Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
pekı bısı sorucam su anda tr dekı en donanımlı herseyı ıle olan cupra ılk sahıbı hakan sımdı kı sahıbı dark kardesımın aracı mı??
zaten sole bısı su anda cupra almak ısteyen bırı alamazyok pıyasada cok ıyı para verılırse ancak kullananlar satabılır
![]()
biliyorum kardesim mübalağa yaptım zaten,shero nickli arkadasa söyle aracının detaylı resim ve videolarını göndersin sana o da yeterli olur zaten gelmene gerek kalmazbide o arada ki para farkını pd130 u yukleyerek kullanırım super olur
falan gibi bi dusunce yanlış olur öyle bi dunya olsaydı ülke olarak 106 gti alırdık 15 er milyara 50,100,200 milyarlık harcama yapıp ferrariye kadar işin ucunu dayatırdık
demek istediğim olay bu araba her yönden daha üstünmüş ki fiyatı yuksek bi farkı var yani alabilen cuprayı tercih etmiş alamayan pd 130 u bu kadar basit.. yani sen 35000 tl paranın 25000 ini pd130 a vermek yerine tamamını cuprada kullan sonra ugrasma,eminim ki pd130 u anlatan arkadaslarda araba alcakları zaman butceleri biraz daha yukarda olabilseydi cuprayı tercih ederlerdi,dürüst olmak lazım
![]()
bosuna yormayın kendınızı zaten alamk ıstıosada cupra yok satılık D:
kimsede yanlıs anlamasın benim arabam satılık deyil bi zmnlar satılıktı .
gökhan arkadaşına destek olmak tarzında konuşuyosun. araç alacagım zaman 30 bin lira bütçem vardı ve cupra da alabilirdim. ama ben fr aldım. güzel yorumlarını kendine sakla bence![]()
ha bu arada pd tdi makinalarla kimse bizim kadar haşır neşir deildir bence. sırf adanada 10 adet pd tdi araç var.
Ben mantık cercevesinde konusuyorum,arkadasıma destek olmama ihtiyacı yok zaten cok özel bi aracı var şahin pazarlamıyoz burda,aylardır satmaya calışıp her fırsatta dile getiren ben değilim guzel fikirlerimi bilgi sahibi olmayan arkadaslarla paylaşıyorum,kendime saklıcak olsaydım forumda takılmazdım![]()
kardesim boşver sen cupra ıbızayı burası karısıyo)) mami abiyi ara 130luk golf var suan kandır elinden al
)) 4 kapı fr kadar gideri var
)hahaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)