bi buluşma ayarlansa aslında ilker abi siz ve arkadaşınızı vti si de gelse orada aynı ancak çeşitli araçlarla denense güzel bir sonuç çıkabilir ortaya diye düşünmekteyim. tebrik ederim güzel sonuç yakaalamışsınız..
Printable View
sağol k.kaan . aslında birde 140hp lık tsı bi golf yada bravo bulabılsem. bıde onunla denemeyı cok ıstıyorum.
valla ilker abiye bikac kez dedım olur dedı oda. havalar bıraz guzellessın (yollar kaygan olmasın) bulusalım.
tabi cnm güvenlik herşeyden önemli. biz ilker abiyle daha önce bir araya geldik sorunsuz sıkıntısız bi akşam oldu keyifliydi.. tekrarlanmasında fayda var bir araya gelip eğlenir sohbetimizi eder merak gideririz :)
Kimsenin can güvenliği tehliye girmeyip huzuru kaçmayacaksa ben her zaman varım yeter ki ağız tadı kaçacak durumlar olmasın. Geçmek geçilmek önemli değil.
Ama her zaman honda kazanır :P
Tamam ben telefonu çaldırıp kapatıcam birazdan sonu 43 12 akşama ararım. şu an müsait değilim. akşam yola çıkmadan irtibata geçeriz.
Başka araçlar vardır belki :D Yoksa fatmagül olmasın benim araba :P
ilker abi senle biz denesek ya bi gün
benim araç i-shift belki yaptığım modlardan sora manuel e karşı tutunabilirim
görmüş oluruz
eğer az vites değiştirdiğimiz bi deneme olursa geçersin de onun dışında fazla bişey diyemem.
senin yaptığın modlamalar ne kadar sana kazanç sağladı. gözlemlerin nedir.
cut out güç kattımı sence.
üst devirlerde bariz canlanma oldu diyebilirim
Aracın devir çevirmesi bile değişti
alt devirler cut out açıkken kötü ama cut out u kapatabildiğim için sıkıntı olmuyor.
Filtre kitim kirli şuan onuda bi temizletmem lazım
ancak alt devirlerin cansızlığı bizim araçlarda zaten var filtre taktıktan sonra bile alt devirler sıkıntılıydı.
Yinede toplam yaptığım işlemlerden sora 150 hp anca olmuştur.
Peki cutout kapalı iken alt devirler daha iyi olması gerekmiyormu. geri basınç artması sebebi ile.
Bizim araçlarda aslında alt devir ve tork diğer hondalara göre daha iyi. dyno kağıtlarını incelersen tork çizgisi 1500 2000 den itibaren bayağı iyi. tabii yine 6 . viteste 2000 devirde basmaya kalkarsan fazla esnek değil.
cut-out kapalıyken alt devirler iyi sıkıntı yok ama ne kadar iyi tartışılır orjinal iken de iyi değildi bana göre
na motorlarda tork eksiği zaten belli bizim araçlarımız da alt devirileri seven araçlar değil
ne varsa üst devirlerde var
benim fikrim bu yönde en azından 3 ay kadar golf tsi kullanma şansım oldu ondan inip kendi aracıma bindiğimde alt devirlerdeki farkı anlıyorsunuz :)
Bana ies den sonra alt devirler iyi geldi. mazen özellikle 4 te alt devirde kastırıyorum turbo dizellerin torkla gitmesi gibi geliyor :D
Tsi 140 lık ise tabii bizimkilerin alt devri zayıf kalır. Üst devirler kurtarıyor li gazlayan adam zatyen alt devirle fazla uğraşmaz.
cutout ucuza oluyorsa yaptırmak lazım. Birde bizimkilerin eksoz sistemi nasıl. tek kazan 2 ye mi bölünüyor. altı kapalı olduğu için göremedim ben susturucu filan. Uygun cutout vardır herhalde.
rolling yapıldı.sonuç : :)
evet evet sonuclar noldu:D
abi geldiğin için tşk.ler güzel birgün arabanda çok güzel allah tekerini düz bastırsın
E0041 noldu anlatın bizde bilelim :/ masonmusunuz ne bu gizlilik:D
denon geldimi. ilker abi ve cnzdmr dan baska kımler vardı? yada varmıydı. kım kımle naptı noldu? merak ettim