User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
204 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: boxsterS vs S2bin

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edaA3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam tamam, honda'lar rakiplerinden iyi yol tutar, bu kadar. iyi forumlar, iyi geceler hepinize.
    Şayet bu sözler bana ise honda rakiplerinden iyi yol tutar diye bir iddiam olmadı hiç bir msjımdan da bu yorumu çıkaramazsınız. Sadece sikibin yolu tutmuyor kısmına katılmıyorum ve karşıt fikirlerimi söylüyorum. Buna karşılık kaza videoları koyuluyor. ONa yorum yapıyorum, rakiplerinden üstündür yorumu çıkarıyorsunuz. Bu noktada rakip kattım mı işin içine acaba ? Bence hayır..

mesajınız bana kbakmayın

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yokcanım olur mu öyle şey. ST170 farklıdır RS farklıdır. ST170 gti sınıfında 2.0 atmosferik 173 hp lik 6 vitesli bir araç. RS ise 2.0 turbo 5 vites 215 hp kilitli diferansiyelli bir araç. ST170 de inanılmaz yok tutan hızlı bir araç ama RS bambaşka tabi ki.

Ha birde yanlış anlamış olabilirim. ST170 ile Sport trend de farklı araçlar. Sport trend ler normal 2.0 motorlu trend donanım seviyesine sahip 3 kapılı moele verilen isim. ST170 ise Sports Tech. açılımına sahip.
    hatamın farkına vardım ama baya bi geç oldu. düzeltme için teşekkür ederim
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rstmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İide bir şey karşılaştırılırken diğer şartların eşit olduğunu varsayarsınız. Yane virajdan aaraçların aynı şekilde çıktığı varsayılarak sölenmiş bir sözdür o.. Ayrıca viraja gireceği süratların eşit olduğunu varsayarak geç fren ile aynı sürate düşüldüğünü varsayıyoruz.
    Ayrıca bir arkadaş demişki siz nerden kötü yol tuttuğunu çıkarıyorsunuz diyor. Ben böle bir şey çıkarmadım. 2 tane yazı koydum. O da otoriterler otorite olarak görmediler. Siz de pist sürelerinden çıkarıyorsunuz. Siz de bu pistlerdeki denemelerin yorumlarını koyun ben de size diyim ki şimdi oldu. Ama pist süresi koyarak bir şey kanıtlayamazsınız. Çünkü onun içerisindeki değişken sayısı çok fazla. Taa baştan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama siz ısrarla olaya kendi açınızdan bakıyorsunuz.
    kendi açımız nedir biz kimiz siz kimsiniz
    Japon araçlarını savunma bakanlığı fln mı kurduk buraya yoksa haberimiz yok

ben bu konu hakkındaki düşncelerimi ve sikibin yol tutar tutmaz kısmına yoırumlarımı ekliyorum. Sizin yorumunuza göre bir bakış açısı ekledim. Benim için s2000 olmuş m3 olmuş pek fark etmez . bahsi geçen araca karşı olan fikirlere göre yorumlarımı yazarım yani gelip s2k m3ten hızlıdır şöledir diye diretmem etmem
    o yüzden bana lütfen grup değil bireysel olarak yaklaşın

Rstmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi açımız nedir biz kimiz siz kimsiniz
    Japon araçlarını savunma bakanlığı fln mı kurduk buraya yoksa haberimiz yok

ben bu konu hakkındaki düşncelerimi ve sikibin yol tutar tutmaz kısmına yoırumlarımı ekliyorum. Sizin yorumunuza göre bir bakış açısı ekledim. Benim için s2000 olmuş m3 olmuş pek fark etmez . bahsi geçen araca karşı olan fikirlere göre yorumlarımı yazarım yani gelip s2k m3ten hızlıdır şöledir diye diretmem etmem
    o yüzden bana lütfen grup değil bireysel olarak yaklaşın
    Buradaki siz pist sürelerini yol tutuşa bire bir kanıt diyen bireylerin oluşturduğu gruptur

Ayrıca daha hala ben kendi fikrimi sunduğum bir mesajda ne s2000 in hakkında ne de TypeR hakkında konuştum. Sadece meraktan 2 tane türkçe test yazısı okudum ve alıntı yaptım O yüzden bunun karşısında Japon savunucusu olup olmadığınızın etkisi olamaz..

