User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
234 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Civic HB 1.8 - Vti 1.6 kapışırsa?

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuk_acar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu artık kapanır inşlh. valla artık bişi sormaya da paylaşmayada korkar oldum...
    e abi seninde açtığın her konu da kavga çıkıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte en free adamım yaa tuğrul bi daha senin vti ın peşine gelmem abi ben gören olur fln sonra fanatiklikler diz boyu sorun bende mi valla anlamadım aslında senle doncektı sohbet burda ama sen kactın

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık bursadan transit geçerim.
    valla s.ktıb.ktan ıkı deneme yapıp keyıf alalım dedık ve konu bu kadar uzadıysa en ıyısi dediğin gibi bursadan transit geçmen olur, mumkunse öyle yap ılkercım

1000 kere otobana cıktık 5000 kere deneme yaptık , içtik çayımızı ettık sohbetımızı ugurladık başka şehirlerden gelen arkadaşlarımızı ve hiç bi zaman konu burada oldugu gibi yüzyüze ıken başka forumda ıken başka olmadı , cıvıc 1.8 hb zaten kaale alınacak bır araç değil de neyse..........

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen keyfini bozmana gerek yok ufuk. akşam merter mc donalds a da gittim biliyorsun. 20 araba birden çıktılar hiç biri bu şekilde ifadelerle atar yapmadı. muhabbet farklı.

Benim kızdığım konu muhabbetine gitmişim bursaya. özellikle de demişim arabam ağır. yük var.

Vti ile dene tamam eywallah demişim. Vtec2 ile dene eywallah.

sonra gel buraya yaz debriyajı vtec2 yi zor geçti. vti basmadı bilmemne.

Ben bastım mı peki? 220 ye kadar bassak o vtec2 ler kaç boy daha yiyecekti acaba?
    yok vtec2 stockmuş. düz boru eksoz olan araba ne zaman stock oldu?

Bunlar çoluk çocuk muhabbeti. Bu seviyeye inmeyelim beyler gerek yok.
    Bu tarzda yazmak istemezdim ama malesef.

seninle buluşuruz hafta içi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla s.ktıb.ktan ıkı deneme yapıp keyıf alalım dedık ve konu bu kadar uzadıysa en ıyısi dediğin gibi bursadan transit geçmen olur, mumkunse öyle yap ılkercım

1000 kere otobana cıktık 5000 kere deneme yaptık , içtik çayımızı ettık sohbetımızı ugurladık başka şehirlerden gelen arkadaşlarımızı ve hiç bi zaman konu burada oldugu gibi yüzyüze ıken başka forumda ıken başka olmadı , cıvıc 1.8 hb zaten kaale alınacak bır araç değil de neyse..........
    mümkünse almayın kale vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    headers bıle olmayan arabayı yüklü yaptınya ne dıyeyım vtec2 nın kat bıle üzerinde , kat tan sonra 51 boru ve son susturucu 25hp verıyor haklısın

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte en free adamım yaa tuğrul bi daha senin vti ın peşine gelmem abi ben gören olur fln sonra fanatiklikler diz boyu sorun bende mi valla anlamadım aslında senle doncektı sohbet burda ama sen kactın
    burdayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam yusuf 1.8 yürümüyor haklısın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen yürümüyor bende onu diyorum işte

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam satıp jazz alayım enazından az yakar derim.

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vazgeçtim....
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı ile belirttiğim konuda emin misin?

konuyu biraz okusan zaten konuyu açan kişi vti ile arasında 2 boy olduğunu yazdı. daha önce bende denedim.

vti 1.8 hb den 150 veya 200 kilo hafif artık hesaplarsınız.

20 nm tork fazlası olan ve bir de vites fazlası olan bir araba hesap et. Ama yürümüyor tabii artık jazz alıcam bi tane daha

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ............
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eminim en fazla 1 boy olur.

bu konuya defalarca yazdım. Bu araçlar ne öyle vti dan çok geride kalır ne de filtre eksoz tarzı çıtır modlamalarla vti a fark atması mümkün değil.

ne yaparsan yap vti a fark atamazsın. sağlıklı bi denemede fark da yemezsin.

O akşam aracımda bavullarım vardı ve ertesi gün filtre tıkandı araç çalışmadı.

Yani ben seni veya başkasını geçicem diye çıkmadım otobana. dolayısı ile hırs durumu yok.

Aynı şeyi defalarca yazdım kusura bakmayın artık yazmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu biraz okusan zaten konuyu açan kişi vti ile arasında 2 boy olduğunu yazdı. daha önce bende denedim.

vti 1.8 hb den 150 veya 200 kilo hafif artık hesaplarsınız.

20 nm tork fazlası olan ve bir de vites fazlası olan bir araba hesap et. Ama yürümüyor tabii artık jazz alıcam bi tane daha
    şimdi burada nenemın sakalları olsa dedem olurdu muhabbetı yapmaya lüzum yok

yok vtı dan agırmış yok torku fazlaymış falan , senın aracın şu anda bulundugu kg kaç ise 140 hp yı o şekilde veren bır arac

vtı da bulundugu kg de o 160 hp yı veren bır arac

hondanın 2007 yılından sonra ürettiği araclarda performans aramak bı kere resmen cehalet

işte şunu göz önünde bulundurun neden stock ep3 typer ıle fn2 typer denemesınde galıp ep3 oluyor , hp aynı değil mi??

