bın kmde s2k'da kullandım(arkadasımın),türkiyenin en temiz m3 cabrio'sunuda kullandım..ikisinide sevemedim ama aralarından birini sececeksemde bu kesinlikle m3 olur..
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw şu EP3 Tayyarcılar ayrı fanatikler gerçekten. Tayyarı da gören Bentley falan sanıcak. Tamam S2000 den geniş o kabul ama malzeme kalitesi derken koltuklar kıyas kabul etmez S2000 koltukları çok daha kalitelidir. İşçilik kalitesi desen S2000 de kullanılan malzeme kalitesi ve detay işçilik daha yüksektir. Tayyarda çıktığında teyp yoktu onun dışında donanım olarak ikiside aynı araba. Tayyarın nesi daha iyi S2000den onu anlamadım. S2000 özel üretim concept arabasıdır. Type R concept olarak hiçbir zaman çıkarılmadı. Normal civic üzerin attılar K20yi amortisörler değişti lastikler frenler değişti oldu tayyar. S2000 her zaman S2000 di.
    Techturkey.com Post 38

şimi gel senle tartışalım bunu yok öyle bol keseden zıbratovski.

s2k nın koltuklarını sizmi imal ettiniz senmi ürettin ok damgası vurdun ? nerden biliosun typer koltuğundan kalitelidir diye.ölçütün nedir açıkla ibret alalım.s2k nın içini sen mi tasarladın işçiliğini senmi bitirdin daha kaliteli dyorsun.ikisininde bi torpidosunu konsolunu incele bakalım hangisi daha mukavemetli

önceki msj larındada yazmışsınki daha agresif s2k bişiler demişsin

sen buna inanıomusun agresfilik nedir arkadaş.motorla alakalı hususlardır.daha derine inersen bunu şase nin motora uyumu şanzuman karakteri vs vs gibi şeyler tamamlarki hemen hemen herkesin ilk anladığı şey motordur.

sen f20 nin k20 den dahamı canlı agresif olduğunu iddia ediyorsun.

ya boşversene kardeşim ya.bak ne hale geldi konu.çocuk açmış s2k mı m3 mü diye gelip neler okicak kardeşimiz.

bence s2k m3 en çok aşağı bir araba her açıdan.kimin zoruna gidiyosa gitsin bunu bir honda sempatizanıolarak yazıyorum hemde.
    ,

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiyas cok yapiliyo ama gonforun onemi yoksa s2k derim sebebi fazlasiyla dikkat cekisi sesi ve keyifi gercekten baska ama konfor isteniyorsa m3 cok cok daha konforlu ve rahat en azindan 4 kisi biner ben olsam hic dusunmeden s2k alirdim nedenmi bi kere 1.80 boy 65 kg m3 e ufak kalirim s2 ye tam sigarim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 özel üretim concept arabasıdır. Type R concept olarak hiçbir zaman çıkarılmadı. Normal civic üzerin attılar K20yi amortisörler değişti lastikler frenler değişti oldu tayyar. S2000 her zaman S2000 di.
    Techturkey.com Post 38

bide böyle bişe yazmışsın

çok basit bir örnek vermişsin bende aynı basitlikte cvp veriym.

bak s2k da kırmızı h logosu yok ama typerda var sahsahsa demekki daha agresif

çap strok meselesi bu cevap
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim ne alırsa alsın sahshahsahsa ben ikisinide alıcam.muck.ama m3 daha iyi
    ,

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı klasmanın aracı deil kıyaslanmamalı
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen farkli klasman
    m3 un rakibi clk 55 amg carera cabrio filan, ondan dolayi pahali ve ustun olmasi normal, bakimlarinin vs yuksek olmasida normal..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence m3 ama cabrio değil coupe olsun

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anı katagoride değiller zaten yaş 22 olunca direk S2000 derim. M3 alınırsa bu yaşta çıta yükselir Zaten çogu S2000 kullanıcısı, bunu satayım M3 cabrio alacağım der
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 m3 cabrio alabiliyorsan dusunme al o kadar paran varsa, m3 alamadın tt al yok hic birini alamadın en son s2000 al derim ..

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay anam vay neler olmus burda
    Oncelikle yorum yapan herkese tekrardan cok tesekkur ederim.
    Butun yorumlari tek tek okudum. S2000 cok guzel arac sorunsuz vs ama anladigim o ki sanirim benim arabam m3 olmali. Boy 189 95kg. S2000 e bindim hani sigmasina sigdim ama tam limitlerde diyebiliriz ustu kapaliyken biraz yol yaptiktan sonra cok sikmaya basliyor ama ustu acikken gayet guzel sorun yok fakat kisin napicaz . M3 cabrio yada coupe yede bindim, cabrio tam bana hitap ediyor prestij konfor vs mukemmel en guzeli de bizim n/a hondalardan alisik olmadigim bir sekilde tork kendini ciddi belli ediyor gercekten cok keyifli. Her konuda cok guzel tartismasiz ama kotu bir sey var ki bindigim 2 m3 unde sorunlari vardi birisi beyinden ariza veriyordu araba gitmiyordu resmen, kontak acip kapatinca duzeliyordu otekinin difransiyelinden sanirim yanlarken asiri gicik edici lakir lukur sesler geliyordu. Temiz bi m3 alip bakimlarini aksatmadigim surece sorun olmayacagi yazmis bir arkadas ins oyle olur cunku O konuda cok titizim ornegin type-r in 2500km de bir bakimlarini yaptiriyordum. 2010 civicmizin bile 5000km de bir bakimlarini duzenli yaptiriyorum. M3 tede ayni sekilde olur.
    Benim aklimda s2000 den baska arac yoktu aslinda ama valide aklima soktu. 70-80 lira para vereceksin bari biraz daha ekleyip bmw alalim dedi. Benimde aklima direk m3 geldi. Oteki bir yandan da polis vs m3 de cok daha rahat olacaktir bu zamana kadar yedigim cezalarin haddi hesabi yok
    Pist sureleri cok onemli degil cunku alacagim aracla rolling falan yapmayi bile dusunmuyorum. Keyfi gazlamalar disinda her dakika makas atip viraj kasacak halimde yok
    Bu arada cok merak ediyorum bu smg sanzumanlarin istisnasiz hepsi mi problem yaratiyor ? Cabrio araclarin cogu smg sanzuman, motoru duzgun smg m3 aldik diyelim bunun hic bir kacari yokmu illaki smg sorun mu cikartacak ? İnternette de biraz arastirdim genel kani smg nin cok sorun cikarttigi yonunde..

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada S2000 tozlu yolda gaza oturunca arkayı sallar, bu mu yol tutmuyor oluyor ?
    セルカン+レーラ=愛

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)