hersey karısık boşver sen
alcam havanı dur![]()
hersey karısık boşver sen
alcam havanı dur![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Su her zaman her kosulda mesajlarına anlam veremiyorum.
Top speed ne oluyor? 330 alıyor mu? O zaman her zaman her türlü olmuyor bu is...
Manuel 330 icin bu is daha da kolay![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ahha dimi piste ciksinlar mesela ? her kosul ayaginda![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
330un otomatiği düzünden daha mı iyi gidiyo :S anlamadım bu işi, herneyse ben otomatiği daha yavaş diye bilirdim, otomatik de düz de geçilmiştir zaten arkadaşlarımın type-R ları tarafından.. Buarada bi yerde de topspeed fln okudum, hedırsı bile olmayan, sadece boru+supersprint oval egzos (hks, dc falan diil yani) bi de boktan pipercross filtre ile 260 gördük.. Son sürati kaç 330un bilemiyorum da 270 olıcak hali yoktur heralde
Onur
14' f30 316
capon capon capon
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
ugurcum yorma bunyenı benceebmw abi dunya devi :P
sorma fatih bıkkınlık geldi artık
gürsel'im böyle bu işler... bmw yani boru değil dimi
Walla ben artık forumda bu tür mesajlar görmekten sıkıldım... Bilgisi olmayan arkadaşlar yapsa bunu tamam bilmiyor, bilgilendirelim, yardımcı olalım dicem ama bilgili arkadaşların bunu yapması bende artık bir art niyet aramama neden oluyor... Yeter yaw...
BMW getirin abicim, STOCK CTR'A rakip STOCK 2.000CC BMW getirin... 1.6'ya rakip 1.6 BMW getirin... KATEGORİ dahilinde araç getirin...
Ama pardon Honda'nın laneti bu dimi, hep 2-3 kategori üstüyle başa çıkmak zorunda![]()
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
1.6 vtec 2 ler bile 3.20 leri geçiyo abi ne yapsınlar
![]()
guluorum acaip..
uğur tamam headrs olsun tayyarda ama 230 a kadar yuruyek bu sefer yani hem tayayrı 225 hp yapcaz hemde bellı bı yere kadar olcak hiç adıl deıl gibime geldı![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)