Tamam ben telefonu çaldırıp kapatıcam birazdan sonu 43 12 akşama ararım. şu an müsait değilim. akşam yola çıkmadan irtibata geçeriz.
Printable View
Tamam ben telefonu çaldırıp kapatıcam birazdan sonu 43 12 akşama ararım. şu an müsait değilim. akşam yola çıkmadan irtibata geçeriz.
Başka araçlar vardır belki :D Yoksa fatmagül olmasın benim araba :P
ilker abi senle biz denesek ya bi gün
benim araç i-shift belki yaptığım modlardan sora manuel e karşı tutunabilirim
görmüş oluruz
eğer az vites değiştirdiğimiz bi deneme olursa geçersin de onun dışında fazla bişey diyemem.
senin yaptığın modlamalar ne kadar sana kazanç sağladı. gözlemlerin nedir.
cut out güç kattımı sence.
üst devirlerde bariz canlanma oldu diyebilirim
Aracın devir çevirmesi bile değişti
alt devirler cut out açıkken kötü ama cut out u kapatabildiğim için sıkıntı olmuyor.
Filtre kitim kirli şuan onuda bi temizletmem lazım
ancak alt devirlerin cansızlığı bizim araçlarda zaten var filtre taktıktan sonra bile alt devirler sıkıntılıydı.
Yinede toplam yaptığım işlemlerden sora 150 hp anca olmuştur.
Peki cutout kapalı iken alt devirler daha iyi olması gerekmiyormu. geri basınç artması sebebi ile.
Bizim araçlarda aslında alt devir ve tork diğer hondalara göre daha iyi. dyno kağıtlarını incelersen tork çizgisi 1500 2000 den itibaren bayağı iyi. tabii yine 6 . viteste 2000 devirde basmaya kalkarsan fazla esnek değil.
cut-out kapalıyken alt devirler iyi sıkıntı yok ama ne kadar iyi tartışılır orjinal iken de iyi değildi bana göre
na motorlarda tork eksiği zaten belli bizim araçlarımız da alt devirileri seven araçlar değil
ne varsa üst devirlerde var
benim fikrim bu yönde en azından 3 ay kadar golf tsi kullanma şansım oldu ondan inip kendi aracıma bindiğimde alt devirlerdeki farkı anlıyorsunuz :)
Bana ies den sonra alt devirler iyi geldi. mazen özellikle 4 te alt devirde kastırıyorum turbo dizellerin torkla gitmesi gibi geliyor :D
Tsi 140 lık ise tabii bizimkilerin alt devri zayıf kalır. Üst devirler kurtarıyor li gazlayan adam zatyen alt devirle fazla uğraşmaz.
cutout ucuza oluyorsa yaptırmak lazım. Birde bizimkilerin eksoz sistemi nasıl. tek kazan 2 ye mi bölünüyor. altı kapalı olduğu için göremedim ben susturucu filan. Uygun cutout vardır herhalde.
rolling yapıldı.sonuç : :)
evet evet sonuclar noldu:D
abi geldiğin için tşk.ler güzel birgün arabanda çok güzel allah tekerini düz bastırsın
E0041 noldu anlatın bizde bilelim :/ masonmusunuz ne bu gizlilik:D
denon geldimi. ilker abi ve cnzdmr dan baska kımler vardı? yada varmıydı. kım kımle naptı noldu? merak ettim
evet beyler bekliyoruz sonuçları merakla:)
Herkese teşekkürler.
Akşam güzeldi.
Denemeler yapıldı. fakat ben bi kaç arabayla denedim.
VBenim araç uzun yola çıkmış olmam dolayısı ile yarım depo benzin + 2 kişi ve ses sistemi vs vardı.
2 tane Vtec 2 ile denedik onda 3 vitesden sonra ayırabildim 180 de bıraktım zaten.
Vti ile denememizde ilginç olarak ilk basışta direk vti öne çıkmadı. 3 vitesin sonlarına doğru vti ayırdı.
