Bu arada puntodaki motor stock internalla 260 hp lere kadar sorunsuz cikabiliyor..yunanistan ve italyada 400hp ustu gorenler oldu![]()
Punto evo abarth ss
Polo gti
Bu arada puntodaki motor stock internalla 260 hp lere kadar sorunsuz cikabiliyor..yunanistan ve italyada 400hp ustu gorenler oldu![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
ben de t jet var ama ben dsg , iç dizayn ve puntonun kasa eskidiğinden dolayı polo diyorum
polo tabikide dsg cok avantaj,piyasası avantaj,verilere göre hiç zorlanmadan puntoyu gececek
+moda daha tepkili
ertuğ sendeki t jet i modla 200 civarı yap daha iyi değil mi o kadar para vereceksin...
Abarth Punto "Supersport" @ Frankfurt Motor Show - Interview with Claudio Nervi - YouTube
fena da durmuyor hani!!
Tamam italyan hoş seksi nadir v.s ama neden ştandart vw kalitesinin hızlandırılmış versiyonundan yavaş? GTI by VW iyidir.
ki TOFAŞ'ta Abarth Punto getirmiyor biliyorum? grey market gelirse GTI'dan pahalıya patlar.
Grey market degil ama komple abarth gelebilirtofasla alakali bir durum yok aslina onlar dunden hazir,is yatirimcinin eline kaliyor
![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
GTI hiçbir albenisi yok görsel olarak, dizele bi logo yapıstırıyorsun gti oluyor.
Motor ve dsg sanzıman avantajı güzel ama ben de abarth punto tercih ederdim.
Hos geleceginden hala ümidim yok.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ohaa fiat'a bak..motor konusunda aştı kendini,alfalarda da tehlkeli motorları var gerçekten ama ben olsam polo alırdım.tipi daha güzel,malesef punto 'evo' olunca imajını kaybetti ayrıca vw yüklemeye daha elverişli,en azından yaygın diyelim ve en önemliside marka imajı..
‘Ultimate Driving Machine’
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)