Kemal videolar nerde
keyifli bi geceydi. kemal 'in gti ın gerçekten maşallahı var ok gibi gidiyor alet..dahil olan herkese teşekkürler ..
Teşekkürler. Kız gibiydi ama ırzına geçildi
Senin vti ında kemalin gti ın da maşallahı var.
Şaka bi yana çok keyifli oldu. Sizlerle tanışmak ayrı bir keyif.
En önemlisi tatlı tatlı muhabbet edip kazasız belasız denedik. o trafiğin içinde çok iyi güzergah oldu![]()
memnun oldm tanıştığımızateşekkürler tüm araçlar güzeldi
![]()
sakin abi gelir yaknda aceleye gerek yok saat geç oldu![]()
)) ırzına gecıldı nası bı laf abı
kardes onlar hehe.. saka bı yana ewet kazasız belasız kontak kapatılmıs olması gecenın en guzel tarafı dıye dusunuorum..
konu başlığına bakıyorumda burası muhabbet bölümü gibi oldualakasız bi deneme alakasız yorumlar
neyse ilkercom yoğun ısrar nedeniyle seninkini şimdi yüklüyorum koyarım buraya
bende bu video var diğer alta doru basamadık zaten 2-3 araba çıktı bitti hemen.
ben konu açmıyorum kaanla alakalı özel bi mevzu istersen sen açabilirsin abi.
headers, filtre, orjinal egsozluydu 2-3 bin önce kapak taşlanarak yapılmış. yanındaki arkadaşı biraz kiloluydu benden 30kg kadar daha ağırdı yani.o şekilde biraz önde oluyorum.30kg fazlalık bende olduğundada hemen hemen yanyana diyelim.sağlıklı bi denememiz yok o yüzden ne desek yalan olur..kaan kardeşim zaten iyi niyetli güzel insan bidahakine egsoz sistemini yapıp eşit kilolarda bi deneme yapıcaz inş.
bu konu çok dağıldı ies tsi konusuna geri dönelim.. evet yokmu maslağa gelicek ies le denicek tsi cı?![]()
denemiştm videoları vardı onunda özgür abi konuyu dağatmayalım diye kasıyorum benim aracı benim konuda konuşsak?![]()
aracım komple stock. sadece aem v1 var ve ne yazık kı cut ı bıle uzerınde daha..164.5 pasaoglu dynı cıktısı mevcut aracın. 105 kıloluk bı arkadasımla gelmem bıraz dengelerı sasırttı tabı
4 kere falan denedık ıkı aracı da arkadasım benleyken kılo farkı 1.5bucuk boy arkada kalıorum kemalın arabaya gectıgınde 4 bıtırdıgımde fark aynı oldu bu sefer ben o kadar ondeydım yıne ama yokus yukarı bastıgımızda. yanı saglıklı denemeler deıldı aslında..
ama herseye ragmen eglencelı bı aksamdı
![]()
kaan konu bozulmasın istersen bizle alakalı yorum yapmayalım çünkü sen hiç 1.5boy öne geçemedinağır kişi bendeyken yanyana gittik dedim farkndaysan bu şekilde kapansın kırmayalım birbirimizi
![]()
ewet yokus sonu yola baglantı da 4 u bıtırmıs oluyorum.
kemal kardesım cok ıyı nıyetlı tecrubelı bı arkadasım we aracına hayran kalmamanında ımkanı yok.
vıdeolarda bı sıkıntı ollusmus sanırım makınelere guven olmuyoragır oldugum zamankı vıdeolar mevcutmus sadece hehe
)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)