abi vti ında el freni çekili kalmış farketmemiş :D
Printable View
Bu muhabbetler boş muhabbetler.
çarşı karışmış.... ya depo temızlıgı fıltre ve kelebek temızlıgı vs bende yapıcam ne olur ne olmaz yakıt sarfıyatı ıcın bıle olsa... ***** benzın oldu 4.61 ve 5 tl yı cok rahat gorecek kesın
ilker bugün vti la denedim.
özelliklerini bilmiyorum.ama 180 e kadar boy boy ayırırdı beni :) 2 de kafa cıkardım 3 e atınca uzama moduna girdi devrini alınca.
senin aracın benimkini zorlanmadan geçmesi lazım mantıken.
bana ayar şart cont basınc asırı düşük olunca öyle oluyor dizel gibi gidip gidip sönüyor araba :)
1.6 FD6 ile deneyen varmı acaba 1.8hb'ci arkadaşların ??
Benim de videom da görüldüğü üzere çeşitli denemelerde 2 boydan 4 boya kadar saplanmışlığım var :D
Yalnız aracımın benzin filtresi tıkalıydı denemin ertesi günü çalışmadı araba :D
Benim kimseyi geçme veya geçilmeme gibi derdim yok. sadece çok kesin olarak konuşanlar var onlara kıl oluyorum.
FD6 ile birebir rolling veya drag yapmadım. ama trafikte bi kaç FD6 ile kafa kafaya gelme durumu oldu. çok rahat kopmuştum. tabii bunlar ne kadar dikkate alınmalı ayrı konu.
Denemk isteyen olursa FD6 ile bence sorun yok.
aynen ,millet almış başını bi ego gidiyor.benim arabayı boy boy geçiceği zaten belliydi,bunu görerek yanına geldim 2 50 dedik sıktık :D specleri öğreneyim.benim arac 139 hp filan.
maalesef 5800-6000rpm, -0.3-0.2 bar stok basınc var ve 1.4 araç yani sen anlarsın beni,nerdeyse atmosferik yürüyor araba .
Senin araç çift besleme değilmi? süpercharger+turbo charger
eğer öyleyse ciddi bir sıkıntı olması lazım.
Ne olursa olsun eğer aracın altı vites ise vti çok açmaması lazım. Eğer bahsettiğin boylar çok çok fazlaysa tabii.
Ayrıca bir nevi spor araç olan vti ile bunları kıyaslamak da ayrı hata tabii :D
139 yazınca araba 140 lık mı diye düşündüm. tamam.
yazılımı halletmek o kaadar zor mu.
Revonun usb gibi olan zamazingosu olmuyormu a3lere.
sanmıyorum ama teneke takıp +yazılımla beraber denemek lazım da benim araba ne bileyim amacından sapıyor o zaman teneke meneke.ben 2 tutundum 3 te uzamaya basladı o yol uzasa daha giderdi.
Revo 122 lere yapmıyor sıkıntılı.
gayet kolay yaptırması,uygun bi zamanda istanbula gelip yaptırıcam beklemedeyim bakalım :)
benzin depo ve gaz kelebeği filtrelerini nası temizletiyorsunuz arkadaşlar ?
Benzin depo filtresi vitesin orda. gaz kelebeği filtresi dediğin hangisi?
hava filtresinin takıldığı motora bağlı parça
filtre değil gaza bastıkça açılan kapanan kapakçık :)
kelebek zaten arada plastik bi parça var onu sökünce direk ortaya çıkıyor.
servise sorsan zaten söküp yenisini takalım derler. ne kadar dersin 1000 lira ama 1 ay bekleyeceksin :D
sök kendin bas speyi oraya fazla kucalamadan sil gitsin.