şehir dışı 200 yapar ozaman
ies kullanıcısı olarak şunu eklemek isterimki hakikaten audiye bmwye falan binince tenekeye biniyomuşum ulan ben diyosun ama ies'in keyfi de bir başka arkadaşşduruşu gidişi gayet güzel. konforda var tabi ama audi ile kıyaslanamaz elbette. alman ekolüyle üretilmiş bi araçtan bahsediyosun sonuçta. ama japonların ürettiği bir araca binmenin vermiş oldugu güven ve sıradışılık da ayrı bir mevzu. modifiye etmesi zevkli vs. ama açık yüreklilikle söylemek gerekirse a3 hayallerimi süslüyordu bir zamanlar ve imaknım olsun alır binerm yani o derece
ekstra olarak şunu söyleyeyim konuyu açan arkadaş kıyaslama yapmamış ama konu ister istemez Türk kanı taşıdığımızdan dolayı kıyaslamaya, fanatizme kdr gitmiş. arkadaş sadece aklında 2 araç oldugunu hangisini almak istedigini sormuş. gerçi ilerleyen postlarda biraz kendisi de kışkırtmış ortalıgı![]()
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
A3 masrafsiz adam gibi binicisinden bulur ve ies yerine onu alirsan, cok mantikli bir is yapmis olursun.
Onun disinda honda da kendini huzurlu hissediyorsan ies al. Ama iki araca da notr yaklasiyorsan a3 al.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
honda kullanıyorum ama a3 dıyorum
www.honda-tech.com
bir lamborghini miura, bir de civic ies şu hayatta..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
mantıklı hayaller kurmaya başladım. vti alamayacağım aşikar.
ne param yeter, ne direksiyonum. almaya gitsem, paramla rezil ederler beni.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)