ben dedim o pistten anlamadığını hala diretiyosunkontrol ile yol tutuşu bile ayıramıyorsun ki. M3 ün kontrolü çok daha rahattır ayrı konu ama yol tutmuyor demek değildir. M3 ile s2000 in fren sistemi, hızlanmada ve top speed te s2000 e göre olan boy boy farkına rağmen o fark oluyor. ki 8 dk gazladığın bir pist. S2000 e göre bir çok avantajı olduğu için pist uzadıkça farkta büyüyor doğal olarak. 2dk içinde dönülen bir pistte 10sn farketmez yani
m3 ten büyülenmedim falan demeo kadar büyülenmişsin ki s2000 e çöp diyorsun. Demek ki M3 senin isteklerine daha iyi cevap veriyor ama bu s2000 çöp anlamına gelmez.
komplike bu arada karmaşık demek türkçede sanmıyorum ki konu sahibi karmaşık bir araç istesin![]()
Maxi bırak hayatında acaba 22km lik pist görmüşmü arkadaş acaba. Nurburgring nedir biliyor mu. Fabrikalar o pistte rekor kırmak için birbirleriyle yarışıyorlar.
IN BOOST WE TRUST
Bence seçimi iyi yap ayrı dünyalar çünkü
her iki araçta bence çok güzel sk2 ıda severim ama burda m3 doğru tercih bence![]()
ben ne diyorumm3 s2000 den daha iyi yol tutuan daha hzlı daha komforlu daha kaliteli vs vs vs hor konuda daha iyi bir araç.bakım olarak malzeme fiyatı olarak pahalıdır eet.
sen neden bukadar saplandın yol tutuşunaaraba demek iyi yol tutan yada tutmayan olarak mı ele alınıyor kanınca
ben m3 ten büyülenmişimbenim yerime de karar verebiliyorsun
hyr dememe rağmen yok yomöyle diyorsun
evliya falanmısın
şeyh hazretleri.
bana göre s2k m3 cabrionun yanında çöpsana noluyo
neden bukadar rahatsız oluyosun
kendi kanaatim bu. cezası neyse çekmeye hazırım şeyhim.
,
yok görmedim gördüğüm tek pist körfez pisti.
sen çok yarıştın sanırım o 22 km lik pistte![]()
nürburingring senden sorulur baksana yazına.
komik olma.yaşına bak kurduğun cümleye bak 2 ye böl tam bir tezat
olayı piste çekmeyin asıl konuya gelin.m3 cabrio s2k dan her şarta üstün bir araçtır.
pist manyağıysanız atom alın cathram alın![]()
hepsi şumayer kesildi arkadaş![]()
,
vay arkadas sitede son aylarda ctr fanatikligi bitti s2k fanligi aldi yurudu. bir arabayada objektif bakalim arkadas m3 cabrio ile tamam oldu,yakinda m6 ilede kiyaslanir olaylara kendi penceresinden bakilirsa daha sorunsuz daha az yakiyo denir
tamamen farkli araclar her bakimdan m3 cok ustun nokta. yol tutusu denmis gecen bi konuda 5ten sonra s2kda tirsilio diye. m3te cay icersin o hizda![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
2009 10 bın kmde s2k'da kullandım(arkadasımın),türkiyenin en temiz m3 cabrio'sunuda kullandım..ikisinide sevemedim ama aralarından birini sececeksemde bu kesinlikle m3 olur..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Yaw şu EP3 Tayyarcılar ayrı fanatikler gerçekten. Tayyarı da gören Bentley falan sanıcak. Tamam S2000 den geniş o kabul ama malzeme kalitesi derken koltuklar kıyas kabul etmez S2000 koltukları çok daha kalitelidir. İşçilik kalitesi desen S2000 de kullanılan malzeme kalitesi ve detay işçilik daha yüksektir. Tayyarda çıktığında teyp yoktu onun dışında donanım olarak ikiside aynı araba. Tayyarın nesi daha iyi S2000den onu anlamadım. S2000 özel üretim concept arabasıdır. Type R concept olarak hiçbir zaman çıkarılmadı. Normal civic üzerin attılar K20yi amortisörler değişti lastikler frenler değişti oldu tayyar. S2000 her zaman S2000 di.
