bu kronik sorunları bende merak ettim... bende kullanıyorum.. golf 4 aşağı yukarı a3 ile aynı arabalar motor hariç , içi biraz daha kalite..
kullandığım arabayı bi hondacının anlatmasıyla dinlemek istiyorum.. hatta tüm VAG Grubu adına Kronik vs vs ne varsa söylesin.
bence kıyaslaman bile yanlış.1,8t hala üretimde olan bir motor ve çok çok iyi.konfor olarak elbette audi ama hondanın da ikinci eli iyi.ama klasman olarak bence audi daha üstün
is'i ies'i vti sanarak bir nesil daha telef oldu. bknz : sahibinden.
Düzgün ies rakamına bugün düzgün; deri koltuklu, sunrooflu, komple disk frenli 250hp lere yakın a3 alınabiliyor.
Tabikide İES alacvaksın![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Eğer otomatik 1.8T istersen sana bi güzellik yaparımbi araç var bayanda,full,beyaz deri koltuk recaro,altın sarısı renginde mükemmel bi araç..fotoğrafı var bi iki tane istersen peşinde koşarım
![]()
ies nedir ya vtileri anlıyorum motoru falan filan ama 1.4is-ies toyota corolladır yani. bir de a3 ile kıyaslanıyor.
bütün topic i büyük bir hevesle baştan sona kadar okudum. evet mantıksız bir karşılaştırma gerçektende. çünkü çok farklı otomobiller karşılaştırıldığı için çok gereksiz küçümseme ve kötülemeler yapılmış... ies kendi halinde sedan bir aile otomobili.problemsiz birşekilde binersiniz muadillerine göre yakıt ekonomisi yaptırır, çıtır işlemlerle hoş bir görüntü elde edilebilir, performans olarak kendi klasmanında yeterlidir, evet yol tutuşu yetersizdir, fren mesafesi de oldukça uzundur kullanmadım ama kendi arabamdan kıstas alarak konuşuyorum ( çok yücelttiğimiz vti )... a3 nedir peki, 1.8t motora sahip hb 3 yada 5 kapı bir otomobil. yüksek hacmi ağırlığından dolayı yakıt tüketimi konusunda acımasız, hoş bir görüntüsü olan, spor bi araba mı yoksa dokunma ya bana gitmicem diyen mi çözemediğim bir otomobil. modifikasyon anlamında evet ufacık işlemlerle çok güzel sonuçlar verebilecek kapasiteye sahip üzerindeki turbo avantajıyla. çok güzel yol tutuşu ve konforu olduğuna katılıyorum alıp uzun yola çıkarsınız keyifle. 1.6 otomatiki ile ankara istanbul yolculuğu yaptım geçtiğimiz sene yaz aylarında bana göre sıkıcı bir yolculuktu ama yorucu değildi kesinlikle.
2. eli konusunda rakamların düşük olması bilinçsiz ama bilinçli bir tüketici toplumu olmamızdan kaynaklanıyor bence. bilinçsiziz çünkü: o paraya alınabilecek daha yüksek kalitede bir otomobilken başka alternatiflere o parayı verebiliyoruz, bilinçliyiz: çünkü zaten kısıtlı bir bütçeye sahibiz demekki ki canımı sıkmıcak boşuna problem çıkartmıcak, satarkende zorluk çekmeyeceğimiz başka tercihlere yönelebiliyoruz... bakın Alman otomobillerine ülkem sınırları dışına çıktığımız anda saygım sonsuz, ancak kendi iklimimiz, hava kirliliğimiz, yollarımız, ve yakıt kalitemiz söz konusu iken mercedes dışındakilere saygı duyamıyorum ne yazık ki. çünkü bir otomobil gerçekten kaliteli olabilir ancak içinde bulunduğu ortam ve koşullara ayak uydurabiliyor mu onu da düşünmek gerekli. eşit şartlarda kesinlikle karşılaştırılmamalılar a3 ezici bir şekilde çok daha iyi otomobil, ancak bahsettiğim kriterlerde tercihten uzaklaştırabilecek bir otomobil olduğuna inanıyorum. kimsenin malına saygısızlık etmek istemem ancak bu karşılaştırma mantıksız olduğu kadar da birçok gerçeği bize sunmaya yarayan bir karşılaştırma bence... tekrar ediyorum otomobil testi olsa kesinlikle a3 tercih edilmeli, ancak dış faktörler ve sürüş beklentisi de söz konusu olunca hiçte mantıksız bir karşılaştırma olmamış.. herkese saygılar sevgiler. allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin
tabiki 1.8T motora civata sıksan hp olarak sana geri dönüyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)