Bizim arabalarla ilgili karamsarlığım azaldı. yükten kurtulup 3 5 bişeyler yapılsa stock Vti rahat geçilir.
Akşam okanın crx i de gördük çok sağlam maaşallah
Allah hepinizi kazadan beladan korusun.
bizim videoda da bişey gözükmüyor
denon un vtec2 gibi yüklü bi vtec2 varmıydı stockmuydu vtec2ler. (bos arac dıl vtec2 :D )
bu arada bizim aracları hor görenlerin boğazına dizildik sanki:D
birind3e düz boru ve eksoz vardı sanırım diğerini bilmiyorum.
zır stock vti ile denedim birde.
yusufun vtec2 olsa geçerdi.
senin aracı bir sök dene bi gün :D
waow... ozmn yusuf un vtec2 vti ile kafa kafaya fln gıdıyor. hmm.. gercı golf 140tsı ile video su vardı bırbırlerıne yakın gıdıyorlardı...
walla stock vs stock civic hb alması lazım ama denemeden bilinmez. ayrıca bu araçlarda çipli olmadığı pek anlaşılmıyor. kime sorsan arabam stock abi diyor zaten :D
fk2 nere vti nere ya...
Not: Eski fk2 sahibiyim
2 boy fark var aralarında :D
Tek deneme değil defalarca farklı kişiler denedi artık.
milletin inanamaması daha cok hosuma gıdıyo benım:D
ya fk2 de manuel ı yoktu yada yuklu bır vti ile kapıstıkı guvenı yıtıp gıtmıs...
yalan dıl bende kalkmadan once cok tedırgındım:D nyse..
bende bir tane az birşey görünen video var stock vti ile denediğin onu yüklerim birazdan tekrardan teşekkürler güzel bir gün oldu
sonuc sasırtıcı olmus 1.8 in okadar gidecegini tahmin etmiyordum iesle sonuc ne olur acaba
vtec 2 ile denedik.
Bu muhabbetler boş muhabbetler.
çarşı karışmış.... ya depo temızlıgı fıltre ve kelebek temızlıgı vs bende yapıcam ne olur ne olmaz yakıt sarfıyatı ıcın bıle olsa... ***** benzın oldu 4.61 ve 5 tl yı cok rahat gorecek kesın
ilker bugün vti la denedim.
özelliklerini bilmiyorum.ama 180 e kadar boy boy ayırırdı beni :) 2 de kafa cıkardım 3 e atınca uzama moduna girdi devrini alınca.
senin aracın benimkini zorlanmadan geçmesi lazım mantıken.
bana ayar şart cont basınc asırı düşük olunca öyle oluyor dizel gibi gidip gidip sönüyor araba :)
1.6 FD6 ile deneyen varmı acaba 1.8hb'ci arkadaşların ??
Benim de videom da görüldüğü üzere çeşitli denemelerde 2 boydan 4 boya kadar saplanmışlığım var :D
Yalnız aracımın benzin filtresi tıkalıydı denemin ertesi günü çalışmadı araba :D
Benim kimseyi geçme veya geçilmeme gibi derdim yok. sadece çok kesin olarak konuşanlar var onlara kıl oluyorum.
FD6 ile birebir rolling veya drag yapmadım. ama trafikte bi kaç FD6 ile kafa kafaya gelme durumu oldu. çok rahat kopmuştum. tabii bunlar ne kadar dikkate alınmalı ayrı konu.
Denemk isteyen olursa FD6 ile bence sorun yok.
aynen ,millet almış başını bi ego gidiyor.benim arabayı boy boy geçiceği zaten belliydi,bunu görerek yanına geldim 2 50 dedik sıktık :D specleri öğreneyim.benim arac 139 hp filan.
maalesef 5800-6000rpm, -0.3-0.2 bar stok basınc var ve 1.4 araç yani sen anlarsın beni,nerdeyse atmosferik yürüyor araba .