Techturkey.com Post 38
şimi gel senle tartışalım bunu yok öyle bol keseden zıbratovski.
s2k nın koltuklarını sizmi imal ettiniz senmi ürettin ok damgası vurdun ? nerden biliosun typer koltuğundan kalitelidir diye.ölçütün nedir açıkla ibret alalım.s2k nın içini sen mi tasarladın işçiliğini senmi bitirdin daha kaliteli dyorsun.ikisininde bi torpidosunu konsolunu incele bakalım hangisi daha mukavemetli
önceki msj larındada yazmışsınki daha agresif s2k bişiler demişsin
sen buna inanıomusun agresfilik nedir arkadaş.motorla alakalı hususlardır.daha derine inersen bunu şase nin motora uyumu şanzuman karakteri vs vs gibi şeyler tamamlarki hemen hemen herkesin ilk anladığı şey motordur.
sen f20 nin k20 den dahamı canlı agresif olduğunu iddia ediyorsun.
ya boşversene kardeşim ya.bak ne hale geldi konu.çocuk açmış s2k mı m3 mü diye gelip neler okicak kardeşimiz.
bence s2k m3 en çok aşağı bir araba her açıdan.kimin zoruna gidiyosa gitsinbunu bir honda sempatizanıolarak yazıyorum hemde.
,
Kiyas cok yapiliyo ama gonforun onemi yoksa s2k derim sebebi fazlasiyla dikkat cekisi sesi ve keyifi gercekten baska ama konfor isteniyorsa m3 cok cok daha konforlu ve rahat en azindan 4 kisi biner ben olsam hic dusunmeden s2k alirdim nedenmi bi kere 1.80 boy 65 kg m3 e ufak kalirim s2 ye tam sigarim![]()
S2000 özel üretim concept arabasıdır. Type R concept olarak hiçbir zaman çıkarılmadı. Normal civic üzerin attılar K20yi amortisörler değişti lastikler frenler değişti oldu tayyar. S2000 her zaman S2000 di.
Techturkey.com Post 38
bide böyle bişe yazmışsın
çok basit bir örnek vermişsin bende aynı basitlikte cvp veriym.
bak s2k da kırmızı h logosu yok ama typerda var![]()
sahsahsa demekki daha agresif
![]()
çap strok meselesi bu cevap![]()
,
Aynen farkli klasman
m3 un rakibi clk 55 amg carera cabrio filan, ondan dolayi pahali ve ustun olmasi normal, bakimlarinin vs yuksek olmasida normal..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Anı katagoride değiller zaten yaş 22 olunca direk S2000 derim. M3 alınırsa bu yaşta çıta yükselirZaten çogu S2000 kullanıcısı, bunu satayım M3 cabrio alacağım der
![]()
セルカン+レーラ=愛
e46 m3 cabrio alabiliyorsan dusunme al o kadar paran varsa, m3 alamadın tt al yok hic birini alamadın en son s2000 al derim ..
Vay anam vay neler olmus burda
Oncelikle yorum yapan herkese tekrardan cok tesekkur ederim.
Butun yorumlari tek tek okudum. S2000 cok guzel arac sorunsuz vs ama anladigim o ki sanirim benim arabam m3 olmali. Boy 189 95kg. S2000 e bindim hani sigmasina sigdim ama tam limitlerde diyebiliriz ustu kapaliyken biraz yol yaptiktan sonra cok sikmaya basliyor ama ustu acikken gayet guzel sorun yok fakat kisin napicaz. M3 cabrio yada coupe yede bindim, cabrio tam bana hitap ediyor prestij konfor vs mukemmel en guzeli de bizim n/a hondalardan alisik olmadigim bir sekilde tork kendini ciddi belli ediyor gercekten cok keyifli. Her konuda cok guzel tartismasiz ama kotu bir sey var ki bindigim 2 m3 unde sorunlari vardi birisi beyinden ariza veriyordu araba gitmiyordu resmen, kontak acip kapatinca duzeliyordu otekinin difransiyelinden sanirim yanlarken asiri gicik edici lakir lukur sesler geliyordu. Temiz bi m3 alip bakimlarini aksatmadigim surece sorun olmayacagi yazmis bir arkadas ins oyle olur cunku O konuda cok titizim ornegin type-r in 2500km de bir bakimlarini yaptiriyordum. 2010 civicmizin bile 5000km de bir bakimlarini duzenli yaptiriyorum. M3 tede ayni sekilde olur.
Benim aklimda s2000 den baska arac yoktu aslinda ama valide aklima soktu. 70-80 lira para vereceksin bari biraz daha ekleyip bmw alalim dedi. Benimde aklima direk m3 geldi. Oteki bir yandan da polis vs m3 de cok daha rahat olacaktir bu zamana kadar yedigim cezalarin haddi hesabi yok
Pist sureleri cok onemli degil cunku alacagim aracla rolling falan yapmayi bile dusunmuyorum. Keyfi gazlamalar disinda her dakika makas atip viraj kasacak halimde yok
Bu arada cok merak ediyorum bu smg sanzumanlarin istisnasiz hepsi mi problem yaratiyor ? Cabrio araclarin cogu smg sanzuman, motoru duzgun smg m3 aldik diyelim bunun hic bir kacari yokmu illaki smg sorun mu cikartacak ? İnternette de biraz arastirdim genel kani smg nin cok sorun cikarttigi yonunde..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)