evet beyler bekliyoruz sonuçları merakla:)
Printable View
evet beyler bekliyoruz sonuçları merakla:)
Herkese teşekkürler.
Akşam güzeldi.
Denemeler yapıldı. fakat ben bi kaç arabayla denedim.
VBenim araç uzun yola çıkmış olmam dolayısı ile yarım depo benzin + 2 kişi ve ses sistemi vs vardı.
2 tane Vtec 2 ile denedik onda 3 vitesden sonra ayırabildim 180 de bıraktım zaten.
Vti ile denememizde ilginç olarak ilk basışta direk vti öne çıkmadı. 3 vitesin sonlarına doğru vti ayırdı.
Bizim arabalarla ilgili karamsarlığım azaldı. yükten kurtulup 3 5 bişeyler yapılsa stock Vti rahat geçilir.
Akşam okanın crx i de gördük çok sağlam maaşallah
Allah hepinizi kazadan beladan korusun.
bizim videoda da bişey gözükmüyor
denon un vtec2 gibi yüklü bi vtec2 varmıydı stockmuydu vtec2ler. (bos arac dıl vtec2 :D )
bu arada bizim aracları hor görenlerin boğazına dizildik sanki:D
birind3e düz boru ve eksoz vardı sanırım diğerini bilmiyorum.
zır stock vti ile denedim birde.
yusufun vtec2 olsa geçerdi.
senin aracı bir sök dene bi gün :D
waow... ozmn yusuf un vtec2 vti ile kafa kafaya fln gıdıyor. hmm.. gercı golf 140tsı ile video su vardı bırbırlerıne yakın gıdıyorlardı...
walla stock vs stock civic hb alması lazım ama denemeden bilinmez. ayrıca bu araçlarda çipli olmadığı pek anlaşılmıyor. kime sorsan arabam stock abi diyor zaten :D
fk2 nere vti nere ya...
Not: Eski fk2 sahibiyim
2 boy fark var aralarında :D
Tek deneme değil defalarca farklı kişiler denedi artık.
milletin inanamaması daha cok hosuma gıdıyo benım:D
ya fk2 de manuel ı yoktu yada yuklu bır vti ile kapıstıkı guvenı yıtıp gıtmıs...
yalan dıl bende kalkmadan once cok tedırgındım:D nyse..
bende bir tane az birşey görünen video var stock vti ile denediğin onu yüklerim birazdan tekrardan teşekkürler güzel bir gün oldu
sonuc sasırtıcı olmus 1.8 in okadar gidecegini tahmin etmiyordum iesle sonuc ne olur acaba
vtec 2 ile denedik.