User Tag List

Sonuçlar: Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

Katılımcı sayısı
120. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Punto evo abarth ss

43 35.83%
  • Polo gti

77 64.17%
Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: Punto evo abarth ss-Polo gti

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg ..
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok olup da o kadar da çok değil aslında polo gti. Bir çok şehirde yok veya sayısı çok az. Mesela İç anadolunun doğusunda şu anda hiç yok. Bir tane ben kendi aracımı biliyorum. Odaklandığınız zaman büyük şehirlerde nadir olarak görebilmeniz mümkün. Ama Türkiyede ki sayısı 250 yi geçmez diye tahmin ediyorum. Çünkü toplu ilk parti geldiğinde 76 tane gelmişti. Sonra 2. parti geldi ve ardından bayiiler siparişle yavaş yavaş getirtti. Ve şu an doğuş bayiilerinden sadece birinin elinde mevcut hazırda var. Bunun dışında en yakın tarihte gelecek polo gti Ocak 15 te gelecek. Ve şu an 10 küsür tane yanlış hatırlamıyorsam toplam siparişte polo gti var. Bence değerli bir araç. O kadar da çok sayıda değil. Punto abarth'a her yönden üstünlük sağlar hiç kuşkusuz. Şanzuman her hızlanma aralığında geride bırakmaya yeter. Donanım olarak kesinlikle lüks bir araçtaki özelliklerin bir-iki ayrıntı dışında tamamı mevcut. 2. eli çok değerli ki aracı aldığımda 53.500 tl civarına aldım şu an 58.000 tl. 7. kişi istedi aracımı ve 54.000 tl teklif etti. Abarthlık bir durum göremiyorum. Bence polo gti
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok olup da o kadar da çok değil aslında polo gti. Bir çok şehirde yok veya sayısı çok az. Mesela İç anadolunun doğusunda şu anda hiç yok. Bir tane ben kendi aracımı biliyorum. Odaklandığınız zaman büyük şehirlerde nadir olarak görebilmeniz mümkün. Ama Türkiyede ki sayısı 250 yi geçmez diye tahmin ediyorum. Çünkü toplu ilk parti geldiğinde 76 tane gelmişti. Sonra 2. parti geldi ve ardından bayiiler siparişle yavaş yavaş getirtti. Ve şu an doğuş bayiilerinden sadece birinin elinde mevcut hazırda var. Bunun dışında en yakın tarihte gelecek polo gti Ocak 15 te gelecek. Ve şu an 10 küsür tane yanlış hatırlamıyorsam toplam siparişte polo gti var. Bence değerli bir araç. O kadar da çok sayıda değil.
    Üretim ötelendi
    En yakın teslim Aralıktı şubat sonuna ötelendi teslim tarihleri
    1 tanesi benim siparişim ordan biliyorum
    Rakamlarla açıklamışsınız durumu ben çıktığından bu yana var olan rakamları bilmiyordum ama son durumdan haberdardırdım
    Daha öncede onu açıklamaya çalıştım GTI 3-5 ayda bir çok sınırlı sayıda geliyor
    Biz çok gördük diyenlerin gördüklerinin birçok kısmı ünilerde veya İstanbul un belirli lokasyonlarında görüyorlar bazende hep aynı araçlar zaten

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo secerim
    Fiat italyandır
    Wv Almandır
    Almanlar daha ileride bu konuda ama italyan fiat ta iyi ama yeteri kadar degil bu aracı aldınız sıkıldınız polo nuz varsa rahat satış olur yok punto varsa satışı zor olur
    Punto nun kalitesi kötü görüyorum polo ya göre
    1.4 şaka makinaları işin aslı bu

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada araclar fiat degil isin aslinda kullanilan parcalarin neredeyse hepsi degisik..iscilik vs daha ust duzey abarth da. Yani abt-amg-opc vs gibi degil tamamen ayri bir marka olarak fiat catisi altinda diyebilirim
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene kullanıcaksam abarth 5 sene kullanıcaksam polo. Yüklemek içinse gene polo

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsg için daha cok erken diyor ve istemiyerek punto diyorum

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sevmemden , Tr'de bulunmamasından , İtalyan ve özel bir araç olmasından dolayı.Evo abarthı seçerim.Hem evo abarth gti dan daha spor geliyor bana nedense....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)