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi herkes savunduğu arabayı galip getirmek ister önemli olan bilinçli savunabilmek.. Bi taraf pist zamanı koyarken diğer taraf kaza videosu koyup sonra araba yol tutmuyor derse olmaz bu iş
    ewt kardeşim önemli olan bilinç li savunmak doğru diosun ama ben sizin çoğu zaman bilinçi savunduğunuzu görmedim yani kusura bakma şimdi bi görüntü koyulmuş nsx var hatta pist yarışı yapmışlar m3csl i gt3rs i geçmiş felan şimdi bak mustafa kardeşim zaten orda açıklama getirmiş mesala best time a bakın ordan anlarsınız vs die şimdi bu doğru kaynak olmadı yani her kaynak her bilgiye inanılmaz orda hemfikiriz ama bu arabalar pistte nasıl gidiyo şu pistlerde hangi zamanları yapıyo bize ne sadece pist zamanına göre araba karşılaştırmayalım artık lütfen ok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt kardeşim önemli olan bilinç li savunmak doğru diosun ama ben sizin çoğu zaman bilinçi savunduğunuzu görmedim yani kusura bakma şimdi bi görüntü koyulmuş nsx var hatta pist yarışı yapmışlar m3csl i gt3rs i geçmiş felan şimdi bak mustafa kardeşim zaten orda açıklama getirmiş mesala best time a bakın ordan anlarsınız vs die şimdi bu doğru kaynak olmadı yani her kaynak her bilgiye inanılmaz orda hemfikiriz ama bu arabalar pistte nasıl gidiyo şu pistlerde hangi zamanları yapıyo bize ne sadece pist zamanına göre araba karşılaştırmayalım artık lütfen ok

Mesaj için teşekkürler..

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rstmania
    Pist süreleri yol tutuşu yansıtmaz diyosun yani öyle mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rstmania
    Pist süreleri yol tutuşu yansıtmaz diyosun yani öyle mi?

Pist süreleri içinde yol tutuşun da olduğu değişkenlerin hepsinin birleşimidir diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buradaki siz pist sürelerini yol tutuşa bire bir kanıt diyen bireylerin oluşturduğu gruptur

süre kafaya göre yada taraflı biçimde tutulan birşey değildir tahminimce değil mi ? aynı piste ferraride porsche de çıkarıyorlar.. Sonuçta bir araca kasıt , bir araca torpil söz konusu değil dimi ?
    Yol tutuş için ne tür kıstaslar gerekir. Kuka geyik testlerimi , slalomda yenilen g kuvvetlerimi nedir yani size göre yol tutma kıstası ?

Bana göre pist süreleri eşit yol koşullarında yapıldığında yol tutuş hakkında önemli bir fikir verir. Neden ?
    -Güçleri hemen hemen denk araçlar karşılaştırılmakta,
    -Ağırlık farkları atla deve olmayan düzeyde
    -Aktarmalar, yürüyenler vs semi-sport düzeyde(en azından bu sınıf için)
    vs vs .