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohooo konu nerelere gelmiş
    ilker abi saolsun pazar akşamı merter mc e geldi ufaktan bi muhabbet yaptık konuştuk. saolsun tşk ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlaşıldı konunun tek nedeni honda nın yeni araclarında artık elektronık , bilgisayarlı teknolojik sistemler kullanması. yani gaz teli ni kablosuz yapmış olmasından kaynaklı...

bunun burda 1.8 de arabamı vs gibi kırıcı konusmak yerine (ki konu basında bizde dedik zaten vti ile yürüyememesinin nedeni gaz kelebeği vs vs die) acıklayıcı bi şekilde genel olarak bu durumdan dolayı telli gaz kelebekli araclardan daha hantal kalır deseniz (kimse arabasına kötü densin istemez...) daha uygun olurdu.. ki biz zaten bunu konu basında yazmıştık..

yusuf abi sende vtec2 varken (ki bende de vardı seni takip ederdim ... emre yi vs) vtec2 de arabamı yürümez yürümüyor... bi kafa cıkarıyor sonra kalıyor vs gibi yorumlara nasıl parlıyordun ki okdr emek verdin aracın jantından emmesine ecusundan baskı balatasına vs herseyıne gırdın... e noldu 140lık tsı la yurudugunu gorduk..

olayı hırslandırmaya yada kımse kımsenın stock bındıgı aracı hor görüp (kişisel bir iticilik yasandıysa ortamınızda aranızda o konu kişisel kalmalıydı bence...) bana zorla aracı bosaltıp sokturup vti ile aynı agırlıga getırıp bide bisiklet teli gectirmeyin (şaka tabi benzine para anca cıkıo )

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlaşıldı konunun tek nedeni honda nın yeni araclarında artık elektronık , bilgisayarlı teknolojik sistemler kullanması. yani gaz teli ni kablosuz yapmış olmasından kaynaklı...

bunun burda 1.8 de arabamı vs gibi kırıcı konusmak yerine (ki konu basında bizde dedik zaten vti ile yürüyememesinin nedeni gaz kelebeği vs vs die) acıklayıcı bi şekilde genel olarak bu durumdan dolayı telli gaz kelebekli araclardan daha hantal kalır deseniz (kimse arabasına kötü densin istemez...) daha uygun olurdu.. ki biz zaten bunu konu basında yazmıştık..

yusuf abi sende vtec2 varken (ki bende de vardı seni takip ederdim ... emre yi vs) vtec2 de arabamı yürümez yürümüyor... bi kafa cıkarıyor sonra kalıyor vs gibi yorumlara nasıl parlıyordun ki okdr emek verdin aracın jantından emmesine ecusundan baskı balatasına vs herseyıne gırdın... e noldu 140lık tsı la yurudugunu gorduk..

olayı hırslandırmaya yada kımse kımsenın stock bındıgı aracı hor görüp (kişisel bir iticilik yasandıysa ortamınızda aranızda o konu kişisel kalmalıydı bence...) bana zorla aracı bosaltıp sokturup vti ile aynı agırlıga getırıp bide bisiklet teli gectirmeyin (şaka tabi benzine para anca cıkıo )
    kardeşim son yazdığına koptum cidden öyle birşey yaparsan dellenip, söz ilk fırsatta çıkalım deneyelim. daha önce ilker abiyle çıkmıştık zaten sıkıntı olmaz aramızda..

herneyse işin şakası bir yana da bu konu nerelere gelmiş cidden.. bursada ki arkadaşlar gerginlik yaşamayın cidden yalnış anlıyorsunuz birbirinizi, yazışma dilinde insanlar atarlanmak için değil cidden bazen kendini ifade edemediğinden böyle pürüzler yaşanıyor. İlker abiyle buluştuugumuzda ug 206 ile denemeye gitmiştim gel kardeşim deneyelim zaten geçersin biliyorum acbaa ne kadar fark olur kelimesini kullandığına birebir şahidim ki denedikte zaten yani söyledğinizin aksini idda etmiyor kendisi..

bir araya gelmiş muhabbet etmiş denemişssiniz belirli bir hukukunuz olmuş taraflar arasında boşver dostluk kalmış olsun metal parçaları yüzünden kırmaya gerek yok kimsenin kimseyi.. ( her iki taraf için de söylüyorum)

sana ne oluyor nerden çıktın bu konuya diye dusunursenız de: ilker abi arabasıyla sanırım ilk denediği vti benim o yüzden niyetini biliyorum diye yazmak istedim..

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8 ler piyasaya çıktığında bi internet sitesinde videolu tesi vardı vtı la

0 400 de vtı biraz önde oluyodu pistte 1.8 type s 140 lık önde oluyodu

140 lık civic de hafife alınacak rakip değil
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)