Alamazsın satamassın pazarda işin ne![]()
Typer arabadir ama civic bazli civic in bir modeldir
S2000 ise ayri bir sasedir typerla mukayese edilmez
Kaliteye gelince baslica ozelligu sasesidir,
rollcage ve rollcage takilmamasi arasinda cok az esneme farki bile cok az...
Kalite olayinda kadrani direksiyonu. Koltuklari renk secenekli halisi iz genisligi olarrak aero dinamik olarak cokbasarilidir civic k20 cok guzel makinadir ama f20 altta kalir denemez![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bende nurburgring e çıkmadım ama nokta nokta her köşesini ezbere bilirim kafamdan da gözlerim kapalı dönerim o pisti.
Ben S2000 M3 den iyidir demiyorum. Senin Type R S2000 den iyidir lafına takıldım. Yazdıklarımı okusan benim zaten taa başında M3 dediğini göreceksin.
Haa pist tecrübesi dersen İstanbul parka çıktım 4 kere 2 kez F430 bir kerede R8 V10 ile bir kezde Alfa GT ile.
IN BOOST WE TRUST
Ya ben s2k daha ustun mu dedim her yonuyle? Sadece yigidi oldur hakkini yeme diyorum. Fark olmamasi imkansiz zaten. Sadece senin sandigin kadar kotu olmadigini soyluyorum. Yol tutusu ornek verdim sadece takildigim konu o zaten. M3 e her binen rahat kullanir s2k da durum boyle degil.
amaç günlük baş ağrıtmayan kullanım ve prestijse bence iki araçta seçilmemeli.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
s2000 almazdım bn olsam m3 alırdım farkım olurdu nereye baksam bi s2000 varsa etrafında en az 4 5 s2000 daha var ama bir m3 görürsem onun sesinden başka o sesi veren bir alet yakınında göremiyorum m3 e 46 karizması sesi yeterde artar 2 adet s2000 alıcak olsam tek m3 e ayırırım o parayı
Blow Me Women E 46 M3 M Power![]()
4-5 yıl ünlük binmeyi düşünüyorum diyorsunuz 1-2 yıldan sonra s2000 in küçük iç hacmi canınızı sıkabilir kesinlikle m3
Tabi ki bir seçim yapmak gerekirse iki araç arasında ben de m3'ü seçerdim ama kıyaslıycam derken s2000'in içine mıçmışınız yahu s2000'de arabamı falan![]()
S2000 le yanlamak pes den haha kolaybir kez bindim tek gördüğüm iri biri için uygun olmaması
![]()
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Mert sen s2000'ne sığmazsın üstü kapalıyken. Antalyada 12 ay günlük güneşlik olmadığına göre M3 almak daha mantıklı. Civic'de olduğuna göre bakkala M3'le gitmeni gerektiren bir durum yok![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
40-45 yaşında bi adam bizim arkadaşa geldi, sende ne araba var dedi,bizimkisi övünerek M3 dedi. bmw degil m3 alıyosun erkek evlat gibi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)