Pist süresinin(sürelerinin) farklı olmasına göre ve pist karakterine göre (bol düzlüklü , bol dönemeçli vs.) size bir fikir vermez mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben anlatamıyorum sanırsam. Fikir vermek ayrı bir şeydir kanıt olmak ayrı bişeydir haksız mıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben anlatamıyorum sanırsam. Fikir vermek ayrı bir şeydir kanıt olmak ayrı bişeydir haksız mıyım?
    Işte kanıtlama kıstası nedir ? Aracın üretim yeri midir yoksa ...
    daha açık sorabileceğim şekil yok sanırım

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi ki birebir yol tutuşa karar veren tek değişken değil pist süreleri. fakat bir arcın pist süreleri aracın hızının direk göstergesidir.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben son olarak diyorum ki bu siteyi japonyadan emekli usta chan cun kurdu dıorum sna diorum görkem ahahahahaha kapatın burayı tamam

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki o zaman beyler. Yol tutuş nedir. Herkez neye göre yol tutuş diyo. Bir viraja ideal izden kopmadan maksimum girilen hızmıdır. Rijitlikmidir. Ani iz değişikliklerine tepkisimidir. Limite gelip kopulduğunda toparlamamıdır (handling). Yoksa kombine virajlardaki tepkisimidir. Felan filan yada ekleyeceğiniz. Herkez yol tutuştan ne anladığını buraya yazarsa çok daha iyi olucak. Yoksa ortada bi acaiplik var. Misal Evo9, MCS, S2K bunların hangisi size göre daha iyi yol tutar. Benim tercihim MCS olur ama Evo9 daha iyi yol tutar benim görüşüm
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam güzel söylüyosun sana s2000 pistte m5'i geçebilir dediklerinde ne dedin pist zamanlarına bakın hangi pistte s2000 m5'i geçmiş demedin mi?Demekki M5'in yol tutuşunun s2000 den iyi olduğunu kanıtlamak için pist zamanlarını örnek gösteriyosun buda aynı hesap biri gelip sana o araba yol tutmuyor derse pist zamanlarını göstericeksin rakipleri ile olan arasındaki farkı göstericesin bukadar basit yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim tercihim MCS olur ama Evo9 daha iyi yol tutar benim görüşüm
    sti hepsini geçer

lotus elise mi desem acaba

heh şimdi yandınız. 106gti sene 1997.. teknoloji fenalarda.. lotus motus alayını geçti viraj kabiliyetinde.. var mı daha iyi yol tutan alman

pes. nokta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Işte kanıtlama kıstası nedir ? Aracın üretim yeri midir yoksa ...
    daha açık sorabileceğim şekil yok sanırım

Aracın üretim yeri olup olmadığını biraz araştırırsan aynı forum bölümünün bir konusunda cevabını bulabilirsin. Ben aktif olarak 1 adet uzak doğu 1 adet fransız 1 adette alman aracı kullanan biriyim . (bu da cevap olur sanırım)

Daha önceki mesajlarımı da okuduğunuz zaman sizden otoriterlerin yorumlarını beklediğimizi görürsünüz. Yada kendi kullanımlarınızdan çıkan sonuçları.(Tabi bu da kesinlikle bir kanıt değildir ama en azından fikirdir) Ama süre değil. Çünkü bu 0-400gibi bir şey değil sürelerle cevap verilebilsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pist süreleri içinde yol tutuşun da olduğu değişkenlerin hepsinin birleşimidir diyorum.
    Peki nasıl karar vericeksin bir arabanın diğerinden iyi yol tutuğuna?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam güzel söylüyosun sana s2000 pistte m5'i geçebilir dediklerinde ne dedin pist zamanlarına bakın hangi pistte s2000 m5'i geçmiş demedin mi?Demekki M5'in yol tutuşunun s2000 den iyi olduğunu kanıtlamak için pist zamanlarını örnek gösteriyosun buda aynı hesap biri gelip sana o araba yol tutmuyor derse pist zamanlarını göstericeksin rakipleri ile olan arasındaki farkı göstericesin bukadar basit yani.
    ordaki konuda yazılanlar pistte s2000 m5 i geçiyo yönündeydi bende madem öyle ona cevap olaraktan bari geçiyo çıkartın gösterin dedim kardeşim ben demedim cevap verdim söleyenler arkasında dursun madem geçiyo pistte göstersin dedim kimse bişi gösteremedi hea ben pist zamanına bakmam kardeşim işim olmaz s2000 le m5 ide karşılaştırmam bile zaten..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)