FArkındaysan Bizde fabrikadan cıkmıs 2 aracı karşılaştırmadık çıtırdan yüklenmiş bir ies ile standart vti arasında fark ne olur onu görmek için actım konuuyu. Kimseyi böle karsılamaz bu forum sen böyle dalınca ister istemez bu tepkiyi aldın. bu Forumunda belli baslı kuralları war kendini tanıtıcaksın ki ilk once ona göre ondan sonra güzel güzel herkes cevaplayacaktır sordugun soruları önerilerini düşüncelerini.
kardeşim seni her türlü destekliyorum seni geçebilirler ama yanından ışınlanarak gitmezler sen piston egzantirik harici yapılması gerekeni yapmışşın en önemlisi kısa dişli takmışşın başarılar
106 ile vtı bas kardeşim vtı .i. geçer 220 kadar . tabi 106 nın speckleri ne ? filtre +egzozlu+chip bi 106 vtı e 3 boy atar 200 de yakalar vtı 220 vtı geçer bunu herkez bilir zaten![]()
ARkadaşlar Denemeyi yaptık Video yok sadece denemek keyif almak için cıktık kimsede video cekecek bir telefon vs olmayınca bastık geldik.
2. vites vtec altı basarsak benim 3ün sonuna kadar yan yana sayılırız ben 4 attıgımda vti hala 3te oldugu için arayı açıyor ortalam 2 3 boy felan yedim vti dan. Ağırlıklarım vardı bagajta 45 litre tüp felan filan araba tüpte değil ama daha oncesinde tüp wardı sökmemiştim koltuk tüp vs söksem demekki vti ile yan yana yürüyebilecek duruma geleceğim asagı yukarı. ama sonuc itibariyle geçildim yani.
dönüş yolunda vti 2 kişi ben tek kişi dnedik vti ın ön kapısındaydı benim tampon o şekilde gitti ne ben geçebildim o ayırıp gidebildi. 0 400 yaptıgımızda ise 1 boy fark atıyor vti bana.
Bana Göre şu haliyle çok iyi. Şubat ayında ise
Sohc Vtec kapak
Zex Sübap yayları
Bisimoto Level 3 Egzantrik
Aem kasnak
ARp kol Saplamaları
gibi işlemleri bitirdikten sonra umuyorum ki 3 boy geçildiğim vtec i rahat olarak 2 boy geçebilrim.
Denediğimiz kişi abim gibi sevdiğim birisi. ARabasında ise Headers düz boru filtre son susturucu var.
SağoLasın kamer inşallah cok daha iyi olucak. UstaLarımın ellerine sağLık
Bladerk Erkut Abi
Aydoğdu Garaj Mustafa usta
Mapped Chare Mustafa
bence 106 bi ince gider yaparsında vtec sanmıyom ama okadar fark ta acamaz sanırım denemek görmek lazımm
ben bu kadar yürüyebilmemi bile cok güzel buluyorum. Sonucta denediğim vtec de headers filtre egzos duz boru vs felan var boş bir vtec değil yani. Ama Sohc Olduktan sonra arabaların yerleri değişecek diye tahmin ediyorum
Olabilseydim keşke güzel güzel denemeler yapardık. Ama insallah araba bittikten sonra daha güzel denemeler yapacagım.
Bu kadar vti ile gidebilmem bile beni mutlu etti o kadar agırlıgıma ragmen agırlıkları atarsam cok daha iyi olacagını düşünüyorum. Hele birde sohc yaptıktan sonra arabalar yer değiştirecektir diye düşünüyorum. ies önde Vti arkada
Ewet abi cok sagol yazmışsın daha onceden.Sohc Kapak takıcaz abi inşallah en kısa sürede. Bu aralar biraz maddi Sıkıntıdayım o yuzden takamıyorum. Erkut abi ile görüştüm Bisimoto Level 3 Egzantrik getirtiyoruz. Zex Stage 2 den vazgeçtik. İnşallah o egzantrik ile cok daha iyi değerler yakalayacagız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)