1260 kg dur fk2 ler
Tesisat varsa 1300 kg olmustur artı sofor dersek duruma göre 1400 kg yu bulur.
Hafif değil malesef fk2 ler...
1260 kg dur fk2 ler
Tesisat varsa 1300 kg olmustur artı sofor dersek duruma göre 1400 kg yu bulur.
Hafif değil malesef fk2 ler...
Trafikte zaten her araba her arabaya şaka yapabilir.
Vti ile yürüyor demedim karışıklık olmasın. Hatta en üstte vti direk 2 boy açar yazdım.
Konuya zıplayan bi kaç kişi vti asar keser kilometre açar vs yazdı. Bende mümkün olmadığını hatta koltukları söksen yakın giderler yazdım.
konuya video da ekledik specleri yukarda yazılı vti ile olan denemelerim var. ki orada arabada sistem var + olarak benzin biraz kötü.
yine yazıyorum civic hb öyle uçak değil. ama eşşek arabası da değil.
konu karman çorman olmuş sanırım yine. ilker abinin söylemek istediği hondaları ağırlığın cidden diğer araçlara göre daha etkilediği sanırım. o gece ki denemelerimizde 206 ile denemek için buluşmuştuk aslına bakılırsa. arada ilker abiyle de denedik zevkine ki yol şartları vs uygun değildi. yani uzun bir deneme yapma fırsatımız yoktu açıkçası. ki ağırlık faktörünün 206 ile olan denememde de ne kadar etkili olduğuna ilker abi de birebir şahit oldu ki böyle bir yorum getirmiş. kilo olarak ciddi bi hafifletilmeye gidilse 1.8 in çok güzel yürüyeceği kanısındayım bende.
ilker abi sıkıntı yok istediğin takdirde bir tane daha vti bulsak aslında üç araç daha müsait biyerde daha uygun bir saatte uzun uzun deneyebiliriz böylelikle hem benim araçla farklı bir vti arasında fark var mı görmüş oluruz hemde arabanın uzunda ne yapacağını görmüş oluruz stres yapmasın kimse biz o akşam muhabbetimizi ettik güldük eğlendik bolbol..![]()
fabrika verileri en baz donanıma göre olabilir. burdakiler en dolu versiyon sayılır.
http://www.zeperfs.com/en/duel1453-3138.htm
burda depo %90 dolu 75 kilo sürücü ile 1392 kilo yazmış. muhtemelen cam tavanlı model olabilir.
alta yazdığı rakamlar da benim gözlemlediklerime yakın. ben düz yolda GPS ile 205 210 civarı yaptım.
abi o akşam zaten ağırlığın ne kadar fark ettiğini gördük o yüzden içini rahat tut sen.. 2buçuk 3 boy yediğim arabayı ağırlıklar yolcu ağırlık eşitlemesine gdildiğinde geçiyordum biliyorsun..o yüzden öyle bir organizasyon yapabilirsek hem de tekrardan görüşmüş oluruz.
![]()
ya konu acayip uçmuş =) bazıları tutarsız yada ön yargılı konuşmuş.
civic 1.8 140 hp 176tork var ama 225*45*17 jant lastık var ve gaz kelebeği elektronik.
vti ise 1.6 160hp 195*55*15 jant lastık var aracta. ve en onemlısı de gaz kelebegı TELLİ.
ep3 ve fn2 kapışmasında bile gaz kelebeği telli olan ile elektronik olanın arasında ne kadar fark olduğu biliniyorken... 20hp fazla bir aracın ustelık gaz kelebegı tellı ıken fk2 için yapılan yorumları tutarsız yapanlar ıcın şüphe duymaya basladım. burda zaten muhabbetıne bı konu var. idda vs yok =)
1.8 civic de gaz kelebeği tepkisini hızlandırmak için sprint booster takıp jant lastık ebadını 205*50*17 ye ceksek 20hp (aşa yukarı) yüklesek de denesek bakalım bırde ne olur. (yani en azından peşinden kalkar peşinden yürür) (ağırlık farkı var) onu da dengelesekhobaa iç çorba oldu
![]()
organizasyon yapalım o zaman
Ben birde katkılar ne kadar etkiliyor onu görmek istiyorum
En son alıcam kendime bi driftbox tarzı bişeyler.
ufuk bidefa yazdıklarınla vti geçmen yine zor. arada 200 kg ye yakın ağırlık farkı var.
bu arabada yapılacak en kötü hareket belkide lastikleri inceltmek olur.
Hondanın belki en iyi yol tutan binek aracını rezil edersin. advan jant takıp hafifletsen eywallah.
sprintboosterlar gaz tepkisini öyle çok artırcağını sanmam. sen gaza %50 basarken boobter %100 basıyor farkı o.
ağırlık içinde yapabileceklerin belli.
arka koltuklar. hatta sağ koltuk. stepne arka panzot ve bagaj bölme zımbırtıları.
hafif jant. eğer çok istersen hava yastıkları sökülür. 8 tane var
jantlar 11 kg. 6 şar kilodan 24 kilo kara geçersin.
koltuklar 40 50 kg olsa.
stepne ve üstündekiler 8 10 kilo.
Kendinde 10 kilo versen 100 kiloyu rahat geçersin.
Zıplayanlara binaen yazdığınız bu postda , görüşünüzü tecrübenizi vs. nizi aktardınız saygı ile karşıladık , gördük(ben öyle yaptım).Asar keser km. açar durumunun mümkün olmadığını düşündüğünüzüde , saygıyla karşıladım ancak katılmadım hala da iddia ediyorum boylarboyu yersiniz.
Fakat konuya zıplayanlar kelimesinde (konu sahibi hariç) ilk mesaj ile kendinizle çelişiyorsunuz.
PSN:dohcvtec99
valla sen önce bi temiz bakımlı gücü yerinde bir integra geç.ondan sonra vti için çalışırsın biraz daha.herşey kg/hp oranı değil şanzımanı var,aktarma kayıpları var,esneklik var.varda var yani...
komançero garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)