iesi öyle herkez kullanamaz direksiyon lazım bende çok hevesliyim ama beceremem diye korkuyorum babamda bu araç seni aşar dedi zaten. Yoksa satıp kendi aracımı üstüne ekleyip alıcaktim 99 model bir tane.
Onun için a3 daha mantıklı biraz gelişince 1.4is e sonra da iese geçersin.
iesi sırf sert bir viraja girip spin atıp arkadan gelen arabalara sellektör atmak için bile alırım![]()
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
babamda ole dedı oglum ıes gucum yetmıo a3 alalım dedı seneye falan bıraz usutune koyarız bı ıes alırız![]()
hiç düşünme bile kardeşim al a3'ü bak keyfine..
youtube bile anlam veremedia3 vs 1.6 ies - YouTube.
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
ya burdakı amac aslında a3 mu ıyı ıes mı ıyı konsuu dıgıl tabkı bunun cvp nı bende bılıorum sonucta alman arabası adı yeter audı konfor guvenlık vs her sekılde ustun benım butceme gore ıes ın kralını alırım ama a3 un ne kadar duzgununu alırım sıkıntı burda yaz gelıo gonul ıster bı e 36 cabrıobu paralara en mantılkı alabılıcem aracı sordum ıkı aracta hosuma gıdıo bu paralara hangısı tercıhım olsun dıe sordum aslında
Vallahi ies dedin, a3le karşılaştırdın, gönül e36 "cabrio" ister dedin. Bence sen bu gidişle güzel bitane peugeot 206 alırsın.
![]()
K.
off salladınız yıne benı e 36 da bugun kemerden bı ark aradı arac alıp satım ısılerı yapıo kanka bu rası cabrıo kaynıo sana bıatne yollım falan muhabbetı yaptı haıften kanıma gırdı ::::::::::::::::)
Audi 1.8 T ile ies i kıyaslamak saçma olmuş
Her türlü Audi ismi bile yeter li yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)